Palesz77 írta:Amúgy ezt a nagyobb arcot én se értem néhányaknál, mintha űrfocit kezdett volna el játszani a csapat az elmúlt hetekben. Bizakodni lehet, kell is, de szerintem olyan teljesítményt nem láttunk még a srácoktól, ami alapján akkora királyok lennénk, és sima esélyesek. Hál istennek a többi csapat se remekel, nincs igazán kiemelkedő egyesület, de én szinte mindenki ellen aggódva ülnék le a meccs elé jelenleg. Az MSN az, akikben bízhatunk, ennyi "előnyünk" van a többiekkel szemben, de ha őket megfogják, vagy csak rosszabb napjuk van, nincs kedvük, akkor kb bárki kiejthet minket szerintem, a támadósoron kívül vannak gondok bőven. Főleg, hogy Busi se lesz az odavágón ha jól rémlik..
Ugyanígy gondolom én is. A hurráhangulat szerintem borítékolható volt a 6-1 után, az egy akkora katarzis, egy olyan hihetetlen fordítás volt, ami azt sugallta, hogy nagyon jók vagyunk. De ez csak részben igaz. Részben azért gondolom, hogy jók vagyunk, mert elképesztően felpörögtünk a meccsre, ami azt mutatja, hogy a srácok extra motiváltak voltak. Részben pedig azért, mert a nyomás alatt, amit az ellenfélre helyezett a csapat elég sokan összeroppannának a 7 lehetséges ellenfél közül. Utóbbi 2 tényezőval az a probléma, hogy nagyon esetlegesnek tűnik és az első kell a második működéséhez.
Nagyon nehéz megjósolni, hogy mi lesz ebből, de páran már leírták, és én csatlakozom ahhoz az állásponthoz, hogy annyira kétarcú a csapat, viszont egy-egy meccsre annyira fel tudnak pörögni, hogy inkább a BL-re van esélyünk, mint a bajnokságra. Ennek tükrében üdvös lenne most egy gyengébb csapat, ami szintén nagyon nehéz, mert a papíron gyengébbek sítlusa nem fekszik nekünk, a jobb csapatok meg azért jelentenek komolyabb kihívást, mert jobbak az előbbi kategóriánál (cpt. obvious), így nem is nagyon tudnék választani...
Három kategória van nálam:
A nyilaiktól ments meg uram minket: Atletico, Bayern.
Ha nagyon muszáj, hát legyen: Real, Juve, Monaco.
Talán ideális lenne: Leicester, BvB.
A végére pedig megjegyzem, valami azt súgja, hogy Leicester-Barcelona meccset látunk.