Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezek miből jönnek le? Abból, hogy mindenkinek "kikerekedett a szeme" a sorsolás után, de azért próbál pozitív maradni? Mert senki nem írt olyat, hogy a Real az egyértelmű esélyes. Inkább mindenki parázik a meccsektől és csak esélylatolgatás megy. Nem látok hurrá hangulatot, hogy oh yeah, tovább fogunk menni simán.MessiNeymarSuarez írta:Nemvéletlen írtam hogy nagyon el vannak szállva maguktól. Tavaly nyertek egy BL-t nyögvenyelősen vicc úton, most egy Napoli ellen is meleg volt a pite Ramosig...
Egyik legesélyesebbek ez tény, de durva mi megy odaát..Olyanokat látok hogy majd szólnak Ancelottinak hogy B csapatot küldenek fel, hogy legalább kis esélyük legyen a Bayernéknek meg ilyenek...
Aztán simán lehet hogy tovább mennek a Bayern ellen valahogy, de ez a pökhendiség durva...
Ehhez képest mi egy történelmi tett után ijedezünk a Juventus ellen, és nem azt mondjuk hogy szanaszét verjük őket.(Persze nyilván van 1-2 kirívó eset)
RM-nak is jó lesz a menetrend:
Atleti otthon --->Bayern idegenben Bl-->Sporting idegenben-->Bayern otthon BL-ben--->otthon Barcelona ellen.

MessiNeymarSuarez írta:Nemvéletlen írtam hogy nagyon el vannak szállva maguktól.
Ezeket hol látod? Ha a második mondatot le is írta valaki, tuti ironizált. A Real-Bayern BL párharc az egyik legnagyobb a BL történelmében, egy rakat nagy meccsel, kieséssel mindkét oldalon, tizenegyes párbajok, stb. Mégha egyik csapat kieső helyen lenne a saját ligájában, akkor is tartana tőle a másik, de minimum tisztelné, a szurkolók dettó.MessiNeymarSuarez írta:Olyanokat látok hogy majd szólnak Ancelottinak hogy B csapatot küldenek fel

Nemvéletlen írtam hogy nagyon el vannak szállva maguktól. Tavaly nyertek egy BL-t nyögvenyelősen vicc úton, most egy Napoli ellen is meleg volt a pite Ramosig...Kash írta:A túloldalon nagyon magabiztosak abban, hogy kiverik a Bayernt...Akkor kérdem én: Mi miért szerénykedünk folyton?Mi még a Leicester elleni meccs előtt is bizonytalakodnánk.
Valaki itt írta, talán miro, hogy a Barca és a Real most formát tekintve hasonlóak, amivel egyet is értek, de akkor mire fel ez a nagy magabiztosság, hogy a Real 99% eséllyel továbbjut?Nem különösebben zavar, csak érdekelne, hogy ennek a végtelen magabiztosságnak mi az oka, mert akkor kérnék én is belőle.
Ha mi kaptuk volna a Bayernt, én már temetném a BL-t a Barca részéről, elképesztően veszélyesek a Müncheniek és mindkét csapatnak (Barca-Real) jó oka van félni tőlük...Mondjuk a Realnak Carlo miatt egy fokkal jobban.
Meg már zavart egy kicsit a sok Madrid-Leicesterezés.S.Agüero írta:Talált, süllyedt.Barca333 írta:Úgy ébredtem ma, hogy München-Madrid lesz. A negyeddöntőben!Nostradamus.

Nem azt mondom, hogy teljesen egyértelmű piros volt az a mozdulat, de szerintem egy szavunk se lehetett volna, hogy ha azért leküldik. Egy teljesen felesleges és baromi undorító szabálytalanság volt.MessiNeymarSuarez írta:
Hegyi Iván viszont nagyon lovagolt a Neymar kiállításon, nem is értem...
Neymart csak Menuier 5-ször faultolta csúnyán és nem kapott sárgát sem... Akkor egy utánrúgásért instant ki kellett volna állítani Neymart forditott esetben?(bár azért remélem Neymar leszokik erről)

A statisztikákat sem kedvelem, meg Pep-et sem. Most összeugrasztottam őketS.Agüero írta:Az ilyen semmitmondó "statisztikáknak" mi értelme? Azon kívül, hogy az általad utált Pep-et cikizheted.zola8787 írta:https://www.facebook.com/szeretemafocit ... =3&theater
Az ilyen semmitmondó "statisztikáknak" mi értelme? Azon kívül, hogy az általad utált Pep-et cikizheted.zola8787 írta:https://www.facebook.com/szeretemafocit ... =3&theater
Palesz77 írta:Amúgy ezt a nagyobb arcot én se értem néhányaknál, mintha űrfocit kezdett volna el játszani a csapat az elmúlt hetekben. Bizakodni lehet, kell is, de szerintem olyan teljesítményt nem láttunk még a srácoktól, ami alapján akkora királyok lennénk, és sima esélyesek. Hál istennek a többi csapat se remekel, nincs igazán kiemelkedő egyesület, de én szinte mindenki ellen aggódva ülnék le a meccs elé jelenleg. Az MSN az, akikben bízhatunk, ennyi "előnyünk" van a többiekkel szemben, de ha őket megfogják, vagy csak rosszabb napjuk van, nincs kedvük, akkor kb bárki kiejthet minket szerintem, a támadósoron kívül vannak gondok bőven. Főleg, hogy Busi se lesz az odavágón ha jól rémlik..