Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nyilván, de 80 perc alatt azért könnyebb, mint 10 perc alatt.Bob_Marley írta:Ez egy elég fura kijelentés, fordítottak már percek alatt, ha jól rémlik a Sporting meg a Depor ellen is.S.Agüero írta:Mindig ez a baj amúgy, hogy túl gyorsan lövik meg a gólt, van idő még innen fordítani nekik sajnos.
Szerintem gólt rúgni vagy kapni nem lehet időhöz kötni, mindig jó vagy pocsék.
Ezzel azért vitatkoznék, mert kinek mi jön be, s eredményekben meg nincs akkor különbség, hogy fasorrról beszéljünk. Ronaldonak meg vannak olyan tulajdonságai, ami meg másnak nincsen. Láthattuk ma is, nagyon kevesen tudnak addig felmenni mint ő.
Az utobbi 2-3 evben? Miert hol volt Messi az utobbi ket evben a Clasicokon? Hol volt tavaly Messi az Atletico elleni kieseskor a BLben? Hol volt Messi a PSG ellen? Megtevesztoek lehetnek a kis csapatoknak lott goljao, amikor egett a haz bizony cserben hagyta csapatat hihetetlen lelektelen jatekkal es futomennyiseggel.csababarca írta:TripleH írta:Nem tudom miért vagytok rágerjedve, hogy kinek mennyi bogyója van.
én azért mert Messit tízszer jobb játékosnak tartom, erre majdnem ugyanannyi lasztijuk van.
És ha leveszem az elfogult szemüvegem, akkor is sokkal jobb Messi...és pláne az utóbbi 2-3 évben lett brutális a különbség közöttük, erre most dobálták neki oda a labdákat. Engem csak ez zavar...
(de ezzel nem azt mondom,hogy érdemtelenek voltak a portugál labdái, csak a rendszer borzalmas...klubszinten csak a bl számít, semmi más. )
Az komoly volt, Cé 3szor ért kézzel a labdához, ebből full szándékosan kétszer, erre mehet tovább![]()
Ez egy elég fura kijelentés, fordítottak már percek alatt, ha jól rémlik a Sporting meg a Depor ellen is.S.Agüero írta:Mindig ez a baj amúgy, hogy túl gyorsan lövik meg a gólt, van idő még innen fordítani nekik sajnos.
Ebben amugy nagyon egyet értünk. Nettó tudásban és teljesítményben a portugál fasorba sincs hozzá képest, az hogy mindig ott van az annak köszönhető hogy a legnagyobb sportoló celeb.csababarca írta:TripleH írta:Nem tudom miért vagytok rágerjedve, hogy kinek mennyi bogyója van.
én azért mert Messit tízszer jobb játékosnak tartom, erre majdnem ugyanannyi lasztijuk van.
És ha leveszem az elfogult szemüvegem, akkor is sokkal jobb Messi...és pláne az utóbbi 2-3 évben lett brutális a különbség közöttük, erre most dobálták neki oda a labdákat. Engem csak ez zavar...
(de ezzel nem azt mondom,hogy érdemtelenek voltak a portugál labdái, csak a rendszer borzalmas...klubszinten csak a bl számít, semmi más. )
Ezért mondtam, hogy 10 éve még volt jelentősége, én már elengedtem egy ideje ezt az aranylabda dolgot. Amúgy meg figyi Pelének és Maradonának sincs arany bogyó még is mind2 jobb játékosnak van mindenhol tartva, mint pl Platíni és Basten akiknek 3-3 van. (Tudom amúgy nekik azért nincs mert csak Európai játékos kaphatta meg)csababarca írta: (de ezzel nem azt mondom,hogy érdemtelenek voltak a portugál labdái, csak a rendszer borzalmas...klubszinten csak a bl számít, semmi más. )
TripleH írta:Nem tudom miért vagytok rágerjedve, hogy kinek mennyi bogyója van.
Ja, egy 10 éve az volt.Nero. írta:Szerintem mindig nagy prezstizs hogy melyik klub adja az aranylabdást.TripleH írta:Nem tudom miért vagytok rágerjedve, hogy kinek mennyi bogyója van.
Szerintem mindig nagy prezstizs hogy melyik klub adja az aranylabdást.TripleH írta:Nem tudom miért vagytok rágerjedve, hogy kinek mennyi bogyója van.
Azért van még egy félidő, hátha. Nem rossz a Valencia, vagy a Madrid gyenge, végül is mindegy. Jó lenne az x is, de félek, hogy behúzzák.MessiNeymarSuarez írta: És így, hogy jóeséllyel a bajnokságot nyerik (meg lehet BL-t is), szinte biztos hogy meg is kapja a következő aranyladbdáját...
Miert ha ez megvalosul kinek masnak adnad?MessiNeymarSuarez írta:És így, hogy jóeséllyel a bajnokságot nyerik (meg lehet BL-t is), szinte biztos hogy meg is kapja a következő aranyladbdáját...Normandia írta:Pedig semmi a Madrid, de Ronci visszahozta őket a mecsbe. Motivált CR az biztos, de a csapat az nem sokat nyújt eddig.
Azért remélem nem gondoljátok komolyan, hogy ennek a Valenciának reális esélye van ma, aztán csak a szerencse miatt fognak nyerni a Madridiak?! Egész évben luzerek, a Madrid meg szinte mindig megfordította, most se várok mást.Normandia írta:Pedig semmi a Madrid, de Ronci visszahozta őket a mecsbe. Motivált CR az biztos, de a csapat az nem sokat nyújt eddig.
És így, hogy jóeséllyel a bajnokságot nyerik (meg lehet BL-t is), szinte biztos hogy meg is kapja a következő aranyladbdáját...Normandia írta:Pedig semmi a Madrid, de Ronci visszahozta őket a mecsbe. Motivált CR az biztos, de a csapat az nem sokat nyújt eddig.
Egész szezonban ezt játsszák, egykét kivételtől eltekintve, de mégis mindig húzzák a meccseket. Azt meg nem értem, hogy a beadás-fejes kombinációt miért nem tudják levédekezni, nyilvánvaló, hogy ebből áll a támadásuk java, de mégis mindig meg tudják csinálni, hihetetlen.Normandia írta:Pedig semmi a Madrid, de Ronci visszahozta őket a mecsbe. Motivált CR az biztos, de a csapat az nem sokat nyújt eddig.
Nekem inkább az volt az érdekes ebben, hogy megint miért hagyták ennyire tisztán...hihetetlen, hogy közelébe nem volt senki megint.Bob_Marley írta:Hihetetlen, hogy még mindig hova feltud ugrani....
http://banok.myfreeforum.org/Spanyol_fo ... out44.html" target="_blankNormandia írta:Egy stream-et dobna valaki.
Egy iksz is jó nekünk, meg ne felejtsük rohadt sok meccset fognak most tolni. Ma olvastam valakitől, hogy itt meg ott van nehéz meccsük. Nekik is lesz még Leganes féle nehézség ebben biztos vagyok. Ezért sem értem hogy lehetne előre borítékolni meccseket. Nekünk rohadt nehéz, valóban nem igen lehet hibázni, de azt mondom 15 meccs 41 pont, iksz a Calderónban és a Bernabeúban elég is lehet akár a végén. 90-92 pont kell.Nero. írta:Nyugi, az idei Real sajnos barmit bemakol de teny hogy nagyon kene ez a Valencia gyozelem. Egyébként eleg nagy a forgalom ahhoz kepest hogy a fórum nagy része mar elengedte a bajnoksagot.