Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Öregedtem vagy 20 évet egy este alatt..Tobias88 írta:Én biztos ami biztos megnéztem az utolsó 7 percet azóta 3szor (), hogy tényleg fordítottunk e
![]()
Iniesta fordítása is hatalmas volt annó, de ez? Egészen elképesztő. Két érdekes statisztika:
- A fordítás 7 perc 16 másodperc alatt történt, ugye háromszor is bevettük Kevin Trapp kapuját. A PSG játékosai ez idő alatt négy sikeres passzt adtak egymásnak, abból három középkezdés volt!
- Eddig 169 esetben volt az első meccsen 4-0 az európai kupasorozatokban és abból 0 csapat jutott tovább ekkora hátrányból. Ez most 169 / 1 -re változott.
Csak azt sajnálom, hogy soha többé ehhez hasonlót sem fogok látni, pedig eléggé fiatal vagyok még
Norberto 25 írta:Sajnos ez mind külföldiTromort77 írta:http://motdtv.blogspot.hu/2017/03/bar-psg-20170308.html Simán böngészőből le lehet itt tölteni. Angol, 720p
https://www.reddit.com/r/footballdownlo ... _08032017/
Itt találhattok más linkeket is.
Sajnos ez mind külföldiTromort77 írta:http://motdtv.blogspot.hu/2017/03/bar-psg-20170308.html Simán böngészőből le lehet itt tölteni. Angol, 720p
https://www.reddit.com/r/footballdownlo ... _08032017/
Itt találhattok más linkeket is.
Vannak pluginek pl Google Chrome-hoz amik streamet tudnak letölteniNorberto 25 írta:Ez tökéletes,de fogalmam sincs hogy lehetne letölteniMessiNeymarSuarez írta:http://www.m4sport.hu/videok/uefa-bajno ... elona-psg/
Parancsolj, itt is van.
Ennyi kb a lényeg. Persze most sokan elrugaszkodnak a valóságtól, de pl olyat, hogy a vitathatatlanul jobb jutott tovább nagyon erős kifejezés szerintem. Főleg annak tudatában, hogy a PSG a párharcban továbbjutásra állt mondjuk 170 percig, 10 percig iksz volt, mi meg továbbjutottunk 10 mp-cel a vége előtt.recrea írta:És még mindig nem érti
Többen írtuk, h a foci visszaadja, amit elvesz. Sirtok hetek óta a bírok meg a pech miatt, tegnap megkaptunk mindent, amit lehetett. Mert legyünk őszinték, helyzet nélkül rúgtunk 6 gólt, ami azért nem semmi![]()
Tegnap se lettem kisebb Barca szurkoló
Ez tökéletes,de fogalmam sincs hogy lehetne letölteniMessiNeymarSuarez írta:http://www.m4sport.hu/videok/uefa-bajno ... elona-psg/
Parancsolj, itt is van.
Sajnos nem vagyok tagja...MessiNeymarSuarez írta:Az N-nel kezdődő legnagyobb torrentportálon már fent van magyar kommentátorral, SŐT a felvezető műsor is benne van.Norberto 25 írta:Sziasztok. A meccset szeretném letölteni pl: torrent formájában magyarúl. Várom az 5leteket. Visca!
Az N-nel kezdődő legnagyobb torrentportálon már fent van magyar kommentátorral, SŐT a felvezető műsor is benne van.Norberto 25 írta:Sziasztok. A meccset szeretném letölteni pl: torrent formájában magyarúl. Várom az 5leteket. Visca!
Kérdésedre saját magad leírtad a választ.mess2009 írta:igyekeztem elolvasni minden "tárgyilagos" vagy kevésbé olyan irományt, és még egy gondolat ide kívánkozna...Barca333 írta:Ahogy Puhl Sanyi mondaná, egyszer hopp, másszor kopp. Most megadták azt a büntetőt, az előző 2 kétes esetben pedig nem. Kár ennyit lovagolni rajta, vitathatatlanul a jobb csapat jutott tovább és egy 6-1-es győzelmet tényleg nem szükséges magyarázni Markionni.
igy a bíráskodás, meg úgy a bíráskodás.....kétségtelen, van maga a rendszer(bíróküldés,szabályok,bírói szervezet,...stb) de egy adott meccsen A BÍRÓ(K) dönt(enek), jól és rosszul!
szánalmas okoskodás tehát, hogy mi lett volna ha....!? milyen alapon állíthatja bárki, hogy pl. ha Masch.-t kiállítják berúgják e a megítélt 11-est? és hogy mi történhetett volna azután?
én inkább arra hívnám fel a figyelmet a sok bírózónak, hogy tett e olyat a bíró amivel megakadályozta a PSG.-t hogy rúgjon még egy(kettő?!) gólt?...valamit? bármit?...ugyanis nekem úgy tűnik egy-két további góllal továbbmehettek volna a franciák.
igyekeztem elolvasni minden "tárgyilagos" vagy kevésbé olyan irományt, és még egy gondolat ide kívánkozna...Barca333 írta:Ahogy Puhl Sanyi mondaná, egyszer hopp, másszor kopp. Most megadták azt a büntetőt, az előző 2 kétes esetben pedig nem. Kár ennyit lovagolni rajta, vitathatatlanul a jobb csapat jutott tovább és egy 6-1-es győzelmet tényleg nem szükséges magyarázni Markionni.
azért meéslj, mi volt a reakciójuk?Pavel írta:Srácok két reálossal néztem a meccset. Végig szívták a vérem.
A meccs végén az arcukba nevetni megfizethetetlen.
Én az ismétlésekben azt láttam, hogy a térdével megrúgja a jobb lábát. Persze jól ráhomorított Lajos.visca el barca írta:annyira nem, csak megjegyeztem. az sem zavart volna ha 3 kamu pirossal meg 6 kamu tizivel jutunk továbbTripleH írta:Érdekel?
Milyen megmagyarázós hozzászólásaim? Hol oltottam széjjel a Barcát? Sehol. Konkrétan nem is írtam rólatok csak a PSG-ről. Egyedül a Realos hozzászólásom nem feltétlenül idevaló, de azt se én hoztam fel, de ha már feljött akkor leírtam a véleményemet, mert valótlannak gondoltam az állításokat.Kash írta:Láttam lentebb az egyik korrektebb hangvételű hozzászólásodat, el is olvastam, egyet is értettem...De ez nem érdekel. A megmagyarázós hozzászólásaiddal már annál inkább vannak gondok, mint amit beidéztem is, illetve a linket tartalmazó hozzászólásod majd az azt követő stílusod az, ami nem tetszett. De elárulok mégegy dolgot, vedd csak példának, mert találkoztam ilyennel és találkozok a mai napig. Az nem módi, hogy 15 mondatban széjjeloltasz egy csapatot, vagy cinikusan megjegyzéseket fűzöl hozzá, majd a végén 1 mondatban megjegyzed, hogy "Mindezektől függetlenül megérdemeltnek mondható"markionni írta:Még egyszer mondom, fociról beszélgettünk a többiekkel. Tudod van az az alapszabály, hogy sose a kritikusra reagálj, hanem a kritikára, különben csak személyeskedéssé válik az egész. Sokan itt tudtak reagálni érdemben a véleményre, te meg csak rám, inkább ez a bicskanyitogató.
Én elnézést kérek tőled az első hozzászólásomért, rég voltam ennyire ideges és ez most kikívánkozott belőlem. Tegnap futbal történelemet írtunk. Elő lehet venni a bírókat, de azt ne felejtsük el, hogy a PSG 4, ismétlen NÉGY gólos előnyről indult és ez lett a vége...Ezen nincs mit magyarázni.
Ha objektív véleményeket szeretnél olvasni, ahhoz rossz az időzítés, ezt szerintem te is tudod.markionni írta:...
Láttam lentebb az egyik korrektebb hangvételű hozzászólásodat, el is olvastam, egyet is értettem...De ez nem érdekel. A megmagyarázós hozzászólásaiddal már annál inkább vannak gondok, mint amit beidéztem is, illetve a linket tartalmazó hozzászólásod majd az azt követő stílusod az, ami nem tetszett. De elárulok mégegy dolgot, vedd csak példának, mert találkoztam ilyennel és találkozok a mai napig. Az nem módi, hogy 15 mondatban széjjeloltasz egy csapatot, vagy cinikusan megjegyzéseket fűzöl hozzá, majd a végén 1 mondatban megjegyzed, hogy "Mindezektől függetlenül megérdemeltnek mondható"markionni írta:Még egyszer mondom, fociról beszélgettünk a többiekkel. Tudod van az az alapszabály, hogy sose a kritikusra reagálj, hanem a kritikára, különben csak személyeskedéssé válik az egész. Sokan itt tudtak reagálni érdemben a véleményre, te meg csak rám, inkább ez a bicskanyitogató.