Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Rájöttem! A játékosok megunták, hogy rájuk sosem teszünk, így direkt felakarták húzni jó magasra a szorzót, de hát az irodák erre rájöttek.visca el barca írta:ezen én is kiakadtam, csomó helyen 10:1-hez adnak minket ami 9%.

Azért azt tegyük hozzá, hogy teljesen más a 2.Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...
Otthon a psenSubinho írta: De akkor Gomes hol fog játszani?![]()
Én abban bízom, hogy ez az egész a PSG számára is egy fura szituáció. Egy átlagos eredmény mellett jobban le lehetne fejben sakkozni a dolgokat, könnyebb lenne nyugodtnak maradni, nem fenyegetne egy történelmi kiesés, de itt ha mondjuk a 20. percben 2-0, akkor átfut a fejeken, hogy basszus mi van ha megcsinálják, és így szerintem könnyebben remegnek meg a lábak, mi pedig még akkor is felszabadultan játszhatunk.Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...
Plusz hozzátenném, hogy fizikai párharcokban is jobban járnánk Rakiticekkel. Fáradtabb ellenfél ellen Iniesta is jobban érvényesülne szerintem, csereként.visca el barca írta:ebben a játékrendszerben "felesleges" játszatni. 4 középpályás van, közel vannak egymáshoz, nem 30 méterre mint mikor 3-an kínlódnak. Így hogy eggyel többen játsszák be ugyanazt a területet, a kevésbé labdazsonglőrök is ugyanúgy tudnak fickándozni meg létszámfölényt kialakítani. Ráadásul messi is meg neymar is rengeteget visszajár a kp-ra, ergo ők indítják a legtöbbször a támadást és így már arra sincs szükség, hogy iniestától várjuk a csodát, hogy 3-4 embert átjátszva vhogy előre kínlódja a gömböt. amúgy is, ha ő fent van, akkor a többiek is "betegesen" keresik, mindenki tőle várja a csodát így meg legalább nem egy ember próbál meg élni a kp-n, hanem egyből négy. arról már nem is beszélek, hogy nincs is túl nagy formában.S.Agüero írta:Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.
igazából arra leszek majd kíváncsi, hogy a clasicon meg meri-e lépni LE ezt a rendszert.

Téged amúgy miért zavar az, ha valaki bízik a továbbjutásban?Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...

ebben a játékrendszerben "felesleges" játszatni. 4 középpályás van, közel vannak egymáshoz, nem 30 méterre mint mikor 3-an kínlódnak. Így hogy eggyel többen játsszák be ugyanazt a területet, a kevésbé labdazsonglőrök is ugyanúgy tudnak fickándozni meg létszámfölényt kialakítani. Ráadásul messi is meg neymar is rengeteget visszajár a kp-ra, ergo ők indítják a legtöbbször a támadást és így már arra sincs szükség, hogy iniestától várjuk a csodát, hogy 3-4 embert átjátszva vhogy előre kínlódja a gömböt. amúgy is, ha ő fent van, akkor a többiek is "betegesen" keresik, mindenki tőle várja a csodát így meg legalább nem egy ember próbál meg élni a kp-n, hanem egyből négy. arról már nem is beszélek, hogy nincs is túl nagy formában.S.Agüero írta:Ini azért remélem, hogy kezdeni fog.

Hol kell aláírni?ntibi67 írta:Én csodálkoznék ha nem ugyan az a felállás lenne mint a hétvégi bajnokin.
Ugyan az a felállás,ugyan az az eredmény.
Remélem mind! Hátra szerintem kell a 3 védő, mert ha mindenki támadni fog, nem lesz jó, ha a hátul maradt 2 védőre viszik rá a labdát, szal kell hátra Masch, Piqué és Umtiti is.S.Agüero írta:3-4-3 lesz valószínűleg. Az lehet a kérdés, hogy Umtiti vagy Masch, illetve Rafinha vagy Rakitic kezd a csapatban.

Nem vagyok benne biztos, de mintha a legazolasanal a szerződésébe, bele lett volna foglalva, hogyha megint ilyen történik es ez miatt eltiltják, akkor nagyon sok milliót kell a klubbnak fizetnie.Kovbal88 írta: Egy kérdés van még, hogy Suarez nem-e fog beleharapni valakibe, ha elmegy az esze?
Alba biztos hogy kezd, kell a gyors ember szélre, hogy visszaérjenvisca el barca írta:az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálniKovbal88 írta:Szerintem Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Macherano, négyesnek a pályán kell lenni a középpályán, mert ők bírnak dolgozni, de ilyen lötyögős Gomes meg Busquets nem lenne szabad játszatni, mikor menni kell előre.
Igazából, ezzel a 3-4-3 taktikával, Busi is sokat javult, hogy közepén plusz egy ember van, aki ütközik is ha kell, egyébként Albat kpn szeretném látni inkább, jobboson pedig szerintem Rafiban jobban benne van most a támadás építés. Lehet ezzel nem leszek népszerű, de Ini szerintem praktikusabb lenne, egy 70. Perces cserenek, Robival együtt.visca el barca írta:
az elmúlt meccsek türkében a 3-4-3 borítékolható, számomra igazából három kérdés van. alba a hátsó régió tagja lesz, vagy a kp bal szélén fog rohangálni, iniesta kezdő lesz-e, illetve robi vagy rafinha fog a jobboldalon rohangálni