Feast4 írta:
Nem vagyok eltévedve és egy szó: szövegértés. Ez egy hatalmas eredmény főleg a csapat jelenlegi állapotában, de önmagában semmit sem ér, főleg teszem azt ha teszem azt kikapunk a Granadától, mert simán előfordulhat.Senik nem várta, hogy 6-0-ra nyerünk! De ze a három pont semmit nem fog érni és nem kell itt LE visszatért kiálltani ameddig nem jön vissza egy folyamatos győzelmi széria és a játékkép valahova nem alakul. Csak ennyit mondtam.
értelek én, egy szó: szövegértés. Mondom nagyon (nagyon) sokan el vannak tévedve.
Bizony, ez a csapat ki tud kapni egy Granadától. Meg lehet rajta lepődni és hinni azt, hogy sebezhetetlenek vagyunk, vagy lehet ez az elvárás, de nem. Nem vagyunk. És nem reális elvárás.
Ennek semmi köze LE-hez. (mondjuk én nem is mondtam ilyet, nem tért ő vissza sehonnan sehova) Ha már feltétlen okolni kell, akkor a keret az, amit lehet és érdemes (persze a keretről viszont már tehet ő is, ez vitathatatlan, csak már mindegy. Ez van és kész.). Ez a keret nem világverő, ezen kb. semmilyen edző nem tudna változtatni. Fáj ezt leírnom, de ha nem lenne Messi, akkor halál nyugodtan lehetne izgulni a jövő évi BL indulás miatt.
A középpályánk középszerű, A támadótrió pedig hol jól muzsikál, hol nem, az biztos, hogy panaszra nincs okunk.
Én egyedül a PSG elleni zakót tartom elfogadhatatlannak idén, de azt sem a vereség miatt, hanem a vereség nagysága, de még inkább a mutatott játék miatt. Senkinek ne legyenek kétségei, ha épp mi játszottunk volna a BM ellen, nem az ágyúsok, azok is úgy elraktak volna minket, mint a szél.
Ez az én véleményem és maximálisan tiszteletben tartom ha másképp látja más, csak a tabella, meg a mutatott játék/eredmény nem tartja tiszteletben. És ez nem csak az utóbbi 3-4-5 hétre igaz, hanem az egész szezonra, ez a legnagyobb baj.
A barca már "csak" egy nagyon jó csapat. Nem a legjobb, nem a kimagasló esélyes minden párharcon, nem a meghökkentő ha vereséget szenved gárda. Ez van, az idők változnak, vissza lehet jutni a csúcsok csúcsára, de örökké ott maradni lehetetlen. Nekünk se sikerült.