Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Veratti játszott a hétvégén. Bár lehet, hogy összeszedett valamit. Motta is játszott, nem látom értelmét miért ne játszanának.Nero. írta:Ha kihagyják sincs esély nem hiszem hogy bármit változtatna.
Én is félek ettől, szóval amíg nem jelentik be a keretet addig nem élem magam bele.Editke írta:És ha csak ,,altatás,, az egész? Aztàn majd ott ,, vigyorognak,, a keretben.... Hiszem, ha látom, de nem bánnám, ha tényleg.....etooka9 írta:Több helyen lehet olvasni, hogy veratti, di maria, motta is kihagyja a visszavágót.
És ha csak ,,altatás,, az egész? Aztàn majd ott ,, vigyorognak,, a keretben.... Hiszem, ha látom, de nem bánnám, ha tényleg.....etooka9 írta:Több helyen lehet olvasni, hogy veratti, di maria, motta is kihagyja a visszavágót.
Na szerintem az lenne a halálunk.Onnan a PSG semmi mást nem csinálna csak kontrára várva vedekezne.Mi mennénk előre agyatlan módon, Alba felmenne 4. támadónak Pique felmenne fejelni törvényszerű lenne kapni egyet.Igazi esélyünk az lenne ha játékban rúgjunk nekik 2.-t hamar.Egyrészt ők is valószínűleg kapkodni kezdenek még nálunk is megereznék a srácok hogy van mit keresni.Ez mondjuk az én véleményem.S.Agüero írta: Első tízpercben kellene egy piros+tizenegyes kombináció, akkor azért lenne esélyünk.
Ezt úgy szeretem.Nem mi szurtuk el, minden adta magát.Egy borzalmas széthullott csapat.Egy olyan csúcs formában lévő PSG hogy meg merem kockáztatni senki nem állt volna aznap meg előttük.Egy hihetetlen gyorsan játszó remek formában és taktika szempontjából nagyon felkészült ellenfél találkozott, egy darabos ötlettelen csapattal.Akkora volt aznap a különbség és a PSG annyira akarta, hogy szerintem ha csúcs formában megyünk oda se biztos hogy sikerül.Rivaldo11 írta:...sajna az odavágón végzetesen elszúrtunk egy amúgy simán hozható párharcot. Ez van.
rabiot, motta meg di maria elvileg sérült, de nem komoly egyiknek sem, verrattinak viszont tudtommal semmi baja. ligue1ban 7végén ráadásul a tök utolsóval fognak játszani, szóval sztem még csak pihentetniük sem kelletooka9 írta:Több helyen lehet olvasni, hogy veratti, di maria, motta is kihagyja a visszavágót.
Ha valaki akkor Emery nem fogja engedni hogy lazáskodjanak, plusz Verratti is lenyilatkozta hogy jobb ha mindenki megnyugszik Parizsba mert egy 5-0 nem szokatlan eredmény a NCban.MessiNeymarSuarez írta:Azon az estén a PSG bárkit megvert volna, akár több góllal is.
Életük meccsét fogták ki, nagyon remélem hogy kicsit elhitték már a továbbjutást, aztán ha hamar betalálunk, pl az első félidőben rúgunk 2-t, akkor kicsit meginoghatnak, aztán ha jól használjuk ki a lehetőségeinket akkor akár még bármi lehet.
De ehhez az egész csapatnak tökéletesen kell játszania, mert nem szabad bekapnunk gólt-gólokat.