Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi nullák voltunk, a PSG meg fantasztikusan jól és motiváltan játszott. Ennek az eredménye a 4-0, ami lehetett volna 6 is.S.Agüero írta:Na ne már... Nem egy meccset néztünk?Nem a Psg volt olyan fantasztikus csapat hanem mi saját magunkat vertük meg 4:0 ra.
Ennyi erővel, ha kikapunk, mindig magunkat verjük meg.
Szó szerint így van:) Ha nálunk akarnak focizni akkor tők mindegy kivel játszunk....S.Agüero írta:Na ne már... Nem egy meccset néztünk?Nem a Psg volt olyan fantasztikus csapat hanem mi saját magunkat vertük meg 4:0 ra.
Ennyi erővel, ha kikapunk, mindig magunkat verjük meg.
Ronaldinho&Barca írta:Hiába a 11-1-es heti mérleg, azért a psg egy egészen más elit körbe tartozik Európában. Hazai pályán szerintem győzni fogunk, psg védekezésen kívül nem fog kockáztatni, 5-t pedig nem fogunk vágni. Egyik héten tudunk focizni, másikon pedig tojnak az egészbe a srácok. Ha Messi mindegyik meccsen ezt az elszántságot hozná, nem itt lennénk. Én egy jó meccset várok, a labda gömbölyű, de nincs időgépünk.
ha lőnek egy gólt, abban a pillanatban továbbjutnak, ergo túl sok mindent nem kockáztatnának azzal, ha támadnának is.Ronaldinho&Barca írta:psg védekezésen kívül nem fog kockáztatni
Mindig van esély, mégha minimális.Nero. írta:Továbbra is 0% esélyt adok magunknak. Meg kell próbálni, de innen már nem lehet vissza jönni akármilyen új felállásba játszunk. Mi talán elkezdtünk éledezni, de Di Maria, Draxler meg a többiek nem felejtettek el focizni. Még ha véletlen el is jutnánk 2 vagy 3-0ig a PSG akkor se adná föl mint más csapatok és akkor persze hogy 4,5,6 a vége.
Nekünk a bajnoksagot meg a kupát kell hozni.
Valahol sajnálom azért mert elnézve a forma idözítést ha esetleg a 16 között egy könnyebbet kaptunk volna akkor a BLbe is odaérhettünk volna esetleg.
Szerintem az első félóra meg fogja mutatni, hogy van e értelme a vértizzadásnak. Nem számszerűsíteném, mert a játékunk fogja megmutatni, hogy érdemes e erőltetni.Kovbal88 írta:Szerintem játszunk egy jót, aztán majd viszlát jövőre, sajnos a legrosszabb pillanatban jött össze az első meccs, a csapatban jóval több van, mint ami ott összejött. Idegenbeli gól nélkül, ezt nem lehet megfordítani.
Ha kapnának, de nem fognak, ha meg mégis akkor hajráha kapnak egy juve,bm,atletico, real négyesből valakit, akkor könnyen kizúghatnak,és csak meglepetés sem lenne
Itt kb 10x gyosabban járt a labda, mint ebben a szezonban bármikor. Épp ma néztem vissza pár régi nagy meccsünk összefoglalóját többek közt a 2 BL döntőt az MU ellen, Bayern elleni 3-0, Real elleni 5-0, stb és mindig az tünt fel, hogy te jó ég de baromi lassan játszunk idén.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=F3qzyg6LsIU
Valami ilyesmi teljesítmény kéne, ha a srácok komolyan akarják venni a visszavágót....
csababarca írta:Szintén.Nero. írta:Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
A PSG sansztalan lenne a real ellen, mérhetetlen ostobán tudnak néha játszani, real kihasználná, plusz ott a kp is masszívabb és mozgékonyabb jelenleg. Pláne ha a fék nem játszik.
A bayern/juve kettős más tészta.
Szintén.Nero. írta:Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
Épp most akartam linkelni én is.BarcafanTomee írta:Meg van miért voltunk annyira gyámoltalanok a PSG ellen.
http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017 ... mar_anglia
![]()