Dembéléből van amúgy másik is, a Celtices is elég tehetségesnek tűnik, még ha nem is olyan szinten játszik.
De a másikról nem lehet azt mondani, hogy nem húzóember, a BL-ben is csak Neymar adott nála több gólpasszt, baromi fontos lett a Dortmundban fél év alatt már, bőven lehet őt is húzóembernek nevezni. Sőt, szerintem ő konkrétan a legígéretesebb fiatal jelenleg, de ez csak saját vélemény.
De amúgy ígéretes 9-esből szerintem most pont nincs hiány, az már bőven más kérdés, hogy mennyi is fog befutni. Ott van rögtön Icardi, bár ő már lehet "idős", de a fentiken kívül Iheanacho, Rashford, Martial, Batshuayi, Origi, Lukaku, Dolberg, André Silva, Jesus pl rögtön beugranak, de lehet mondani Moratát is akár, bár szerintem neki ez a max. Van most szerintem bőven név, akitől "lehet várni valamit" a jövőben, és ezek közül szinte senkiről nem is hallott senki még szerintem 1,5 éve. Jövő ilyenkor már állítom olyan emberekért leszünk elájulva sokan, akiket ma még nem is ismerünk..
Nero. írta:Bravo serult vagy ennyire bebukott?
Utóbbi.
Ami baromi fura ebbe a Citybe, hogy mennyire rosszul védekeznek. Pep azért elég jól össze szokta rakni a csapatai védekezését, ehhez képest kabaré, amit a City művel idén. Most ez vagy Pep hibája, vagy nem értik mit akar, vagy mindkettő, de nagyon gyenge amit hátul produkálnak. Előre se jobbak ma, de védekezni egész szezonban nem tudnak..
Bob_Marley írta:Bakayoko, aki nekem nagy kedvencem ebből a csapatból, iszonyat erős.
És kb ennyi az ember..