Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Épp most akartam linkelni én is.BarcafanTomee írta:Meg van miért voltunk annyira gyámoltalanok a PSG ellen.
http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017 ... mar_anglia
![]()
Igazi mazochista vagy...palesz77 írta:PSG-Barca elemzés angolul, van pár érdekes gondolat benne, szerintem érdemes elolvasni.
Szerintem se lesz már itt semmi de utólag bele gondolva nem akkora tragédia. De még egy ilyen megalázó 4-0ás kiesést is könnyebb megemészteni mint egy Inter vagy egy Chelsea féle búcsút.crixus írta:Nem akarok senkit sem nagyon letörni, mert a fociban vannak "érdekes eredmények", de szurkoljunk inkább (vagyis jobban) a bajnokság számunkra kedvező alakulásának, mert a PSG ellen az a 4-5 gól lehetetlen. Nem is önmagában ennyit rúgni, hanem mellette nem kapni. Amint EGYETLEN gólt bekapunk, már 6 fog kelleni. Az azért nekünk is sok lenne. Főleg olyan kiélezett helyzetben, mint ez. A City-t vertük 4-0-ra, de ott nem volt ilyen nyomás és itt a PSG kedvét nem fogja 1 vagy 2 bekapott gól letörni, nem fogja őket megzavarni.
3-1-re, 4-2-re, 3-0-ra kaptak ki az utóbbi években is, de 4-0 vagy ennél nagyobb különbség... háát... mindjárt utánanézek.
2010 áprilisában kaptak ki legutoljára 0-4-re, a Grenobleotthonában. Persze azért az hozzá tartozik, hogy az a "felturbózásuk" előtt volt.
3 is elég lett volna nekik, mert most ők voltak idegenben. Nekünk a négy csak a hosszabbításhoz, ha meg egyet bekapunk, ami lássuk be igencsak valószínű azt tekintve, milyen a védekezésünk mostanság, el is dőlt, szóval messze nem ugyanaz a helyzet. Reménykedni lehet, de én legjobb esetben is max 2 gólos győzelmet nézek ki a fiúkból, de ahhoz is az kell, hogy idei egyik legjobb játékunkat hozzuk, a PSG meg ne legyen túl éles.MessiNeymarSuarez írta:Gladbach feladta a leckét a Barcának.
Odavágón otthon 0-1-re kikapott a Gladbach Fiorentina ellen, visszavágón már 2-0-s hátrányba kerültek, ez már 3 gólos hátrányt jelent, és 4-et kellett volna rúgniuk a továbbjutáshoz.
Amit meg is tettek, 44. és a 60. perc között berámoltak 4 gólt, ezzel a semmiből hozva vissza magukat, és jutottak tovább.![]()
Tény hogy a PSG nem egy Fiorentina, de a Barca sem egy Gladbach...
Szóval elvárom a srácoktól, hogy hasonló mentalitással menjenek ki a pályára és mindent tegyenek meg a továbbjutásért, ha ezt megteszik, függetlenül az eredménytől büszke leszek rájuk.
De természetesen most az Atleti elleni derby a legfontosabb.
Ez igaz, nekünk nincs olyan tehetséges fiatalunk a középpályán, mint Dahoud..MessiNeymarSuarez írta:Tény hogy a PSG nem egy Fiorentina, de a Barca sem egy Gladbach...
Ja, ő meg MATS volt az egész bagázsból elfogadható. Van olyan, hogy nem szimpi valakinek.etooka9 írta: Neymar játéka a gyengepont?akkor a többiekről érdemileg ne is beszéljünk.
Neymar játéka a gyengepont?Kovbal88 írta:
Most, pedig egy forintot nem tennék erre a tompa csapatra. Gyengepont a középpálya és Neymar játéka, aki csak elszórakozza a lehetőségeket.
Szerintem a visszavágóra talál ki valami varázslatot, hogy Gomes lejátsza Verattit és az MSN 10 perc alatt lő 4-et az elsőfélidőben. Gondolom erre jegyzetel.Kash írta: Vajon mit jegyzetelgetett?![]()
.
Vajon mit jegyzetelgetett?Nero. írta:Na gyerekek, ház, kocsi, asszony minden mehet a továbbjutásra.
Nero. írta:Ha neked arról az estéről csak ennyi maradt meg akkor sajnálom, szerintem az egyik legszebb este volt a Nou Campba, történelmi fordítás és amugy végig egy kapuztunk. De amugy Niang lőtte 1-0nál.visca el barca írta:a milan elleni meccs is csak mákkal lett meg, mert levendula az 5. percben vert egy akkora kapufát, hogy mindenki csak nézett ki a fejéből
Barcami: Korrekt elemzés, de számomra még mindig érthetetlen hogy a második félidő hogy zajlgatott le ugyanúgy mint az elso. Ha felidobe teljes tanácstalanság volt a PSG játékára akkor álltunk volna be legalább bekkelni. Gondolom napok óta elemzi a stáb és a játékosok a meccset, valószínűleg rájöttek hogy mi volt a bibi de hát 4-0ról már nem lehet visszahozni 2-0ról még vissza lehetett volna.
Már ne haragudj Zeli, de ki a fene ülne más?.zeli39 írta:5% esélyt adok a továbbjutásra ha Enrique ül a kispadon akkor semmitMessias2 írta:Az a 4 ember, aki a továbbjutásra szavazott, elárulhatná, hogy miben látja a fordulatot?
Én arra nyomtam, sok realitása nincs de én az a típus vagyok aki sosem adja fel. Két félidőt kell 2-0ra nyerni hazain, annyira nem lehetetlen.Messias2 írta:Az a 4 ember, aki a továbbjutásra szavazott, elárulhatná, hogy miben látja a fordulatot?
Biztosan jól felkészülnek a visszavágóra is, de ha 1-2 gólt tudunk lőni az elején, akkor könnyen elbizonytalanodhatnak. Egy félidőt meg kell nyomni, az a minimum, aztán kiderül mire elég.Messias2 írta:Nem látom, hogy Emery miért ne meccselné le ugyanúgy Luchot, mint az 1. meccsen.
Benne van bizony. Kérdés, hogy mennyire fogják erőltetni a dolgot, az odavágón is behúzták kicsit a féket a végére, durva, hogy még úgy is jobbak voltak.Messias2 írta:Sztem 2-3 gólos zakó várható.
Nem látom, hogy Emery miért ne meccselné le ugyanúgy Luchot, mint az 1. meccsen.