BarcaFan1998 írta:A 2015/16-os szezontól napjainkig:
Megítélt büntető a Barcelona számára; 22, a Real Madrid számára 13.
A Barcelona ellen 1, a Real Madrid ellen 7.
Barca piros lapok számra 1, Real pirosak száma 5.
Barca emberelőnyök száma 9, Real emberelőnyök száma 5
de az ilyen statisztikák miért nem azt mutatják ki, hogy a megítélt büntetőknél mennyi volt kamu a margitnak? nekünk mindegyik jogos volt, míg nekik a fele sem.
a piros lapok is. nyilván több piros lesz megítélve ellenünk, mikor folyamatosan terrorizálják MESSIT. a margit meg favágó csapat elég csak megnézni pepe a vadállat játékát. nyilván több pirosat fognak kapni mint mi.
Ezalapján kedvezőbbnek számít az, ha egy csapatnak pl 12 tizit adtak meg , abból 2 kamu, és kb 15 egyértelmű tiziesetet nem fújtak be, mint az ha egy csapatnak 10 tizit adtak meg, és abból 8 kamu és kb 2 bűntető maradt el...

Sokra megyünk ha Granadák ellen 3-0-nál befújnak egyet vagy kiállítanak, ha utána fontos meccsen meg néma marad a síp.
Piquét meg teljes mértékben megértem, remélem ezt az energiát a csapat tüzelésére is fogja folytatni...Én nem tudom hibáztatni azért, mert törzsgyökeres katalánként nem tetszik neki a spanyol bírók sorozatos vaksága...Botrány amit csinálnak, és nem csak Barca meccsen...
Igenis szólaljon fel nyiltan a bírók ellen, felhívva a figyelmet, mert mit kéne tenni? Némán tűrni és úgytenni mintha mi sem történt volna akkor is ha folyamatosan bénáznak a bírók, mikor a játékosok minden kis apró dologért elő vannak véve? Mellesleg ez a " ha nincs jegyzőkönyvbe nembaj hogy ott a felvétel, olyan mintha meg sem történt volna" szemellenzős szabály is a szánalom legteteje..Ráadásul szerintem részben a Barca meccseinél benne játszhat olykor az, hogy a bíró azt se tudja hol van, de azért ellenszenvet érez spanyolként egy katalán csapattal szemben, és kétes helyzeteknél ez befolyásolhatja.
Ezeken változtatni kell, és Piqué is ezért szólal fel, az meg már más kérdés hogy sok újság most is ferdít és úgy akarja beállítani hogy Piqué a Real Madridot támadja..
Persze igaz hogy nekünk kéne teljesíteni, és akkor belefért volna, de egy BL meccsen sem vígasztaló dolog hogy" nembaj hogy a bíró 2 tizit nem fújt be, és lesgólt adott meg az ellenfélnek, nekünk kellett volna jobban teljesíteni a csoportkörbe és akkor nem ezzel az ellenféllel játszunk"