Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amennyiben igaz, akkor nem semmi a srác. Le a kalappal.Messias2 írta:"After we conceded the goal, Ter Stegen started screaming: 'We never die, we are Barcelona!'"
"He continued screaming: 'We will win. We will win!' At one point I told Busquets that Ter Stegen wasn't okay."- Javier Mascherano
Kiráz a hideg.
Ha minden igaz 63:12-nél, alig 2 perccel a PSG gólja után volt.visca el barca írta:valaki megtudná mondani hogy kb hányadik percben volt. délután végignézem még 1x az egész meccset, de szeretném előbb megnézni
valaki megtudná mondani hogy kb hányadik percben volt. délután végignézem még 1x az egész meccset, de szeretném előbb megnézniMQuCsabi írta:Cavani harmadik helyzet3nél az a bravúr nagyon kellett. Meg a feljövetele után az a szerelés is.
Abszolút nem az ő gólja volt. Viszont bemutatott pár hatalmas bravúrt ami kellett a mai győzelmünkhöz.csababarca írta:Olyan területen ment el a labda, ahova a legnehezebb odanyúlni. Kézilabdakapusok tudnának mesélni, védhetetlen terület az.
Amúgy első blikkre azt hittem potyázott, első ismétlésnél már láttam,hogy nem.
Szerintem az első szezonjától igazolja folyamatosan, egy-két rövid gyengébb időszakot kivéve. Nem igazán értem sokaknak miért meglepetés hogy baromi jó kapus.Rivaldo11 írta:Ide senki még? Pedig pazar volt a srác megintcsak, tán kezdi beigazolni a vele kapcsolatos várakozásokat!
Én Valdeshez szeretném hasonlítani, és el kell, hogy mondjam ég és föld a két ember. Kár, azért a tavaly bekapott góljaiért, meg idén is volt egy-két ilyen eladott labdája. De ha nem paszolgatna hátul, csak előrevágná, akkor nem kapna ilyen gólokat.Chino írta:Pont a német az, akit a legkevésbé lehet hibáztatni az utóbbi meccseken mutatott játék miatt.
A PSG ellen is hiába kapott 4 gólt szerintem ha valakit ki lehet emelni pozitív irányban az ő. Ha tegnap is csak egy átlagos teljesítményt hoz sanszonsnak tartom, hogy nemhogy 3, de még 1 pontot sem tartunk otthon.
Kicsit azt érzem sokaknál, hogy még most is megvan a kettős mérce Bravo és közte, pedig, amit a chilei letesz a Cityben arra annyira nem lehet büszke.
Idővel az emlékek is megszépülnek ráadásul egy ilyen védelem és kp mögött -ami sokszor kész átjáróház- rohadt nehéz egy kapus élete, ennek ellenére mégis kevesebb gólt kapunk, mint az indokolt lenne és ez nagyban neki köszönhető.
Bántás és ellenszenv nélkül, de akik benne keresik a hibát, azok vagy vakok vagy még Bravoba szerelmesek.
Ez meg te, végigmész minden játékosunk topicján aztán jól szétoltod őket, csak sajnos nem jó emberekben keresed a hibát.Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.