Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, azért nem vitázik senki arról, mert mi jutottunk tovább.Érdekes erről nem vitatkozik senki, mert egyértelműen nem büntető, a másik két eset (Suarez,DM) pedig kérdéses továbbra is, ezért folyik a diskurzus azokról.
Azt felejted el, hogy Te sem vagy releváns egy immár közel két napja győztesen lejátszott meccsünk fikázásához. Erölteted ezt a marhaságot és egyszerűen a flusztrációd végett nem tudsz rajta túllépni. Tedd meg, mert nem ennek kell meghatároznia az életedet. Aki itt tegnapelőtt este releváns volt az a bíró! Döntött, ahogy döntött és ennyi. Attól, hogy 25x leírod szerinted mit rontott el, attól semmi sem fog változni. Tovább mentünk egy nem akármilyen történelmi győzelemmel. Fogd fel, hogy harcod értelmetlen, felesleges és semmi másra nem alkalmas, mint saját magad lejáratására.markionni írta:.
Ne haragudj, hogy azoknak az embereknek válaszolok akik utána még reagáltak rám és nem hagyom a levegőben a hozzászólásukat. Azt meg majd a modik eldöntik szerintem, hogy ki lehet itt és ki nem, mert úgy látom te semmilyen rangot nem töltesz be itt.Kash írta:Érdekes, hogy már egyszer elköszöntél de még mindig itt vered a nyálad.
De ez megint hogy jön ide amikor a Barcelona BL meccséről beszélgetünk? Releváns a témában? Nem hinném. Vagy ha Bayern szurkoló lennék neadjisten, akkor is ez lenne az érv? Ez esetben igen fura lenne, tehát már megint a személyemhez méritek a mondandótokat, így nem igazán komolyan vehető. Attól nem lesz jobb a Barca játéka, hogy a Real rosszul játszik.Az is vicces, mikor arra hivatkozol, hogy nem játszottunk jól. A Real nem szokott pocsék játékkal nyerni, igaz?Ráadásul nem is igaz, hogy rosszul játszottunk (az odavágón igen), a visszavágón annyira ledomináltuk a PSG-t, hogy a második félidő egy periódusa kivételével szinte át se tudtak jönni a térfelünkre, és nem azért, mert nem akartak.
Nevetséges ez az egész.Ilyen alapon már nem lenne bíró aki meccseket vezessen.BarcafanTomee írta:Elvileg Aytekin idén már nem vezet több BL meccset. Eltiltja az UEFA.
Te nem ezt csinálod? Kiragadod a meccsből azokat a véleményes szituációkat (Suareznél és Di Mariánál a tizenegyes, 5 perc hosszabbítás stb.), amelyekből mi jöttünk ki jól, és erre hivatkozva próbálsz arra utalni, hogy a játékvezetés nekünk kedvezett.markionni írta:De ha szerinted rendben van hogy egy cikkbol kiragadja azt a reszt ami neki es a csapatanak ad igazat es azt a reszt ami meg nem kihagyja akkor nincs tobb kerdesem. De akkor a komcsikkal se volt semmi baj.
És ha az is tizenegyes volt akkor mi van? Miért kellene ezt bizonygatni? Itt arról van szó, hogy 2 kamu tizenegysről beszélnek sokan miközben mindkettő jogosan lett befújva...És igen, Mascherano hozzáért Di Maria lábához, miután elrúgta a labdát, ergó nem akadályozta a gólszerzésben, lehet ezért nem adták meg, te féleszű.markionni írta:Stalkyard: Szemelyeskedesre tovabbra sem regaalnek mert tolem ilyet tovabbra se fogsz latni csak focirol temazgatast.
De ha szerinted rendben van hogy egy cikkbol kiragadja azt a reszt ami neki es a csapatanak ad igazat es azt a reszt ami meg nem kihagyja akkor nincs tobb kerdesem. De akkor a komcsikkal se volt semmi baj.
Elfogadnám, sokkal inkább Real Madrid legyen mint Atleti...Leon írta:Ezek után úgy vagyok vele hogy bárki jöhet, de a csúcs mindenképp egy Real ellen derbi lenne!
Örülnék neki ha mi takarítanánk ki őket a Bl-ből!
Nem hiányzik hogy megint egy vigaszágon elbotladozzanak a döntőig!
Jávor Bencével nem kell foglalkozni, iszonyatosan elfogult (nem csak a Barca felé) és ami a legszomorúbb, hogy ezt az irományaiban is erősen érezteti. Én is újságíró vagyok, de tollat5 nem adnék annak az embernek a kezébe.kz86 írta:[
Az index cikkén én is meglepődtem. Szerintem egy ekkora hírportál nem engedhetné meg magának, hogy közöl egy ennyire elfogult és egyoldalú cikket. Azt persze nem említi a kedves szerző, hogy a Mascherano-Di Maria esetnél Di Maria már rég elrúgta a labdát, amikor Masch odacsúszott, vagy azt, hogy Neymart 2 kézzel lerántották a 16-oson belül, vagy azt, hogy Marquinhos egyértelműen Suáerzt, nem pedig a labdát támadta a 16-oson belül és volt is kontakt, ráadásul bután oda is kapott Suárez arcához, így simán befújható volt a büntető.
A hatereknek csak a bírózás maradt, nekünk pedig egy életreszóló élmény. Ez van...
markionni írta:Stalkyard: Szemelyeskedesre tovabbra sem regaalnek mert tolem ilyet tovabbra se fogsz latni csak focirol temazgatast.
De ha szerinted rendben van hogy egy cikkbol kiragadja azt a reszt ami neki es a csapatanak ad igazat es azt a reszt ami meg nem kihagyja akkor nincs tobb kerdesem. De akkor a komcsikkal se volt semmi baj.
Abszolút nem érdekel a kioktatasod mert a következetesség nem az erősséged neked sem, az ellenünk történő tévedéseknél nem szoktalak itt objektíven fociról témázgatni, se akkor amikor a javatokra tévednek, legközelebb szeretettel varlak akkor is. Nem csak akkor mikor az ellenfél örömét kell bombázni az ellentétes oldalon, a következetességet es az objektivitast csak mímelve.markionni írta:Stalkyard: Szemelyeskedesre tovabbra sem regaalnek mert tolem ilyet tovabbra se fogsz latni csak focirol temazgatast.
Hát a fantasztikus nápolyi fordításról.visca el barca írta:ez annyira szép volt, hogy én sem tudtam volna szebben mondani![]()
szerencsétlenek már évek óta azt várják, hogy messi kipukkadjon, meg leeresszen az egész csapat, és minden róluk szóljon, de valahogy csak nem akar összejönni. azon is hogy fel voltak háborodva, hogy tegnap minden rólunk szólt az uefa honlapján. csak azt nem tudom felfogni, hogy miről kellett volna írniuk?![]()
Emlékszem amikor azon ment a hatalmas népi kiakadás hogy milyen dolog hogy a mi BL serleg felemelésünk van a BL himnuszos kezdőképernyőn, mikor minden évben a címvédő momentumát szokás mutatni, de erre nem jöttek rá....visca el barca írta:Stalkyard írta:a tul oldalt szitsd a feszkot a sok elet nélküli madridista társaddal akiket napok ota rángat az ideg amiért mi tovabbmentunk.ez annyira szép volt, hogy én sem tudtam volna szebben mondani
![]()
szerencsétlenek már évek óta azt várják, hogy messi kipukkadjon, meg leeresszen az egész csapat, és minden róluk szóljon, de valahogy csak nem akar összejönni. azon is hogy fel voltak háborodva, hogy tegnap minden rólunk szólt az uefa honlapján. csak azt nem tudom felfogni, hogy miről kellett volna írniuk?![]()
Stalkyard írta:a tul oldalt szitsd a feszkot a sok elet nélküli madridista társaddal akiket napok ota rángat az ideg amiért mi tovabbmentunk.
Es te meg miért nem elemzed az elso félidős esetet amikor Neymart csont nélkül felrúgták a tizenhatoson belül? Vagy a tavaly meg nem kapott jogos tizenkét az Atletico ellen a visszavágón? Vagy a BL döntős lesgolotokat? Annyira elegem van belőled meg a hozzad hasonlokbol akik vakon nyomják az uefalona szöveget, kozben simán egyensúlyban van az ellenünk es a javunkra történt tévedések az elmúlt években. Húzz innen inkább es a tul oldalt szitsd a feszkot a sok elet nélküli madridista társaddal akiket napok ota rángat az ideg amiért mi tovabbmentunk.markionni írta:Es azt a reszt miert hagytad ki amit DM buktatasarol mondott?csaszitomi85 írta:A sok károgónak és "pártatlan" Madridistának ajánlanám....
„A PSG játékosa elvesztette egyensúlyát, és fejjel előreesve akadályozta Neymart. Itt NEM azt kell vizsgálni, hogy szándékos volt-e a mozdulat, hanem azt, hogy akadályozta-e a csatárt. HELYESEN döntött a játékezető a büntető megadásával – mondta az első barcelonai tizenegyes kapcsán Bede Ferenc.
„Egyrészt a védő kezének nem a csatár vállán van a helye a tizenhatoson belül – kezdte a második Barca-tizenegyes előtti játékhelyzet elemzését Bede Ferenc. – A hátvéd a térdével is hozzáért Suárezhez, ami ennél a keresztbemozgásnál a játékos buktatását eredményezheti, és a barcelonai játékos természetesen kihasználta a szituációt. Mindkét tizenegyest meg lehetett adni. S ha esetleg vitatkozunk róluk, ne felejtsük el, hogy nekünk van lehetőségünk lassítva visszanézni a szituációt, a játékvezető azonban csak egyszer látja, s azonnal kell döntenie.”
kz86 írta:Az index cikkén én is meglepődtem. Szerintem egy ekkora hírportál nem engedhetné meg magának, hogy közöl egy ennyire elfogult és egyoldalú cikket.