Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sajnos ez Falcao sara. Hiába lőtt szenzációs gólt, ha a tizit lövi be inkább, -2-ről nem állnak fel az angolok. Ennek ellenére egyáltalán nincs ez lefutva még.Bob_Marley írta:Lenullázták....Óriási csalódás ez így. Szétesett a Monaco, s három idegenbeli rúgott góllal nem tudják behúzni, nagyot mennek az angolok szó se róla, de ilyen hibákat...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi meg még gólt sem tudtunk betuszkolni 2-0-nál, de még nagyon a közelébe kerülni sem...Titinho írta:Azért az szép...
60. perc: 2-3 a Monaconak.
82. perc. 5-3 a Citynek!!!
Kicsit összekapta Pep a csapatot!
Valahogy így lehet vert helyzetből felállni...
S.Agüero írta:Pedig a Pep-utálók hogy örültek 2-3-nál.![]()
5-3, nem hiszem el, lesz még itt gól.
Csak élvezd.Bob_Marley írta:Lenullázták....Óriási csalódás ez így. Szétesett a Monaco, s három idegenbeli rúgott góllal nem tudják behúzni, nagyot mennek az angolok szó se róla, de ilyen hibákat...ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Citiy is honnan jött vissza?MessiNeymarSuarez írta:Ez engem is bánt...Örömteli meccs, d e egyben szomorú is, hogy ekkora meccseket játszanak, mi meg a világ talán legjobb, de minimum a TOP3-mas keretével meg hátul passzolgatunk a 16-osnál...
Remélem látják a srácok, és valahogy ilyen mentalitással mennek ki a visszavágóra.
Ez engem is bánt...Örömteli meccs, d e egyben szomorú is, hogy ekkora meccseket játszanak, mi meg a világ talán legjobb, de minimum a TOP3-mas keretével meg hátul passzolgatunk a 16-osnál...Nyiri81 írta:Elképesztően elszomorító hogy mind a négy csapat nagyon jól játszik. Legalábbis megvannak a helyzetek és küzdenek mint az állat. Bayer sem esett össze hanem hajt. Mi pedig mit műveltünk
TripleH írta:Hát ez a Monaco ma engem megvett kilóra..