A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Gyatra megoldás volt, meg amúgy is gyenge. Bár benne azért a gól mindig ott van, ha végig szerencsétlenkedik, akkor is.Vakmacska írta:Lajos.... ehhh...
A bíró megfogadta, h ma nem ad sárgát

Majd a 70+ percben behozza... Gomesthady írta:Rakéta marad a padon
LE nem cserél félidőben, csak ha sérülés van. Majd a 60. perc környékén.hady írta:Rakéta marad a padon

A legnagyobb baj az, hogy LE-nek sincs fogalma, hogy nyerhetünk itt...visca el barca írta:ne legyetek már ennyire vakok mint farkasnorbi. nem azt fújta be, hogy belerúgott a kapusba, (hozzá se ért) hanem azt, hogy lajos kézzel beleütött a labdába.hdavid írta:Lajos ha nem rugsz bele kapusba érvényes....
tempó van, foci nem sok, a kp-nk olyan rossz, hogy én még életemben nem láttam ilyen gyenge barca kp-t, pedig 20 éve nézek meccset. jobb oldalunk nincs, SR, rafi nulla, iniesta dettó. az az igazság, fogalmam sincs, hogy fogunk itt nyerni...
jaja.kb. Ilyen jobboldallal meg kp-val művészet nyerni. Megint a 3 zsenin múlik minden...visca el barca írta:
tempó van, foci nem sok, a kp-nk olyan rossz, hogy én még életemben nem láttam ilyen gyenge barca kp-t, pedig 20 éve nézek meccset. jobb oldalunk nincs, SR, rafi nulla, iniesta dettó. az az igazság, fogalmam sincs, hogy fogunk itt nyerni...
Én sem értem miket beszélnek, FN se nézi a meccset?visca el barca írta:ne legyetek már ennyire vakok mint farkasnorbi. nem azt fújta be, hogy belerúgott a kapusba, (hozzá se ért) hanem azt, hogy lajos kézzel beleütött a labdába.hdavid írta:Lajos ha nem rugsz bele kapusba érvényes....