Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van ebben valami, de én úgy gondolom, hogy az első gól fog sokat jelenteni és azt mikor érjük el. Amennyiben el tudjuk bizonytalanítani a PSG-t, akkor van sanszunk, még ha csekély is, a lehetőségre, hogy megfordítsuk a meccset. Egyébként az első 15-20 perc meg fogja mutatni, hogy van e sanszunk, ha nem is a gól végett, de a mutatott játék alapján.Yokozuna írta:Abban biztos vagyok, hogy bármikor rúghatunk négy öt gólt otthon, bármelyik ellenfélnek, ha éppen olyan passzban van a csapat. A mostani meccs nehézsége pont abban van, hogy most ez a tét, a kitűzött cél, ami megöli a könnyed játékot, és görcsössé teszi a lábakat. Ezért nem sikerült ez még senkinek.
Még azt is nehéz megmondani, hogy mi lenne a jó forgatókönyv. A korai gólok könnyen kényelmessé tesznek, és időt hagynak az ellenfélnek a taktika megváltoztatására. Ha meg sokáig nincs gól, elveszhet a fordításba vetett hit. Meccs után sokkal okosabbak leszünk.
Mondok jobbat...a Lucho éra alatt az eddigi ÖSSZES HAZAI BL meccsünket megnyertük, szám szerint 14-et, ezeken a találkozókon 46 gólt lőttünk. Ahogy te is írtad, csak az idei őszi szezonunk 15-0-val áll.S.Agüero írta:Amúgy ebben a szezonban a csoportkörben hazai meccsen még nem értünk el olyan eredményt, amivel 90 perc alatt kiesnénk a PSG ellen. 7-0 a Celtic ellen, és 4-0 a Gladbach és a City ellen is.
bezzeg 3 meccsel ezelőtt már gratuláltál a Madridnak... nem csak ilyenkor kell SZÍVBŐL szurkolni, hanem a nehéz időkben is. mindegy fiatal vagy még, ezen tudsz változtatni, csak jó tanácsként mondom Tomi!MessiNeymarSuarez írta:Belegondolva hogy nemrég 7 pontos hátrány is benne volt, nem kis comeback bizony, de erről majd szezon végén érdemes értékelni.
Elképzeltem a srácokat....MessiNeymarSuarez írta:Ha 0-4-ről továbbmennénk, az bizony akkora lelki löketet adna a srácoknak, hogy még tolószékben is hoznák a hétvégi meccset.
Sokszor egyetértünk de szerintem ez ordító túlzás. A PSG elleni balhé óta nagy nehezen megvertük a Leganest hazain, megvertük az Atleticot idegenbe az tényleg szép volt bár akkora gála nem volt plusz Lucho nagyon jó Simeone ellen, meg volt ez a két önbizalom növelő meccs a Nou Campba két kozepcsapat ellen ahol azért az ellenfél is hagyott játszani minket. Ettől nem vágom hanyatt magam foleg a bajnokságban sosem volt krízis mert a Betis elleni X után is 4 ponton belül voltunk ami február elején semmi.Bob_Marley írta:Mondjuk szerintem így visszajönni pár hét alatt és megindítani egy hat meccses szériát simán felér egy 0:4 fordítással is,
Mondjuk nekem nem az a legfontosabb, hogy kinek mi van meg 2016-ból.2016ról mindenkinek az van meg a futballvilágból hogy Ronaldoék elhozták a 11et, nem a mi spanyol duplázásunk.
Egyértelműen a második opciót választanám. Nálam mindig a bajnokság élvezi a prioritást, a BL több szempontból is lutri.S.Agüero írta: Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.
Ki mit választana?
Az A-t.S.Agüero írta:Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.Bob_Marley írta:Én se feltett kézre gondolok, de nem hiába nem ment senki tovább 0:4-ről. Ez borzasztó nagy előny, nekünk kb 2-3 variánsunk van a meccs felépítésére, nekik meg mondjuk 20.....Ezt én elengedném, ami nem azt jelenti, hogy feladva megyünk ki, hanem hogy nem facsarjuk szét magunkat, egy tisztes győzelemmel lehozzuk 1-2 góllal és rendben van nálam. Nagyon rossz időpont lesz az a Depor elleni, szerencsére nem kell sokat utazni, de nem is kérdés nálam melyik a fontosabb meccs, s most jön a finis, most kell megragadni az esélyt és teszem azt egy pontvesztés az elmúlt győzelmeket tudja jócskán csorbítani, ezt meg nem szabad engedni. Elküzdöttük magunkat idáig, kell a bajnoki cím.
Ki mit választana?
Mondjuk az egy jó kérdés lenne, hogy melyik legyen, szerdán továbbmegyünk, és vasárnap döntetlent játszunk, vagy nyerünk hétvégén, de hét közben meg kiesünk.Bob_Marley írta:Én se feltett kézre gondolok, de nem hiába nem ment senki tovább 0:4-ről. Ez borzasztó nagy előny, nekünk kb 2-3 variánsunk van a meccs felépítésére, nekik meg mondjuk 20.....Ezt én elengedném, ami nem azt jelenti, hogy feladva megyünk ki, hanem hogy nem facsarjuk szét magunkat, egy tisztes győzelemmel lehozzuk 1-2 góllal és rendben van nálam. Nagyon rossz időpont lesz az a Depor elleni, szerencsére nem kell sokat utazni, de nem is kérdés nálam melyik a fontosabb meccs, s most jön a finis, most kell megragadni az esélyt és teszem azt egy pontvesztés az elmúlt győzelmeket tudja jócskán csorbítani, ezt meg nem szabad engedni. Elküzdöttük magunkat idáig, kell a bajnoki cím.