Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazán nem szerencsénk volt, hanem küzdés, akarás, amit a sors most díjazott is. Grat a srácoknak, mert a játék jócskán hagyott kívánni valót maga után, de a küzdéssel, akarással kompenzáltuk.Tobias88 írta:Nagyon nagy szerencsénk volt ma, de hála ég össze jött így is. Remélem folytatódik a javuló tendencia és akkor még a bajnokságra is esélyünk van. Messi noha gólt rúgott, gyakorlatilag végig sétálta a meccset, remélem valahogy sikerül felrázniuk. Suarez se volt sokkal jobb, de ő legalább küzd elöl, ha nem is játszik jól.
+1, jó cserék voltak nagyon és végre látszott a küzdés a csapatonmessideco írta:Rakitic, Digne jól szálltak be a meccsbe, kelletek azért

3 napja Alba:BarcafanTomee írta:Szerintem is van valami, többet pihen mint amennyit játszik. Lehet ő az egyik aki elküldené már Luchót.
Szerintem is van valami, többet pihen mint amennyit játszik. Lehet ő az egyik aki elküldené már Luchót.visca el barca írta:albával van valami gáz, hogy alig játszik. nem tudom sérült-e, vagy összeveszett LE-vel, de látványosan mellőzve van...