Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Mindig van esély, mégha minimális.Nero. írta:Továbbra is 0% esélyt adok magunknak. Meg kell próbálni, de innen már nem lehet vissza jönni akármilyen új felállásba játszunk. Mi talán elkezdtünk éledezni, de Di Maria, Draxler meg a többiek nem felejtettek el focizni. Még ha véletlen el is jutnánk 2 vagy 3-0ig a PSG akkor se adná föl mint más csapatok és akkor persze hogy 4,5,6 a vége.
Nekünk a bajnoksagot meg a kupát kell hozni.
Valahol sajnálom azért mert elnézve a forma idözítést ha esetleg a 16 között egy könnyebbet kaptunk volna akkor a BLbe is odaérhettünk volna esetleg.
Szerintem az első félóra meg fogja mutatni, hogy van e értelme a vértizzadásnak. Nem számszerűsíteném, mert a játékunk fogja megmutatni, hogy érdemes e erőltetni.Kovbal88 írta:Szerintem játszunk egy jót, aztán majd viszlát jövőre, sajnos a legrosszabb pillanatban jött össze az első meccs, a csapatban jóval több van, mint ami ott összejött. Idegenbeli gól nélkül, ezt nem lehet megfordítani.
Ha kapnának, de nem fognak, ha meg mégis akkor hajráha kapnak egy juve,bm,atletico, real négyesből valakit, akkor könnyen kizúghatnak,és csak meglepetés sem lenne
Itt kb 10x gyosabban járt a labda, mint ebben a szezonban bármikor. Épp ma néztem vissza pár régi nagy meccsünk összefoglalóját többek közt a 2 BL döntőt az MU ellen, Bayern elleni 3-0, Real elleni 5-0, stb és mindig az tünt fel, hogy te jó ég de baromi lassan játszunk idén.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=F3qzyg6LsIU
Valami ilyesmi teljesítmény kéne, ha a srácok komolyan akarják venni a visszavágót....
csababarca írta:Szintén.Nero. írta:Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
A PSG sansztalan lenne a real ellen, mérhetetlen ostobán tudnak néha játszani, real kihasználná, plusz ott a kp is masszívabb és mozgékonyabb jelenleg. Pláne ha a fék nem játszik.
A bayern/juve kettős más tészta.
Szintén.Nero. írta:Szerintem én itt mindig pozitív vagyok a csapattal kapcsolatba de mi a PSG ellen már kiestünk ez 100%. Nekem csak annyi a kérésem hogy a visszavágón ne kapjunk ki és a bajnokságot meg a kupát húzzuk be, valamint a Bayern/Juve/PSG hármas valamelyik tagja nyalassa fel a padlót a Reallal.
Épp most akartam linkelni én is.BarcafanTomee írta:Meg van miért voltunk annyira gyámoltalanok a PSG ellen.
http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017 ... mar_anglia
![]()
Igazi mazochista vagy...palesz77 írta:PSG-Barca elemzés angolul, van pár érdekes gondolat benne, szerintem érdemes elolvasni.
Szerintem se lesz már itt semmi de utólag bele gondolva nem akkora tragédia. De még egy ilyen megalázó 4-0ás kiesést is könnyebb megemészteni mint egy Inter vagy egy Chelsea féle búcsút.crixus írta:Nem akarok senkit sem nagyon letörni, mert a fociban vannak "érdekes eredmények", de szurkoljunk inkább (vagyis jobban) a bajnokság számunkra kedvező alakulásának, mert a PSG ellen az a 4-5 gól lehetetlen. Nem is önmagában ennyit rúgni, hanem mellette nem kapni. Amint EGYETLEN gólt bekapunk, már 6 fog kelleni. Az azért nekünk is sok lenne. Főleg olyan kiélezett helyzetben, mint ez. A City-t vertük 4-0-ra, de ott nem volt ilyen nyomás és itt a PSG kedvét nem fogja 1 vagy 2 bekapott gól letörni, nem fogja őket megzavarni.
3-1-re, 4-2-re, 3-0-ra kaptak ki az utóbbi években is, de 4-0 vagy ennél nagyobb különbség... háát... mindjárt utánanézek.
2010 áprilisában kaptak ki legutoljára 0-4-re, a Grenobleotthonában. Persze azért az hozzá tartozik, hogy az a "felturbózásuk" előtt volt.
3 is elég lett volna nekik, mert most ők voltak idegenben. Nekünk a négy csak a hosszabbításhoz, ha meg egyet bekapunk, ami lássuk be igencsak valószínű azt tekintve, milyen a védekezésünk mostanság, el is dőlt, szóval messze nem ugyanaz a helyzet. Reménykedni lehet, de én legjobb esetben is max 2 gólos győzelmet nézek ki a fiúkból, de ahhoz is az kell, hogy idei egyik legjobb játékunkat hozzuk, a PSG meg ne legyen túl éles.MessiNeymarSuarez írta:Gladbach feladta a leckét a Barcának.
Odavágón otthon 0-1-re kikapott a Gladbach Fiorentina ellen, visszavágón már 2-0-s hátrányba kerültek, ez már 3 gólos hátrányt jelent, és 4-et kellett volna rúgniuk a továbbjutáshoz.
Amit meg is tettek, 44. és a 60. perc között berámoltak 4 gólt, ezzel a semmiből hozva vissza magukat, és jutottak tovább.![]()
Tény hogy a PSG nem egy Fiorentina, de a Barca sem egy Gladbach...
Szóval elvárom a srácoktól, hogy hasonló mentalitással menjenek ki a pályára és mindent tegyenek meg a továbbjutásért, ha ezt megteszik, függetlenül az eredménytől büszke leszek rájuk.
De természetesen most az Atleti elleni derby a legfontosabb.
Ez igaz, nekünk nincs olyan tehetséges fiatalunk a középpályán, mint Dahoud..MessiNeymarSuarez írta:Tény hogy a PSG nem egy Fiorentina, de a Barca sem egy Gladbach...