Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudjuk milyen.BarcafanTomee írta:Tény, hogy jól védett Ochoa, de középre is lőtt mindent Suarez, nagyjá téve a kapust.
Jé, a mexikoi kapus a pályán se volt?csababarca írta:És mennyit elbénáz ezek mellé....tegnap is 3-4et elsutáskodott. A kapufáját nem veszem bele, mert az extra volt, helyzet nélkül.
A szerencse, hogy a nagy meccseken jobb a hatékonysága.
Elképesztő a pali. Igazából már 4. éve hoz földüntúli teljesítményt, nagyon nincs a tudásához mérten elismerve. Utolsó liverpooli éve óta Top 1 csatár, egyértelműen.BarcafanTomee írta:Suárez is the first player in Europe's top five leagues with 10+ goals and 10+ assists this season.
A Real elleni győztes goljárol is van ilyen felvétel, ott is ugyanígy síkított.MessiNeymarSuarez írta:https://youtu.be/zwnr_8jKs0Q?t=187
3:07-nél Suarez...nem tudom mennyire eredeti a felvétel, de én besírtam![]()
![]()
Másik kameraállásból:
https://youtu.be/OsYhFs3I3Lk?t=23" target="_blank
Vannak érdekes hangok...
Semmi, rosszul olvastam. Boccs.BarcafanTomee írta:Miért lenne? A két meccs miatt amit kapott? Az a kopára vonatkozik, ha meg nem úgy lenne akkor már a Leganés ellen se lenne vasárnap, arról meg tán lenne már hivatalos hír.Nero. írta:Ugye csak rosszul olvasok és nem lesz eltiltva az Atletico elleni meccstol?
Miért lenne? A két meccs miatt amit kapott? Az a kopára vonatkozik, ha meg nem úgy lenne akkor már a Leganés ellen se lenne vasárnap, arról meg tán lenne már hivatalos hír.Nero. írta:Ugye csak rosszul olvasok és nem lesz eltiltva az Atletico elleni meccstol?
Az utolsó mondattal egyetértek, ettől még vicc ez az eltiltás, meg a kiállítás is az volt. LekönyökölteNero. írta:Lajosunk 2 meccset kapott. A döntőt fogja kihagyni meg jövőre az elso fordulót, Busquets sárgáját pedig eltörölték.
Reméljük legközelebb használja azt a kevés agyát mielőtt mikrofont ragadna.
Volt valami indoklás is, vagy csak bejelentették?Nero. írta:Lajosunk 2 meccset kapott. A döntőt fogja kihagyni meg jövőre az elso fordulót, Busquets sárgáját pedig eltörölték.
Reméljük legközelebb használja azt a kevés agyát mielőtt mikrofont ragadna.
Nero. írta: Pedig anno asszem Ronaldinhonak is ott kellett a pirosa utan.
Pedig anno asszem Ronaldinhonak is ott kellett a pirosa utan.csababarca írta:Az kemény lenne azért, bár ezek mindenre képesek.S.Agüero írta:Remélem, hogy nem a bajnokságban kell letölteni, akkor nincs nagy gond.
Az kemény lenne azért, bár ezek mindenre képesek.S.Agüero írta:Remélem, hogy nem a bajnokságban kell letölteni, akkor nincs nagy gond.
S.Agüero írta:SAJTÓHÍR: Az RFEF nemcsak hogy nem törli el Suárez második sárga lapját, de plusz három meccsel még meg is hosszabbíthatja az eltiltását a meccs utáni nyilatkozata miatt. [marca]