Bajnokok Ligája & Európa Liga
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó gyerek ez az Mbappé, de ha egy marék hangyánál több esze van, akkor építgeti tovább magát 1-2 szezonig még a monacóban, és nem esik sok fiatal hibájába.
Francia bajnokság sem rossz, bl-ben is játszhat majd, nem kéne kapkodni a váltással. Persze más kérdés, ha a tulaj egyből pénzt akar belőle csinálni.
Pepnek nincs meg a kerete, ez a city állomány baromi sovány. Okés előre vannak emberei, ha hátulról lenne támogatás, más lenne az egész. Ezek a Clichy, Kolarov, Sagne, Stones féle emberek...nagyon gyengék.
De mondjuk engem nem izgat, csak az amit itt csinált, az meg eléggé rendben volt.
Bravo meg, szegény elhitte magáról mint Valdes.
Francia bajnokság sem rossz, bl-ben is játszhat majd, nem kéne kapkodni a váltással. Persze más kérdés, ha a tulaj egyből pénzt akar belőle csinálni.
Pepnek nincs meg a kerete, ez a city állomány baromi sovány. Okés előre vannak emberei, ha hátulról lenne támogatás, más lenne az egész. Ezek a Clichy, Kolarov, Sagne, Stones féle emberek...nagyon gyengék.
De mondjuk engem nem izgat, csak az amit itt csinált, az meg eléggé rendben volt.
Bravo meg, szegény elhitte magáról mint Valdes.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Guardiolanak orokke halas leszek azert amit velunk csinalt, de azert az is biztos hogy nem erre fizet neki a City evi 20 millio eurot. A bajnoksag biztos nem lesz meg, es most a BLben a 16 kozott is a Monaco uti oket, hat...
Bravo serult vagy ennyire bebukott?
Bravo serult vagy ennyire bebukott?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Belefutnak e abba a hibaba amibe idegenbe..
Ott elfogytak az utolso felorara,ha kicsit visszaallnak talan nem -2vel mennek haza.
Ott elfogytak az utolso felorara,ha kicsit visszaallnak talan nem -2vel mennek haza.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- MatyiG
- Adminisztrátor
Támadókról beszéltem, nem csatárokról.TripleH írta:Oké, sikerült felsorolnod szélsőket és 1 darab centert.S.Agüero írta: Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.
De nekem ez a Bernando Silva is jobban tetszik a támadók közül.
Más húzni egy BM-et, Dortmundot azért, mint egy Monacot.

Igen, S.aguerotol kerdeztem hogy tud-e jobbat mondani es nem a focistarol beszeltem. Bocsi ha felreertheto volt. 
Ezek kozul csak Jesus van a posztjan, es ezek kozul csak Dembele hozott huzamosabb ideig ertekelheto teljesitmenyt de o tovabbra sem huzoember, mig Mbappenek itt van az egesz szezonbeli brutalis telejsitmenye(18evesen!) es elegge huzza a csapatot.

Ezek kozul csak Jesus van a posztjan, es ezek kozul csak Dembele hozott huzamosabb ideig ertekelheto teljesitmenyt de o tovabbra sem huzoember, mig Mbappenek itt van az egesz szezonbeli brutalis telejsitmenye(18evesen!) es elegge huzza a csapatot.
Oké, sikerült felsorolnod szélsőket és 1 darab centert.S.Agüero írta: Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eddig jó, s most végre kicsit visszább álltak, Jardim nem akar beleesni abba a hibába mint Angliában. Kontra lesz még, azt be kell ütni.

MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Jajj most latom, ez nem is nekem szolt

- MatyiG
- Adminisztrátor
Rúgott most két gólt, nem ájulok el tőle, persze ez nem rossz, nem azt mondom.markionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
Például Gabriel Jesus, Coman, Dembélé.
Borzalmas kommentátor.Rivaldo11 írta:Kisknézy bedobásnál reklamált lest, ha jól hallottam?
?????????? Agüero, mint felhasználó.MatsMessi írta:Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?

Higuain. Bajnoksag statokban veri is Aguerot. Ennyit ernek a statisztikak. Agueronak nem tudom mikor volt jo teljesitmenye utoljara egy olyan meccsen, ami tenyleg szamitott volnamarkionni írta:Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Simán továbbmehet a monaco, ez a city nagyon gyenge hátul...mondjuk még kellenek a monaconak gólok, mert szerintem fog találni a city is.
vannak jó játékosok a franciáknál,de náluk is azt látom, hogy kérdéses egy másik rendszerben-közegben mire mennének...főleg a kp-sok.
vannak jó játékosok a franciáknál,de náluk is azt látom, hogy kérdéses egy másik rendszerben-közegben mire mennének...főleg a kp-sok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2017.03.15. 21:20:56-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pont, hogy nagyon kevés a tehetséges center. Az utóbbi években kifejezetten hiánycikk.S.Agüero írta: Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hopsz és ott a 2-0...
Ne álljanak vissza mert akkor végük, ha ugyanígy játszanak akkor viszont tovább is jutnak
Ne álljanak vissza mert akkor végük, ha ugyanígy játszanak akkor viszont tovább is jutnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.03.15. 21:18:06-kor.
Aguero: Miert tudsz mondani a korosztalyabol mast aki ilyen komoly teljesitmenyt nyujt a BL kieseses szakaszaban es egy eros bajnoksagban?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nekem nagyon bejön a csávó játéka ez alapján a 2 meccs alapján, ne feledjük, hogy 18 éves.. Ahhoz képest nagyon jó, fizikálisan is jónak tűnik, fejlődni nyilván kell, de az alapok bőven jók.S.Agüero írta:Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.
Én Bakayokonál érzem ezt a túlhypeolást amúgy, az a gyerek szerintem azon kívül hogy bivaly, semmi másban nem kiemelkedő. Vagy gyengébb napot fogott ki ezen a két meccsen eddig, nem tudom, de nem értem hogy miért látnák itt annyian. Erős meg minden, de fejben elég lassúnak tűnik, mellé nem is olyan hű de technikás.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Attól még nem olyan nagy szám, hogy már minden top klub őt akarja. Elég sok tehetséges fiatal támadó van a piacon még rajta kívül is.TripleH írta:Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
Mbappe gyerek meg rendesen túl van azért hypolva szerintem.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A Monacóban csak 3-an vannak akik idősebbek 24(!) évnél, a Cityben meg 3-an akik fiatalabbak 24-nél. Sokkal jobban kaparnak is a franciák, ahogy az odavágón is, egyedül a tapasztalat volt a City oldalán és lehet sajnos ma is.
Egyelőre nagyon biztató a játék képe, kell még 2 gól legalább, mert félek, hogy nem ússzák meg kapott gól nélkül. Falcao nem is tudtam, hogy sérült. A Germain gyereket annyira nem ismerem.
Egyelőre nagyon biztató a játék képe, kell még 2 gól legalább, mert félek, hogy nem ússzák meg kapott gól nélkül. Falcao nem is tudtam, hogy sérült. A Germain gyereket annyira nem ismerem.
Végülis csak meccsről meccsre folyamatosan gólokat lő.S.Agüero írta:Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
A Citytol nem ezt vartam ev elejen. Olyan nevek vannak ott, hogy nem ilyen vergodest kellene mutatni egesz evben amit produkalnak. Mondjuk nem Agüerora gondolok, mert amit o muvel nagycsapatok ellen azt nem neveznem meg kozepes teljesitmenynek sem.markionni írta:Szerintem sokkal elesebb es veszelyesebb csapat a Monaco, es mar reg nem lenne kerdes hogy tovabbjutnak-e ha nagyobb tapasztalattal rendelkeznenek, mert abban biztos vagyok hogy mar lerendeztek volna a parharcot az elozo meccsen ha visszaallnak 3-2nel. Ugyhogy barki kapna oket nem hiszem hogy repesnenek az oromtol. A City meg sablonos szvsz, pedig siman lehetne ugyanilyen offenziv focit jatszatni veluk.
Szerintem sokkal elesebb es veszelyesebb csapat a Monaco, es mar reg nem lenne kerdes hogy tovabbjutnak-e ha nagyobb tapasztalattal rendelkeznenek, mert abban biztos vagyok hogy mar lerendeztek volna a parharcot az elozo meccsen ha visszaallnak 3-2nel. Ugyhogy barki kapna oket nem hiszem hogy repesnenek az oromtol. A City meg sablonos szvsz, pedig siman lehetne ugyanilyen offenziv focit jatszatni veluk.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez a City nagyon vak eddig, necces lesz ez így nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.03.15. 21:06:27-kor.
Mbappét nem cserélik el Paco-ra?