Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Teljesen más kaliber és stílus a két játékos szerintem. Thiago egy labdabiztos, mindig megjátszható középpályás kiemelkedő passzjátékkal és játékintelligenciával, aki bármelyik csapatban kezdő lenne, Rafinha pedig egy lelkes csereember, akitől a fáradt védelmek ellen várható egy kis kavargatás, néha gól, de nagyon szétszórtan és hullámzóan játszik.vinszentvega írta:...

Nem értek egyet azzal, akik Thiagot magasabbra emelik mint Rafit! Thiago egy tehetséges labdarugó, de sajnos tulságosan statikus és lassú. Igazábol csak egy helyen tud ficándozni, az pedig a kp bal széle. Annó ezért volt csak egy csere Xavi vagy Fabregas mellett... nem érzem olyan jó labdarugónak mint az Öccsét. Rafiban látom egy kicsit az apja mozgását. Ő is hasonlóan tudta védeni a labdát és a mozgása is nagyon hasonlít rá.barlacy írta:Gratuláció a fiúknak, ha így megy végig a Ligában- üsse kő a PSG-t..
Különösen tetszett Ney "fickándozása", Messi varázslása, a csapat összteljesítménye Talán kicsit rontott a megítélésemben Rafinha önzősége, nem passzolt mikor kellett volna,néha el akarta venni a labdát (Messitől Suareztől)de szerencsére nem merte...Sajnos, hogy bátyját nem idézi tudása a pályán!Busi úgy játszott mint"fénykorában",Ini keveset tett hozzá a meccshez.A "Kisfőnök" ma felejthető volt.
Akkor temettük, mert a játék, hozzáállás, akarat volt 00. Most ezek megvoltak. Attól, hogy most jól játszottunk ez nem változtat azon, hogy kb a szezon eddigi meccseinek 3\4-én meg nem igen látszódott, hogy mit akarunk, kikkel és hogyan játszani, játszatni. Örvendetes, hogy talán, úgy látszik legalább is, visszataláltunk önmagunkhoz, de ettől még az elmúlt szakasza a bajnokságnak és BL-nek nem volt sikeres és nem anullálja a tegnapi játék, ső talán mégjobban fáj, hogy ehhez a "megvilágosuláshoz" közel 6 hónapra volt szükség. Ezt egy páran szóvátettük, ezért nem kellene egy vitathatatlanul legjobban lejátszott meccs után (végre), megjegyzéseket tenni azokra akik ezt kritizálták. Most mindannyian örülünk a tegnapi láttán, mert ki voltunk éheze erre a játékra. Remélem ez tényleg egy új szezon kezdete.hedora írta:Hol vannak az emberek akik temették ezt a csapatot.... hol????

Bizony bizony, ezt az időszakot sokáig emlegetni fogjuk, ugyanúgy ahogy Pep idejét is éltetjük.Nero. írta:Fogtok ti még sírni a mostani időszak után. Egyébként ma is skandálták a nevét.

Valószínűleg nem személy szerint ugyanazok.Nero. írta: Egyébként ma is skandálták a nevét.
Fogtok ti még sírni a mostani időszak után. Egyébként ma is skandálták a nevét.Samper írta:Történt közben egy bejelentés...A lelátó is megtelt.Nero. írta: Az életben mindig egyszerűbb negatívnak lenni, pláne magyarként.
Történt közben egy bejelentés...A lelátó is megtelt.Nero. írta: Az életben mindig egyszerűbb negatívnak lenni, pláne magyarként.
Igen, bocsi, ezt a hsz-t még az élő közvetítésekbe kezdtem írni a második gól előtt, úgyhogy csak benne maradt.Bob_Marley írta:Hahó, 2:0-ra vezetünk, vagy még a stream nem ért el odáig.![]()
Ahogy Tromort is írta, jó eséllyel ez a szerkezet a PSG elleni meccs "eredménye".. Valamit valamiért, ha ennek hála sikerül új lendületet kapni, és jövőre ismét lelkesen, kicsit felfrissülve játszani, akkor azt mondom "megérte" úgy kikapni. Meglátjuk, jelenleg úgy belelkesültem, hogy kicsit túl optimistán látom a dolgokat asszem, de az biztos, hogy ezt ma öröm nézni.Nero. írta:Nemrossz, de ezt elnézve azért fáj ez a PSG elleni zakó. Nem igaz hogy nem lehetett volna 3 héttel ezelőtt újítani...
Az életben mindig egyszerűbb negatívnak lenni, pláne magyarként.hedora írta:Hol vannak az emberek akik temették ezt a csapatot.... hol????
Hahó, 2:0-ra vezetünk, vagy még a stream nem ért el odáig.palesz77 írta:Eddig ez a meccs nálam 10/10, egyedül a gólok hiányoznak kicsit, de a játék kárpótol. Ha ezt a vonalat vinné tovább, és fejlesztené még tökéletesebbre Unzue esetleg, akkor maradhat..Hasonló gála van, mint tavaly ellenük, nem értem, hogy lehet ekkora kontraszt az idegenbeli meccsek meg a hazaik között velük. SR posztja is kulcs amúgy szerintem a jó játékhoz, vagyis az, amit a szélekkel csinált Lucho. Alba mondjuk biztos nem örül, hogy alig megy fel, de SR középpályára veló fellépéseivel ott van +1 ember, kisebbek a távolságok, jönnek a háromszögek, gyorsabban jár a labda.. Elől meg Neymar egyedül szétszedi a baloldalt, jót tesz neki a totális szabadság ma, a jobbszél meg Rafinhának hála nem kong az ürességtől, baromi jó nézni ezt a mait na..