Úristen, milyen mészárlás folyik Denverben. Aki ébren van, nézzen rá!
Szerintem ha feldobnék egy denver-mezt, aztán nagyjából Denver irányába eldobnék egy lasztit innét Magyarországról, még az is behullana.
79 pontot kapott a GSW az első félidőben. Mi ez már?!
Curry akkora lufi, hogy ha nem lenne az egója, ami visszahúzza, kirepülne a világűrbe.
Na, a végén még meccs lesz belőle. A padról a kisgyerekek összerakják most a Warriorsnak. Majd visszajönnek a kezdők, aztán lesz közte 25 megint gyorsan...
Jokic pöttyintett egy kisebb tripla duplát.
Az asszisztok száma érdekes még. Mennyi van a Warriorsnak, mennyi a Nuggetsnek...
Egész jól nyomja a Denver. Már amennyire én ezt meg tudom ítélni. Jár a labda szépen.
Közte 20 megint, eldőlt.
24 tripla. Beállították ezzel a Rockets rekordját. Bob, Te ne nézd meg ezt a meccset utólag! Sőt, még összefoglalót se!
Más: Plumlee Denverbe, Nurkic Portlandbe egy 2017-es első körössel együtt. Érdekes csere, maradjunk annyiban. Innét tankol a Blazers? Szomorú lenne. Több van/volt ebben a csapatban, kár volt ilyen Turnereket odavinni. Bár nem csak az a baj idén, az is igaz...
rikko írta:Sziasztok. Már régóta követem a fórumot ,de csak most szántam rá magam, hogy regeljek.
Mit gondoltok McGee játékáról ? az örökös Shaqtin a fool győztes a GSW-nél elég jól tolja. Bár mindig van valami bakija, de nagyon jól beilleszkedett és szépen tudnak rá játszani.
Ha több agya lenne egy marék szotyinál, mocskosul jó játékos lehetne (nem mintha én annyira értenék a kosárhoz). Bár valóban úgy néz ki, hogy azért hasznos tud lenni. Támadásban mindenképpen. Csak dobálni kell neki fel a bogyeszt, aztán berángatja. Valamivel változatosabb lehet a támadó-repertoár így, de védekezésben már más a helyzet.