Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor mehet ő is.PCsabi írta:Fredette valami 35 pontot átlagolt Kínában...Bob_Marley írta:Smith elvileg egész korrekt Kínában.
Fredette valami 35 pontot átlagolt Kínában...Bob_Marley írta:Smith elvileg egész korrekt Kínában.
Félre értjük egymást.csababarca írta:Jol van, úgy látom nem érted most, hogy én miről beszélek:)
kezdőkkel együtt bőven elég 7-8 fős, jól működő rotáció. De legyen 8-9 fős.
Annál többel már nehéz kialakítani normálisan folyó játékot.
Most visszagondolva, utóbbi években a kevés embert használó csapatok nyertek bajnoki címeket.
(most itt az érdemben használt tagokról beszélek, nem a Jones félékről)
Kiteszik az egyik rookiet és megoldva.csababarca írta:ez 12 ember, és akkor még Smithről is beszélnek.Bob_Marley írta:Igen 7-8 fős a rotáció, de nem elhanyagolható szerintem , hogy nem riválishoz megy adott ember.
ez 12 ember, és akkor még Smithről is beszélnek.Bob_Marley írta:Igen 7-8 fős a rotáció, de nem elhanyagolható szerintem , hogy nem riválishoz megy adott ember.
Torontot kifelejtettem, jogos.Bob_Marley írta: Toronto miért nem? Szerintem ők kerülnek keleti döntőbe.
GSW-t nem féltem, felépül majd Durant és helyre áll a rend. Viszont azért pályahátrányból érdekesebb lenne egy SPurs ellen. Többieket nem hiszem, hogy megtudják őket fogni, viszont a Spursnél is ott van, hogy Parker nehezen rohangálna Curryvel.
Toronto miért nem? Szerintem ők kerülnek keleti döntőbe.csababarca írta:
Keleten az a kérdés, hogy ki kapja meg a szerepet a konf döntőben, hogy a Cavs elintézze őket maximum 5 meccsen. Wizards vagy Boston? Remélem a zöldek.