Mardel írta:Hát nem tudom...eddig én is azon a véleményen voltam,hogy csak a távozók hiányát kell pótolnunk,de látva a Milan és a Chelsea lehetséges erősödését,sztem meg kell fontolni,hogy ne csak ilyen Forlan szintű(de jó,h eggyel többen vagyunk a csapatban)játékosokat vegyen a vezetőség,hanem egy-két igazán minőségi vételt,és itt elsősorban a védelemre gondolok.Nem azt mondom,hogy egyből le kell cserélni a védelmet,hanem ha most alkalmunk nyílna olcsón(gondolok itt Juventus)megszerezni egy-két,amúgy sokkal drágább focistát,akkor sztem nem kéne habozni!Jövőre úgyis egy két vétel kellene a védelembe!A lényeg,hogy figyelembe kell venni az ellenfelek erősödését,és ahhoz mérten választani olyan kvalitású futballistákat,amellyekkel tényleg ERŐSÖDNI tudunk!!
üdv
légyszi írd meg mert nem tom, h a milánnál kik az erősödés forrásai
a chelseanél meg csak Ballackról tudok, mint komoly vételről,
ő meg annyit sem ér, mint ezquero
egy idegbajos állat.
A seria A ból meg nem hinném, h bárki is beillene, akire van reális esély, mert egy csomóan azt nyilatkozták, h ha leteszik őket a seria b-be akkor sem mennek sehova. sztem is felküzdik magukat egy év alatt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila