Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen probléma nem fenyeget minket túlságosan, mert a kiszemelt védők a VB-n nem fognak játszani, a kiszemelt csatárok közül a nyertes pedig pont a VB-n fog sztem eldőlni(kivéve ha jön Forlan vagy Gudjohnsen-aki az én favoritom).Mr. Master írta:csak meg ne hatszorozódjanak a kiszemeltek árai...
Ez a felállás nem jönne be a barcának.Max írta:Sziasztok!Régen már regeltem,de elfelejtettem a jelszavam és a felhasználó nevemet is,ezért újra regeltem egy másik e-mail címen!Ha már az igazolásoknál tartunk,én vennék egy pár játékost,és pénzünk is lenne rá,ebben biztos vagyok:Bal oldalra Chivu tökéletes lenne!Középre megvenném Anton Ferdinandot(régebben szó volt róla,mindössze 5 millió fontra becsülik az árát)vagy Ricardo Carvalho-t!Nem jön ki Mourinhoval,és úgy volt régebben,hogy átigazolási listára tette a Chelsea!Láttam játszani a Barca ellen!Hihetetlen védő!Annyi labdába belevetődött,belecsúszott,nagyon sok labda az ő lábáról vágódott kifelé!Képzeljétek el,két lobonchajú középső védőnk lenne,meg sem lehetne őket különböztetni!Jobb oldalra pedig megvenném a hihetetlen jó,és fiatal Daniel Alvest!Márquezt feltolnám középpályára,ő állna Xavi mellett!Jobb oldalon Messi,bal oldalon Ronaldinho,középen Deco,és csatár pedig Eto'o!Ennyi!
Hát számomra a mostani sok felrepült név közül ő lenne a favoritom,és csak remélni tudom,hogy van valóságalapja a hírnek..nagyon nagy zsugásnak tartom a srácot!!fcjoc írta:http://www.elmundodeportivo.es/20060528 ... 75076.html Hát azért ő sem lenne rosz
jah jól nyomja és ráadásul spanyol is. ha ő nincs most szlovákia lenne a vb-n nem spanyolorsszág! és én is örülnék neki csak sajna nem fogja eladni a liverpooltotelcamp írta:Én naon tudnék örülni pl:Luis Garciánakelég jól tolja nem?
Gallas nagy valószínüséggel a Milanba megy(a Seva-ügy keretében), de Anton cserének nem lenne rossz.sas21 írta:Forlán nem nagy játékos, csak olyan mint Baros! Volt egy jó szezonja azt kész! Idén már nem volt sehol! Szerintem Gudjohnsen lenne a legjobb vásár, ugyanis több poszton is bevethető, jól lát a pályán, bírja az iramot, és jó korban van! Nem kéne érte vagyonokat fizetni! Védőnek meg Gallas vagy Anton Ferdinand kéne, de utóbbi lenne a jobb, hiszen még nagyon fiatal!
Kár, hogy Larsson nem öt évvel később született