Unzuétól én is tartok, de talán nem akarjuk újra ezt bejátszani. Nekem amúgy az az egyetlen kívánságom, hogy ha tényleg olyan edzőt hoznak, akiben lehet bízni, akkor az kapjon is türelmi időt építkezni.. Egy esetleges gyengébb, kupák nélküli, de összességében biztató szezon után ne cseréljük majd le rögtön. Ha a szurkolókon múlna, egy rosszabb rajt után már ősszel edzőt váltanánk gondolom, de én speciel nem szeretném, ha most beindulna egy edzőkeringő. Az elmúlt 10 évben Tata volt az egyetlen olyan új tréner - a kemény 4 ből -, aki ne nyerte volna meg a bajnokságot első szezonjában, szerintem akaratlanul is ez túl komoly elvárásokat támaszt majd az új edző felé.visca el barca írta:nem szeretném ha maradna, de azt se hogy unzué vegye át a helyét. sampaoli nem rossz választás, de nem biztos h a legjobb.
Nekem mindegy ki jön igazából, lényeg, hogy legyen elképzelése, és tudja is megvalósítani, neveket nem tudok én se mondani, csak olyanokat, akiket mostani csapatuk alapján szimpatikusnak tartok. De azt remélem, hogy ha esetleg a kezdeti bukdácsolások miatt nem nyerjük meg a Bajnokságot, és még a Kupa se esik le, akkor a kitörő tömeghisztéria miatt nem adjuk ki az illető útját - ha totál szétesik minden, akkor persze felesleges marasztalni.
Mindenesetre érdekes nyár lesz, az egyszer biztos..