Bob_Marley írta:Zubi
Ferrer-Nadal-Koeman-Sergi
Bakero-Guardiola-Amor
Stoichkov-Romario-Txiki
Nekem ez rémlik, s a 4-3-3 felállást már Michels is behozhatta, lévén holland iskola alapja ez. De Cruyff alatt nekem ez a 4-3-3 van meg, amit feljebb írtam. Nyilván az akkori szabályok miatt ez változott elég sűrűn, de az alap ekörül volt. Vagy Laudrup be és idegenlégiós ki.
Egész jó a megközelítés, és a rajz. Két dolgot tennék hozzá:
1. Romáriót vegyük ki innen, hiszen ő 1993-95 között, két idényt volt itt: egy kimagaslót, és egy értékelhetetlent - 1995 nyarán el is zavarta Cruyff "kapálni". Helyettesítsük be Michael Laudrupot, aki a Dream Team alapembere, korszakos zsenije, tökéletes meglátású irányítója, és támadója volt.
2. Ha Romário szóba is jön alapemberként, az 1993/94-es szezont jelenti, és nem Laudrup "kárán" - elsősorban -, hanem Txiki Begiristáin helyén.
Michels-nél jelent meg elterjedten, aztán vált meghatározóvá. Bár Venables idején inkább 4-4-2-ben tolta a csapat, elöl, Archibalddal és 'Lobo' Carrascóval. Aztán Johan I óta ez uralja a játékunkat.
LvGaal is alapvetően ezt a szisztémát játszatta, három támadóval rendszerint: Sonny Anderson/Kluivert - Rivaldo - Luis Enrique. Utána Rexach és Serra Ferrer, mint a Barça-iskola tanulói sem tettek másként. Louis van Gaal utolsó évében - 1999/2000 - előfordult többször a 4-4-2, ahol Kluivert-Rivaldo páros tolta elöl.