Kash írta:BarcafanTomee írta:UEFA confirm PSG have sent them a letter complaining about the refereeing of their 6-1 Champions League defeat at Barcelona. [Sky Sports]
Én a helyükben nem próbálkoznék, megint elverjük őket, lehet, hogy most még simábban aztán duplán lesz égő.
Az a vicces, hogy sztem nem a játékvezetés hogyanja miatt van ez az egész, ez a 6-1 az abszurd és bárki ránézne erre a végeredményre, egyből bundára gyanakodna. Külső szemmel ha nézném lehet nekem is bűzlene, de mivel Barcás vagyok így elengedem a fülem mellett.
Am egy hülye kérdés: Van bármi esélye is annak, hogy újra lejátsztassák a felekkel a nyolcaddöntő visszavágóját?

0,0001 százalék kb az esélye hogy újra lejátszassák

, meg amúgy is ennyi erővel most én is összedobhatnák pár listát hogy miket kéne újra játszani, de akkor valószinűleg jó hosszú hónapok elé néznék, meg a madridisták kárognak pont a birórol (les gól, stb stb ráadásul egy bl döntőn

erről miért nem hallottam mai napig hogy peticiókat irnának ) vagy hol voltak mikor a betis ellen nem adták meg a gólunkat, villarreal 2 sima tizi, stb holnapig sorolhatnám, akkor nem olvastam semmilyen peticiókról.... bezzeg most, történelmi forditás, Barca, egy véleményes tizi, és már jönnek a madridisták, igaz 6 gólt rúgott a biró, szóval mit magyarázok, ha meg a végén Robi fölélövi ellene annyival intézve, nagyot küzdött a Barca de kiesett, a kutya nem beszélne semmilyen biróról, meg petició, meg anyám kinja, de ez van, ott volt Robi, és belőtte, még szerencse hogy aznap volt itthon chips, legalább jót röhögtem a meccs után