Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ezt most honnan?ntibi67 írta:Na akkor most kiderült,hogy a Depor 2. gólja előtt a sarokrugás közben a labda elhagyta a játékteret.Tehát szabálytalan gól született.
Annyi itt a különbség a Real javára, hogy ők pontrúgásból gólokat szereznek, míg mi kapunk.Samper írta:Ekkora kilengések esetén fogalmunk sincs, mi folyhat az öltözőben.
Kizártnak tartom hogy legyen bármilyen olyan helyzet amiben első perctől lerohanna minket a Real.Subinho írta: Igen, így gondolom én is. Ha előnnyel mennénk a klasszikusra, valszeg lerohannak minket és kapjuk sorban a gólokat. Ha beállnak, hogy tartsák az előnyüket, akár egy PSG meccs is lehet, persze nem ennyi gollal!

De mi meg a Valenciát fogadjuk akik bármennyire is gyengék már nagyon sokszor megvicceltek minket odahaza.etooka9 írta:Jövőhéten mennek bilbaoba, ott lehet reménykedni.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.
Pontosan. Valamint a legfontosabb területen, a halfspace-ekben nem maradt senki..S.Agüero írta:Kitoltuk megint a két középpályást a szélre, nem igaz, hogy nem vesszük észre...
Miért? akkor lenne -1 pont. Így -2.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.
ez csak valami real-féle kamu sorsolással jöhet össze, a juve meg a bayer alapból feltörölné velünk a padlót. talán a többiek ellen vhogy lenne esélycsababarca írta:Alapból én is így gondolom, de kell ennek a garnitúrának egy bl cím

nekünk kellene az ilyen nulla betis, alaves, depor csapatokat ütni, nem abban reménykedni h a real botlik...etooka9 írta:Jövőhéten mennek bilbaoba, ott lehet reménykedni.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.

Jövőhéten mennek bilbaoba, ott lehet reménykedni.S.Agüero írta:X az jó lett volna, akkor a kezünkben maradt volna a sorsunk, így nem.

Megnyugtató azért, hogy van aki tényleg komolyan gondolta, hogy a szerdai akkora örömmámor volt, hogy az most elég egy darabig..csababarca írta:Amúgy fura, de nem voltam most ideges a vereség miatt, egyrészt látva a kezdőt, borítékolható volt, másrészt nekem akkora örömöt adott a szerdai, hogy még mindig tart. Lehet egyedül vagyok vele, de tényleg így érzem, hogy most nem is zavar annyira ez a vereség.
Máshogy látjuk, a tripeat lenne szerintem óriási tett. Bl terén sem hiszem hogy lenne szégyenkezni való, de a harmadik bajnoki cím mindig a legnehezebb. És főleg, hogy milyen riválisok vannak.csababarca írta:Rendben, elfogadom.Bob_Marley írta:Voltam már kint és beszéltem, meg rémlik Farkas Norbi interjú Barca-Rm felvezetés kapcsán mikor nagyon idős bácsi, aki látta Kubalát is, erről beszélt. Katalánként így lehet a legjobban a rendszer ellen protestálni, hogy a spanyol bajnokságban jól szerepel a csapat.
Alapból én is így gondolom, de kell ennek a garnitúrának egy bl cím, ezért most nekem az a fő cél. Szezon elején is mondtam, hogy most nem szomorkodnék egy bl cím kerülne csak a vitrinbe...bajnokságból agyonnyertük magunkat a Pep-éra óta.

Én is bajnokság párti vagyok, Barca vs. Real viszonylatban is ez a mérvadó nálam, hiszen itt sokkal közvetlenebbül megy a két csapat egymás ellen, mint a BL-ben.Bob_Marley írta:Voltam már kint és beszéltem, meg rémlik Farkas Norbi interjú Barca-Rm felvezetés kapcsán mikor nagyon idős bácsi, aki látta Kubalát is, erről beszélt. Katalánként így lehet a legjobban a rendszer ellen protestálni, hogy a spanyol bajnokságban jól szerepel a csapat.
Rendben, elfogadom.Bob_Marley írta:Voltam már kint és beszéltem, meg rémlik Farkas Norbi interjú Barca-Rm felvezetés kapcsán mikor nagyon idős bácsi, aki látta Kubalát is, erről beszélt. Katalánként így lehet a legjobban a rendszer ellen protestálni, hogy a spanyol bajnokságban jól szerepel a csapat.

Szerintem sem így állunk hozzá, csak nyilván most így próbált kibújni a vereség bűne alól.Bob_Marley írta:Hát nagyon nem így látom mint Pique és nagyon bízom is benne hogy nem így állunk hozzá a bajnoksághoz. Főleg az idősebbek kint többre értékelik a bajnoki címet.