Bob_Marley írta:Végig volt forgatókönyvük, ez sokkal inkább mint írtad hit és valami megismételhetetlen csillagegyüttállás után alakult ki. Nincs olyan csapat, akit ne fogna meg, hogy gól+1 perc múlva tizi és gól. Az ott olyan momentum volt, amit szerencsére kihasználtunk a végén, de a meccs a PSG szájíze szerint zajlott, ezt valljuk be. Utolsó pár perc nem, hál Istennek.

Biztos, volt forgatókönyvük, de nem hiszem, hogy abból sokat láttunk. Emery nyilatkozta a meccs után, hogy az első félidő egyáltalán nem úgy alakult, ahogy tervezték, a második elején rögtön jött a gól, a Barca pedig először mutatta a fáradtság jeleit, ott kijött a PSG, mert nem volt más választásuk, megérezték a kiesés szelét... Ha az elejétől kezdve úgy játszanak, nem vagyok biztos benne, hogy továbbmegyünk, sőt, de nem úgy játszottak.
Szerintem az csak egy reakció volt az eredményre, nem hiszem, hogy létezik olyan terv egy edző fejében, hogy játsszunk borzalmasan vagy leginkább sehogy 50 percig, aztán majd rúgjunk egy gólt. Az a helyzet, hogy úgy betojtak, hogy remegett a láb majdnem egy órán keresztül. Ne felejtsük el, hogy ezek nagyon fiatal játékosok, a rutin végig mellettünk szólt. Talán 4 játékosuk múlt el 25 a meccs idején? Nálunk meg majdnem az egész csapat BL-győztes, többen 3-szoros vagy kevesen 4-szeres győztesek, tudják kezelni a nyomást. A Paris nem tudta, utána muszájból kijöttek, találtak egy gólt (mert valljuk be, egyáltalán nem volt benne a levegőben), majd mivel a gól megfogta a csapatot, volt még 2 ordító helyzetük, de ennyi, én ezt nem nevezném tervnek vagy forgatókönyvnek.