A fúrum majdnem 75%-a bizakodó volt a nyár után, és úgy érezte, hogy jól igazoltunk. Mi naivak..

Most meg új szavazás, ha akarjátok majd lesz a védelemről is, meg a támadósorról is, de szerintem ez az erdekesebb leginkább, úgyhogy ezzel kezdtem.
Nero. írta:Gomes megy vagy marad (bár szerintem kizárt hogy egy év után elpasszoljuk), súlytalan Samper akkor is csak egy Granada szint marad.
Oké, ettől függetlenül én örülnék a Gomes-Juve házasságnak ha nem gond. Másik fél lényegi részébe bele se megyek, de nem értem ez most hogy jött..
Feast4 írta:A csávó igazából egy zseni ezen a téren.Nem hiszem, hogy sokat fog macskázni ha úgy látja az egyik tyúkját levágják.Könnyek nélkül képes rá, hogy árában elnyomja valahova.Utálom mint egy zsák... De ha esetleg a nyáron dolgozni akar akkor hagyjuk csak neki.
Ezzel egyetértek, az elejével főleg. Azt a palit esküszöm tanítani kéne, meg tanulmányokat írni arról, hogy hogy építette fel magát ennyire. Nem kedvelem mondjuk az ürgét, mi is szívunk most kicsit miatta, de így felépíteni magát.. Nagyon meglovagolta ezt a hullámot az biztos.