Nagyon féltem a meccstől, kényelmetlen időpont, kiesés ellen küzdő ellenfél és még edzőváltás is. Lehet szentségtörés, de így a hétközi nekem "semmit nem ér", nyilván nagyon idézőjelben, mert várható volt, hogy erővel nagy gondok lehetnek. All in volt hétköznap, gondolom pl Umtitinek is ezért kellett padoznia, mert tapsikolunk, hogy minden fejpárbajt megnyert, de ebben óriási meló van és emészti az embert fizikálisan. Sajnos megvoltak a lehetőségek ma, de ott is maradtak a két szögletgól meg már no komment. Hetek óta foglalkozni kéne vele, de nem megy semmi.
Rakitic is az egyik legtöbbet melózta Szerdán, Arda ma pl nekem nagyon meglepő volt mennyire nem érezte. Ezzel sajnos az van, hogy úgy gondolom egy hibázási lehetőségünk maradt, s ráadásul az nem a Bernabeúban. Ma is pl az egy pont sokat jelenthetett volna a végén. Nagyon csalódott vagyok, féltem tőle és be is igazolódott sajnos a félelem. Messin is annyira látszódott, hogy lépni sincs kedve.
Mindegy én mindig próbálok optimista lenni, de nehéz helyzetbe kerültünk ezzel a vereséggel, innentől kezdve minden héten háború és csak a három pont és egyszer egy iksz fér bele.