Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Rúgott most két gólt, nem ájulok el tőle, persze ez nem rossz, nem azt mondom.markionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Borzalmas kommentátor.Rivaldo11 írta:Kisknézy bedobásnál reklamált lest, ha jól hallottam?
?????????? Agüero, mint felhasználó.MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Pont, hogy nagyon kevés a tehetséges center. Az utóbbi években kifejezetten hiánycikk.S.Agüero írta: Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.
Nekem nagyon bejön a csávó játéka ez alapján a 2 meccs alapján, ne feledjük, hogy 18 éves.. Ahhoz képest nagyon jó, fizikálisan is jónak tűnik, fejlődni nyilván kell, de az alapok bőven jók.S.Agüero írta:Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.TripleH írta:Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
A Citytol nem ezt vartam ev elejen. Olyan nevek vannak ott, hogy nem ilyen vergodest kellene mutatni egesz evben amit produkalnak. Mondjuk nem Agüerora gondolok, mert amit o muvel nagycsapatok ellen azt nem neveznem meg kozepes teljesitmenynek sem.markionni írta:Szerintem sokkal elesebb es veszelyesebb csapat a Monaco, es mar reg nem lenne kerdes hogy tovabbjutnak-e ha nagyobb tapasztalattal rendelkeznenek, mert abban biztos vagyok hogy mar lerendeztek volna a parharcot az elozo meccsen ha visszaallnak 3-2nel. Ugyhogy barki kapna oket nem hiszem hogy repesnenek az oromtol. A City meg sablonos szvsz, pedig siman lehetne ugyanilyen offenziv focit jatszatni veluk.
Az csak a jatek egyik eleme a masik 20 mellett, de mind a ket legutobbi klasszikuson fejeltunk nekik golt pontrugas utan. Ebben talan tenyleg ok a legjobbak de mi is sok golt lovunk pontrugasbol.És ha azt nézzük, hogy ők az egyik legjobb csapat a levegőben, mi pedig az egyik legrosszabb nem biztos, hogy kedvezne nekünk.
Nahat ezt mindjart gondoltamEgyebkent en nem orulnek egy klasszikusnak
Most ezt komolyan gondolod amugy? Pique goljaig egykapuztunk, utana meg teljesen lealltunk mert ra par napra jott az Atletico elleni meccs. 10+ pont elonyunk volt akkor, senkit nem erdekelt az a meccs.Tavaly a Nou Campban hülyére vertek minket Cruyff emlékére.