Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Messi is csak a gólja miatt.defender3 írta:Sokat elmond a teljesítményről, hogy whoscored-on Messi után MAtS a legjobb

4-0Nyiri81 írta:Bele se merek gondolni mi lesz majd az Atletico ellen a Calderon-banTripleH írta:Ez a játék egyre elkeserítőbb sajnos, ez a kp semmire nem elég.
Már a 2014-15-ös szezonban, illetve tavaly is kényszercselekvés volt az, hogy Messinek kellett visszajárni besegíteni, azóta meg 1-2 szintet csökkent a KP teljesítménye sajnos.Stalkyard írta:A középpálya nem képes kulcspasszokat adni. Egesz szezonban. Ez óriási baj.
Nem, hogy kulcspasszokat, de megindításokat se sokat.Stalkyard írta:A középpálya nem képes kulcspasszokat adni. Egesz szezonban. Ez óriási baj.
3-4 labdaszerzés a portugál érdeme, egyébként tökéletesen játsza a bújócska nevű játékot.brownieheaven írta:Hát, Gomes szerintem egy nem rossz szintet ér ma el... egy Leganes ellen.
Lehet hogy sokat passzol, de kb mindig 3 métereseket vállal csak. Hátra bem rossz, de pl. Rakéta duplaannyit dolgozik hátra, előrefele csak Rafi képes valamicskét felmutatni.

Mióta a kupában Cillessen bizonyított azóta ilyen jó, legalábbis nekem úgy tűnik. Úgy látszik kell, hogy legyen mögötte egy erős opció, hogy kicsit jobban motiválva legyen. Jelenleg tényleg zseniális.palesz77 írta:Vicces amúgy, hogy mióta volt itt téma pár hónapja - akkor jogosan is -, hogy nem nagyon van meccsben tartó védése, azóta szinte az összes meccsen volt legalább 1 ilyen megmozdulása..Ma is fog mint a kék festék eddig, maradjon is ez a forma végig.
Szerintem, csak irónia. Mert ennél gyengébb teljesítményt nehéz lenne összehozni. Volt egy jó passza, amit lehet nem is úgy akart.Zsazsa Jr írta:Biztos jó meccset nézel?! Az első 15 percben csak őt figyeltem és mintha pályán sem lenne...nem megjátszható, annyira rosszul helyezkedik, 1-2 eladott labdára, meg 1 megnyert fejpárbajra emlékszem tőle...Bob_Marley írta:Ma Gomes kifejezetten jól játszik szerintem. Végre megint olyat mutat, amiért én még hiszek benne. Párharcokat fog, labdát nem szórja el. Persze ez a Leganes, de mostanában voltak gyengébb meccsei az Atletico idegenbeli óta.
Ez kellett. Adta volna magát, hogy kapunk egy megpattanó gólt. D: De szerencsére nem így lett.