Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Plusz hozzátenném, hogy fizikai párharcokban is jobban járnánk Rakiticekkel. Fáradtabb ellenfél ellen Iniesta is jobban érvényesülne szerintem, csereként.visca el barca írta:ebben a játékrendszerben "felesleges" játszatni. 4 középpályás van, közel vannak egymáshoz, nem 30 méterre mint mikor 3-an kínlódnak. Így hogy eggyel többen játsszák be ugyanazt a területet, a kevésbé labdazsonglőrök is ugyanúgy tudnak fickándozni meg létszámfölényt kialakítani. Ráadásul messi is meg neymar is rengeteget visszajár a kp-ra, ergo ők indítják a legtöbbször a támadást és így már arra sincs szükség, hogy iniestától várjuk a csodát, hogy 3-4 embert átjátszva vhogy előre kínlódja a gömböt. amúgy is, ha ő fent van, akkor a többiek is "betegesen" keresik, mindenki tőle várja a csodát így meg legalább nem egy ember próbál meg élni a kp-n, hanem egyből négy. arról már nem is beszélek, hogy nincs is túl nagy formában.S.Agüero írta:Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.
igazából arra leszek majd kíváncsi, hogy a clasicon meg meri-e lépni LE ezt a rendszert.
Téged amúgy miért zavar az, ha valaki bízik a továbbjutásban?Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...
ebben a játékrendszerben "felesleges" játszatni. 4 középpályás van, közel vannak egymáshoz, nem 30 méterre mint mikor 3-an kínlódnak. Így hogy eggyel többen játsszák be ugyanazt a területet, a kevésbé labdazsonglőrök is ugyanúgy tudnak fickándozni meg létszámfölényt kialakítani. Ráadásul messi is meg neymar is rengeteget visszajár a kp-ra, ergo ők indítják a legtöbbször a támadást és így már arra sincs szükség, hogy iniestától várjuk a csodát, hogy 3-4 embert átjátszva vhogy előre kínlódja a gömböt. amúgy is, ha ő fent van, akkor a többiek is "betegesen" keresik, mindenki tőle várja a csodát így meg legalább nem egy ember próbál meg élni a kp-n, hanem egyből négy. arról már nem is beszélek, hogy nincs is túl nagy formában.S.Agüero írta:Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.
Hol kell aláírni?ntibi67 írta:Én csodálkoznék ha nem ugyan az a felállás lenne mint a hétvégi bajnokin.
Ugyan az a felállás,ugyan az az eredmény.
Remélem mind! Hátra szerintem kell a 3 védő, mert ha mindenki támadni fog, nem lesz jó, ha a hátul maradt 2 védőre viszik rá a labdát, szal kell hátra Masch, Piqué és Umtiti is.S.Agüero írta:3-4-3 lesz valószínűleg. Az lehet a kérdés, hogy Umtiti vagy Masch, illetve Rafinha vagy Rakitic kezd a csapatban.
Nem vagyok benne biztos, de mintha a legazolasanal a szerződésébe, bele lett volna foglalva, hogyha megint ilyen történik es ez miatt eltiltják, akkor nagyon sok milliót kell a klubbnak fizetnie.Kovbal88 írta: Egy kérdés van még, hogy Suarez nem-e fog beleharapni valakibe, ha elmegy az esze?
Alba biztos hogy kezd, kell a gyors ember szélre, hogy visszaérjenvisca el barca írta:az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálniKovbal88 írta:Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.
Igazából, ezzel a 3-4-3 taktikával, Busi is sokat javult, hogy közepén plusz egy ember van, aki ütközik is ha kell, egyébként Albat kpn szeretném látni inkább, jobboson pedig szerintem Rafiban jobban benne van most a támadás építés. Lehet ezzel nem leszek népszerű, de Ini szerintem praktikusabb lenne, egy 70. Perces cserenek, Robival együtt.visca el barca írta:
az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálni
az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálniKovbal88 írta:Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.
Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.visca el barca írta:a csodákban lehet hinni, kell is, de 100%, hogy kiesünk. ez a psg nem celta meg gijon szinten van. én inkább abban a bízom, hogy a játékosok nem élik meg akkora csalódásként a kiesést, hogy a bajnokságra is kihasson, mert az már jóval nagyobb baj lenne...
csababarca írta:Vasárnap lesz az a félelmetes Depor elleni meccs, ha kicsit hajtunk is, talán 3 nap elég a regenerációra, ha nem bajok vannak.
Nyilván nem kell ész nélkül, de én meg azt akarom, hogy az első félidőben felszántsuk a pályát, és megpróbáljuk mindenáron. Ha nem megy, akkor elfogadom, a másodikban nem kell erőltetni, akkor adom amit írtok.
De ha ilyen kishitű, méltatlan hozzáállással mennének ki a fiúk, és lelötyögnék a teljes meccset, marha pipa lennék.
Mondom, oda kell állni, első félidőben mindent egy lapra téve menni, ha sikerül esetleg 2-3 gólos fórt kialakítani, akkor lehetne menni tovább a második félidőben is.
Nyilván ha gólt sem lövünk az elsőben, vagy 1et de kapunk is mellé, akkor én sem erőltetném tovább, és nem várnám el, hogy kaparjanak nagyon.
De úgy hozzáállni, hogy jajj nehogy hajtsunk, mert a Depor ellen fáradtak leszünk...pff, ezt nem is tudom hova tenni.
Naná, hogy az volt köszönhetően a jó öreg Hespnek.Subinho írta:Ahogy Verratti mondta, a 4-0 a Camp Nou-ban egy teljesen szokványos eredmény. Ez így van! Ha a csapat odateszi magát és kihajtja a belét, akkor simán lehet 4-0. Az 5-0 már sztem nem, 90 perc alatt az nagyon sok, de szerintem a hosszabbítás meglehet. Viszont ha gólt kapunk, akkor szerintem eldőlt...
2-0 kell a félidőben és akkor hátha meglenne a 4 a végén, a hosszabbításban meg a szurkolók belehajszolják a csapatot az 5.-be.
Emlékszem egy Chelsea elleni meccsre még a Kluivert, Rivaldo féle csapattal, amikor a 3-1 hosszabbítást jelentett, aztán a vége 5-1 lett, teljesen felőrölték a Chelsea-t. Nagyon emlékezetes meccs volt!