Plusz hozzátenném, hogy fizikai párharcokban is jobban járnánk Rakiticekkel. Fáradtabb ellenfél ellen Iniesta is jobban érvényesülne szerintem, csereként.visca el barca írta:ebben a játékrendszerben "felesleges" játszatni. 4 középpályás van, közel vannak egymáshoz, nem 30 méterre mint mikor 3-an kínlódnak. Így hogy eggyel többen játsszák be ugyanazt a területet, a kevésbé labdazsonglőrök is ugyanúgy tudnak fickándozni meg létszámfölényt kialakítani. Ráadásul messi is meg neymar is rengeteget visszajár a kp-ra, ergo ők indítják a legtöbbször a támadást és így már arra sincs szükség, hogy iniestától várjuk a csodát, hogy 3-4 embert átjátszva vhogy előre kínlódja a gömböt. amúgy is, ha ő fent van, akkor a többiek is "betegesen" keresik, mindenki tőle várja a csodát így meg legalább nem egy ember próbál meg élni a kp-n, hanem egyből négy. arról már nem is beszélek, hogy nincs is túl nagy formában.S.Agüero írta:Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.
igazából arra leszek majd kíváncsi, hogy a clasicon meg meri-e lépni LE ezt a rendszert.
Barça a Bajnokok Ligájában
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

Téged amúgy miért zavar az, ha valaki bízik a továbbjutásban?Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...

Én bízva tekintek a holnapi nap elé.

Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak... 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
MD szerint:
Lucho a PSG elleni zakó után látta be hogy változtatni kell, és ezt a 3-4-3-mat Iniesta és Busquets ajánlotta neki, és a bevallásaik szerint sokkal jobban érzi az egész csapat magát ebben a rendszerben.
Lucho a PSG elleni zakó után látta be hogy változtatni kell, és ezt a 3-4-3-mat Iniesta és Busquets ajánlotta neki, és a bevallásaik szerint sokkal jobban érzi az egész csapat magát ebben a rendszerben.
A kinti vereség után egyértelműen jó folyamatok indultak el a csapatnál, a hétvégi játékot látva pedig nem lehet nem bizakodni. Nyomás szerintem nincs rajtunk, ha csak 2-3 gól kellene, azt mindenki elvárná és sokkal jobban rá lehetne feszülni, mint erre a majdnem tét nélküli helyzetre.
Én azt várom, hogy kimegyünk és megpörgetjük az első félidőt, de úgy ahogy az elmúlt 10 év legszebb napjain, aztán a felszabadultság okozta jobb helyzetkihasználással 2-3 gólt tudunk lőni és visszajövünk a párharcba. Nyilván ez szerencse kérdése is, ellenfél is lesz a pályán, közben kaphatunk is, stb. Nekem igazából a lényeg a hozzáállás, hagyjunk nyomot holnap, akkor is ha kiesünk.
Én azt várom, hogy kimegyünk és megpörgetjük az első félidőt, de úgy ahogy az elmúlt 10 év legszebb napjain, aztán a felszabadultság okozta jobb helyzetkihasználással 2-3 gólt tudunk lőni és visszajövünk a párharcba. Nyilván ez szerencse kérdése is, ellenfél is lesz a pályán, közben kaphatunk is, stb. Nekem igazából a lényeg a hozzáállás, hagyjunk nyomot holnap, akkor is ha kiesünk.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ebben a játékrendszerben "felesleges" játszatni. 4 középpályás van, közel vannak egymáshoz, nem 30 méterre mint mikor 3-an kínlódnak. Így hogy eggyel többen játsszák be ugyanazt a területet, a kevésbé labdazsonglőrök is ugyanúgy tudnak fickándozni meg létszámfölényt kialakítani. Ráadásul messi is meg neymar is rengeteget visszajár a kp-ra, ergo ők indítják a legtöbbször a támadást és így már arra sincs szükség, hogy iniestától várjuk a csodát, hogy 3-4 embert átjátszva vhogy előre kínlódja a gömböt. amúgy is, ha ő fent van, akkor a többiek is "betegesen" keresik, mindenki tőle várja a csodát így meg legalább nem egy ember próbál meg élni a kp-n, hanem egyből négy. arról már nem is beszélek, hogy nincs is túl nagy formában.S.Agüero írta:Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.
igazából arra leszek majd kíváncsi, hogy a clasicon meg meri-e lépni LE ezt a rendszert.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MatyiG
- Adminisztrátor
Hol kell aláírni?ntibi67 írta:Én csodálkoznék ha nem ugyan az a felállás lenne mint a hétvégi bajnokin.
Ugyan az a felállás,ugyan az az eredmény.

Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.

Én csodálkoznék ha nem ugyan az a felállás lenne mint a hétvégi bajnokin.
- Subinho
- Director del Fútbol
Remélem mind! Hátra szerintem kell a 3 védő, mert ha mindenki támadni fog, nem lesz jó, ha a hátul maradt 2 védőre viszik rá a labdát, szal kell hátra Masch, Piqué és Umtiti is.S.Agüero írta:3-4-3 lesz valószínűleg. Az lehet a kérdés, hogy Umtiti vagy Masch, illetve Rafinha vagy Rakitic kezd a csapatban.
A kp-n sztem nem Albával és Robival kéne kezdeni, hanem Rafival és Inivel, valahogy így: Rafi, Raki, Busi, Ini. Az MSN meg nem kérdés.
Ha ég a ház, vagy nem megy valakinek, lehet cserélgetni, pl. Ini helyett Alba vagy Denis, Rafi, vagy Rakéta helyett Robi.
De akkor Gomes hol fog játszani?

Most nagyon úgy érzem, hogy meglesz! Legalábbis a 4-0, aztán már bármi lehet...

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, rakitic meg busi valóban jobban muzsikál ebben a 4 kp-s felállásban, viszont ha alba is ott lesz, meg a jobboson SR/rafinha, akkor iniesta nem fog beférni. amit szerintem nem mer meghúzni LE, de majd kiderül
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem vagyok benne biztos, de mintha a legazolasanal a szerződésébe, bele lett volna foglalva, hogyha megint ilyen történik es ez miatt eltiltják, akkor nagyon sok milliót kell a klubbnak fizetnie.Kovbal88 írta: Egy kérdés van még, hogy Suarez nem-e fog beleharapni valakibe, ha elmegy az esze?
-
- Capitá del Barça
Az elmúlt meccseken ez az újszerű felállás szerintem arra ment ki, hogy a PSG ellen élesen fogjon. Tutira All-in-t mond a csapat! De ezt LE is suggalta azzal, hogy sokat fogunk kockáztatni. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Viszont ez jól is elsülhet. Nincsen teher rajtuk,mert a BL tanulmány szerint 0% esély van a fordításra
és így nem kell más csak tekerjenek és ha nem sikerül nem fog meglepődni senki. Nekem bőven elég,ha tényleg lehet majd látni az elmúlt meccsek hozzáállását. Persze nem baj,ha Celta elleni játékkal fűszereződne. 

Alba biztos hogy kezd, kell a gyors ember szélre, hogy visszaérjenvisca el barca írta:az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálniKovbal88 írta:Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.
Iniesta, hát Rakitic és Roberto is hatékonyabb középpályán a labdái hiányozni fognak, ha nem játszik.
biztos, hogy Roberto kezdeni fog, jó formában van sokat melózik, ilyen játékosok kellenek.
Egy kérdés van még, hogy Suarez nem-e fog beleharapni valakibe, ha elmegy az esze?
Igazából, ezzel a 3-4-3 taktikával, Busi is sokat javult, hogy közepén plusz egy ember van, aki ütközik is ha kell, egyébként Albat kpn szeretném látni inkább, jobboson pedig szerintem Rafiban jobban benne van most a támadás építés. Lehet ezzel nem leszek népszerű, de Ini szerintem praktikusabb lenne, egy 70. Perces cserenek, Robival együtt.visca el barca írta:
az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálni
- visca el barca
- Presidente del Barça
az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálniKovbal88 írta:Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.

Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.visca el barca írta:a csodákban lehet hinni, kell is, de 100%, hogy kiesünk. ez a psg nem celta meg gijon szinten van. én inkább abban a bízom, hogy a játékosok nem élik meg akkora csalódásként a kiesést, hogy a bajnokságra is kihasson, mert az már jóval nagyobb baj lenne...
Szóval nem sok cserelehetőség van, Iniesta, de hát ő se arról híres mostanában, hogy megver mindenkit a bal oldalon.
Nagyon sok az a négy gól, egyetlen esély hosszabbításra hozni a mecset. Idén először lesz Barca mezes és sálas meccsnézésem. Fantasztikus lenne, ha sikerülne

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
csababarca írta:Vasárnap lesz az a félelmetes Depor elleni meccs, ha kicsit hajtunk is, talán 3 nap elég a regenerációra, ha nem bajok vannak.
Nyilván nem kell ész nélkül, de én meg azt akarom, hogy az első félidőben felszántsuk a pályát, és megpróbáljuk mindenáron. Ha nem megy, akkor elfogadom, a másodikban nem kell erőltetni, akkor adom amit írtok.
De ha ilyen kishitű, méltatlan hozzáállással mennének ki a fiúk, és lelötyögnék a teljes meccset, marha pipa lennék.
Mondom, oda kell állni, első félidőben mindent egy lapra téve menni, ha sikerül esetleg 2-3 gólos fórt kialakítani, akkor lehetne menni tovább a második félidőben is.
Nyilván ha gólt sem lövünk az elsőben, vagy 1et de kapunk is mellé, akkor én sem erőltetném tovább, és nem várnám el, hogy kaparjanak nagyon.
De úgy hozzáállni, hogy jajj nehogy hajtsunk, mert a Depor ellen fáradtak leszünk...pff, ezt nem is tudom hova tenni.
Teljes mértékben egyetértek. Hiába 99.9% a PSG továbbjutása, bennem nagy hiányérzet maradna ha a fiúk csak lötyögni mennének ki. Mindent meg kell próbálni, és most csak ez a 90 perc számítson, koncentrálniuk kell, ha lesznek helyzeteink és nem hagynak ki mindent, akkor bármi meglehet. De ha 60 perc alatt láthatóan semmi keresnivalónk úgy sem hogy mindent beleadunk, akkor meg tiszta lap, mehetnek pihenni.
Az egész csapatnak akarnia kell ezt, és az egész csapatnak védekezni ha veszély van, mert hiába szídjuk a védelmet ha mondjuk a fél KP és Messiék pedig elöl piknikeznek a besegítés helyett.
Mellesleg a Depor hétfői meccse elmaradt, ezért ők is játszani fognak szerdán.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Vasárnap lesz az a félelmetes Depor elleni meccs, ha kicsit hajtunk is, talán 3 nap elég a regenerációra, ha nem bajok vannak.
Nyilván nem kell ész nélkül, de én meg azt akarom, hogy az első félidőben felszántsuk a pályát, és megpróbáljuk mindenáron. Ha nem megy, akkor elfogadom, a másodikban nem kell erőltetni, akkor adom amit írtok.
De ha ilyen kishitű, méltatlan hozzáállással mennének ki a fiúk, és lelötyögnék a teljes meccset, marha pipa lennék.
Mondom, oda kell állni, első félidőben mindent egy lapra téve menni, ha sikerül esetleg 2-3 gólos fórt kialakítani, akkor lehetne menni tovább a második félidőben is.
Nyilván ha gólt sem lövünk az elsőben, vagy 1et de kapunk is mellé, akkor én sem erőltetném tovább, és nem várnám el, hogy kaparjanak nagyon.
De úgy hozzáállni, hogy jajj nehogy hajtsunk, mert a Depor ellen fáradtak leszünk...pff, ezt nem is tudom hova tenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az Enrique-csapat próbált már visszajönni idegenbeli 0-4-ről egy párharcban és hazai pályán csupán 1-1-re és görcsölésre futotta. Csak az akkori ellenfél éppen a Bilbao volt és nem egy PSG szintű sztárgárda. Kb. ennyi is az esélyünk. Nulla.
Bár nyilván örülnék, ha nem 4+ gólos különbséggel esnénk ki, de lényegében mindegy mennyi a különbség, ha nem jutunk tovább. Ez a tisztes helytállás ez süket duma. És őszintén szólva a fentiek tükrében én azt sem akarom, hogy a gálakezdőnk kihajtsa a belét is. Ha valahol majd hajtani kell és gólokat lőni az a hétvégén a Riazorban lesz. Ott a 3 pont most 100szor fontosabb, mint holnap egy "tisztes helytállás". A bajnokság megnyerésére most reális esélyünk van, de ezzel csakis akkor lehet élni, ha a hátralévő meccseket behúzzuk és nem kapunk ki a Bernabeu-ban. Ez jelenleg az, amire koncentrálni kellene.
Bár nyilván örülnék, ha nem 4+ gólos különbséggel esnénk ki, de lényegében mindegy mennyi a különbség, ha nem jutunk tovább. Ez a tisztes helytállás ez süket duma. És őszintén szólva a fentiek tükrében én azt sem akarom, hogy a gálakezdőnk kihajtsa a belét is. Ha valahol majd hajtani kell és gólokat lőni az a hétvégén a Riazorban lesz. Ott a 3 pont most 100szor fontosabb, mint holnap egy "tisztes helytállás". A bajnokság megnyerésére most reális esélyünk van, de ezzel csakis akkor lehet élni, ha a hátralévő meccseket behúzzuk és nem kapunk ki a Bernabeu-ban. Ez jelenleg az, amire koncentrálni kellene.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a csodákban lehet hinni, kell is, de 100%, hogy kiesünk. ez a psg nem celta meg gijon szinten van. én inkább abban a bízom, hogy a játékosok nem élik meg akkora csalódásként a kiesést, hogy a bajnokságra is kihasson, mert az már jóval nagyobb baj lenne...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Naná, hogy az volt köszönhetően a jó öreg Hespnek.Subinho írta:Ahogy Verratti mondta, a 4-0 a Camp Nou-ban egy teljesen szokványos eredmény. Ez így van! Ha a csapat odateszi magát és kihajtja a belét, akkor simán lehet 4-0. Az 5-0 már sztem nem, 90 perc alatt az nagyon sok, de szerintem a hosszabbítás meglehet. Viszont ha gólt kapunk, akkor szerintem eldőlt...
2-0 kell a félidőben és akkor hátha meglenne a 4 a végén, a hosszabbításban meg a szurkolók belehajszolják a csapatot az 5.-be.
Emlékszem egy Chelsea elleni meccsre még a Kluivert, Rivaldo féle csapattal, amikor a 3-1 hosszabbítást jelentett, aztán a vége 5-1 lett, teljesen felőrölték a Chelsea-t. Nagyon emlékezetes meccs volt!

@Nero:
-4 pont és - 2 meccs volt, nálam az pont a lélektani határ, mert 10 pont szerintem a vízválasztó és vesztett pontokban pont -10-ben álltunk. Nem érzem egyáltalán túlzásnak, 6 meccses győzelmi szériában vagyunk, bármikor ezt választanám mint egy meccs eredményét.

Hát srácok! Nem tudom mire ez a viszonylagos optimizmus, de annyira nem tűnik indokoltnak nekem.
Nyilván nem játszhatunk türelmesen, a PSG gyors szélsői meg tönkre fognak kontrázni minket, szóval én nagyon kis esélyt látok arra, hogy megússzuk kapott gól nélkül, akkor meg nekünk viszlát...
Én kb olyan meccset várok, mint a Barca-Bayern visszavágó volt 14-15-ben, amikor sima hazai 3-0 után becsülettel hoztak egy hazai 3-2-t, ami kis szerencsével lehetett volna nagyobb arányú hazai győzelem is, de igazán esélye nem volt a bajoroknak
Nyilván nem játszhatunk türelmesen, a PSG gyors szélsői meg tönkre fognak kontrázni minket, szóval én nagyon kis esélyt látok arra, hogy megússzuk kapott gól nélkül, akkor meg nekünk viszlát...
Én kb olyan meccset várok, mint a Barca-Bayern visszavágó volt 14-15-ben, amikor sima hazai 3-0 után becsülettel hoztak egy hazai 3-2-t, ami kis szerencsével lehetett volna nagyobb arányú hazai győzelem is, de igazán esélye nem volt a bajoroknak