Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak eléggé pontatlan. De fellépett pár támadáshoz, extra volt. Ma is lehet belebotlik.Normandia írta:Rafi ma hajt rendesen. Volt egy pár szép megmozdulása.

Ezt innen Magyarországról meg tudod állapítani, akkor grat.Nero. írta: Gondolom a katalánok éltették az ázsiaiak meg futyultek.
Gondolom a katalánok éltették az ázsiaiak meg futyultek.Messias2 írta:Stadion egyik fele Luchót éltette, másik fele fütyült. Kb mint a fórumon.
Eddigi alapján nekem nem úgy tűnik, vkp Gomes, Rakitic meg jobboldalt.MessiNeymarSuarez írta:Érdekes, elvileg Rakéta lesz a VKP, és Gomes pedig jobboldali KP

mert 35 millióért lett véve és gondolom nyomatni kell azért...én azt sem értem, h minek lett leigazolva..francisco franco. írta:De akkor miért kezdő egy bl nyolcaddöntőn?pep71 írta:mert h Gomes megint tripla nulla volt az okés ennyit tud...
hát, ha az lesz, akkor elhiszem, hogy edzőbuktató meccs.Waleba10 írta:mennyi az odds hogy a visszavágót nyerjük 5-0ra?
ez ellen a Barca ellen ma még talán AG is jól játszana, na jó ő nem, de Waltner Robi biztos lőtt volna egy góltBarca333 írta:Amúgy meg Di María a válogatottban is játszhatna néha úgy, mint ma.