Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jordan mekkora király lett volna..S.Agüero írta:Mindjárt kap kontrából egyet a Valencia szerintem.
Bob, úgy látszik, elbeszélünk egymás mellett.
"Magasra ugrasz? Hmm, biztos jó focista lehetsz".
Azért a bírók a fehér színű bonbonokra vigyáznak:)Bob_Marley írta:Forrest Gump mondta jól az élet olyan mint egy bonbon.Spanyol bírók is ezt az elvet követik és sose lehet tudni éppen mit fog ítélni és mit vesz ki a dobozból.
Bob_Marley írta:Forrest Gump mondta jól az élet olyan mint egy bonbon.Spanyol bírók is ezt az elvet követik és sose lehet tudni éppen mit fog ítélni és mit vesz ki a dobozból.
Akkor mitől lesz, mert elvesztettem a fonalat.Nem mondtam, hogy nem a futball része, de ne ettől legyen már valaki jó focista...
Nem mondtam, hogy nem a futball része, de ne ettől legyen már valaki jó focista...Szerinted az nem a futball része.Oké, akkor nem futballtudás. Szegény Kocsis forog a sírjában......
Én az egész szezonra gondoltam. Hány meccset nyert meg a Real okádék játékkal vagy mákolt össze a végén?csababarca írta:nálam azért nem ugyanaz idegenben játszani egy Vale ellen, vagy otthon egy Leganessel.Nero. írta: Miért a Real mennyivel játszik jobb meccseket mint mi amúgy őszintén?
Utóbbi kicsit könnyebb azért papíron...főleg ha vezetsz a 3. percben.
Nevetséges ez a bíró.
Szerinted az nem a futball része.Bob_Marley írta:Nyilván, de 80 perc alatt azért könnyebb, mint 10 perc alatt.S.Agüero írta: Ez egy elég fura kijelentés, fordítottak már percek alatt, ha jól rémlik a Sporting meg a Depor ellen is.
Szerintem gólt rúgni vagy kapni nem lehet időhöz kötni, mindig jó vagy pocsék.
Ezzel azért vitatkoznék, mert kinek mi jön be, s eredményekben meg nincs akkor különbség, hogy fasorrról beszéljünk. Ronaldonak meg vannak olyan tulajdonságai, ami meg másnak nincsen. Láthattuk ma is, nagyon kevesen tudnak addig felmenni mint ő.
Hú, tíz centivel nagyobbat ugrani, mekkora futballtudás.
nálam azért nem ugyanaz idegenben játszani egy Vale ellen, vagy otthon egy Leganessel.Nero. írta: Miért a Real mennyivel játszik jobb meccseket mint mi amúgy őszintén?
Miért a Real mennyivel játszik jobb meccseket mint mi amúgy őszintén?TripleH írta:Szerintem ne jinxelj itt, a másik, hogy a hétvégi meccsünk után ezt azért ne.Nero. írta:Az elmúlt 2-3 évben mar az is egyértelmű hogy a Realnak nem CR a legjobbja innentől kezdve már a Messi-CR vita is értelmetlen nálam.
Marki: Ver a viz mi?) Jo öreg Valencia megint bekavar nektek
Most jöhetnék ellenpéldákkal, további példákkal CR oldalán, de nem teszem, jobban jársz szerintem. Ha nem látod, hogy Messi jobban játszott az utóbbi 2-3 évben, akkor így jártál.Az utobbi 2-3 evben? Miert hol volt Messi az utobbi ket evben a Clasicokon? Hol volt tavaly Messi az Atletico elleni kieseskor a BLben? Hol volt Messi a PSG ellen? Megtevesztoek lehetnek a kis csapatoknak lott goljao, amikor egett a haz bizony cserben hagyta csapatat hihetetlen lelektelen jatekkal es futomennyiseggel.
En csak arra probaltam utalni, hogyha jobb jatekosnak tartja nem ertem miert az utobbi 2-3 ev alapjan amikor Messi sok sorsdonto helyzetben eltunt, Robaldo meg brutalisan oregszik lathatoan. (Egyebkent en is Messit tartom jobbnak.)Nero. írta:Az elmúlt 2-3 évben mar az is egyértelmű hogy a Realnak nem CR a legjobbja innentől kezdve már a Messi-CR vita is értelmetlen nálam.
Kb ott ahol Cé ezeken a real hasonló meccsein.markionni írta: Az utobbi 2-3 evben? Miert hol volt Messi az utobbi ket evben a Clasicokon? Hol volt tavaly Messi az Atletico elleni kieseskor a BLben? Hol volt Messi a PSG ellen? Megtevesztoek lehetnek a kis csapatoknak lott goljao, amikor egett a haz bizony cserben hagyta csapatat hihetetlen lelektelen jatekkal es futomennyiseggel.
Szerintem ne jinxelj itt, a másik, hogy a hétvégi meccsünk után ezt azért ne.Nero. írta:Az elmúlt 2-3 évben mar az is egyértelmű hogy a Realnak nem CR a legjobbja innentől kezdve már a Messi-CR vita is értelmetlen nálam.