Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már ne haragudj meg,de Pepnek újra kellett építeni a csapatot? Mikor? 2008-ban? Ott volt neki Xavi és Iniesta a kp-n friss EB győztesként,csúcsformában,mellettük Yaya,a védelemben Alves,Puyol,Márquez,Abidal,hogy a Tridentet meg se említsem a 21 évesen már világklasszis Messivel. Azt a csapatot fel kellett rázni,hitet adni nekik amiben Pep profi,ellenben ha gaz volt nem tudott változtatni. A Cruyff-fele játékstílus visszahozasa viszont tényleg nagy húzás volt,ezt elismerem.TripleH írta: Luchonak volt 2 jó fél szezonja, ennyi. Azért Pepnek anno egy kicsit több volt, akárhogy is csavargatjuk a statokat, anno Pepnek újra kellett építeni a csapatot, Luchonak csak finom hangolni. Szerintem ezt se felejtsük el, a statok nézegetése mellett.
Én a bajt a 2 dologban látom. Ezek egyike sem az "alaptaktikánk".Samper írta:Egyetértünk, hogy ősztől új edző kell. De szerintem előbb a vezetőségnek kellene tisztázni, hogy most mi a baj, szerintük merre van az előre és ahhoz keresni edzőt. Mert ha ez nincs, abból csak az jöhet ki, hogy sokan sokfelé húznak és nem jutunk előre egy elvben jó edzővel sem.
Sokszor azért jobb egy kívülálló, mert másképp viselkednek vele az emberek. Főleg ha mondjuk tudják hogy miket ért el, milyen csapatokban. Lásd Sampaoli Chile-vel és a Sevillaval. Én sokszor nem tartom jónak ha házon belül jön valaki. Lásd a hadsereget. Hülye példa lehet, de ha egy szakaszban valakit előléptetnek, akkor rendszerint átrakják máshova, mert a haveri viszony nem jó ha irányítani kell az embereket. Másik hülye példa: Az unokaöcsém hülyére veszi az anyját bármikor. Ha én vigyázok rá akkor mint a kis angyal ugyanis engem nem tud átlépni a szarságaival. Mindkettő hülyeség lehet az emberek bizonyos fokig teljesen ugyanúgy viselkednek.Feast4 írta: Dettó! Nekem is ez ugrott be.
Idá látom amúgy a felmerülő neveket: Sampaoli, Biesla, Valverde, Klopp, Koeman,dobjuk még be Laudrupot a vicc kedvéért, meg teszem azt Tuchelt a poén kedvéért meg mondjuk Blanc nevét ( fele csak poén csak a klub nélküli nagy nevek, meg az általában pörgő ötletekből szemezgettem) és vagy választunk valami totál noname Tata Martinot, vagy házon belül valaki beül LE helyére és leművelünk egy jó év kínlódást, mire belátjuk, hogy nah lehet valaki tényleg kell.
visca el barca írta:sampaolis cikket olvasva eszembe jutott h bielsanak épp nincs csapata
Abszolút egyetértek.... Elszaladt mellette az idő..ugyanúgy, ahogy az ellenfelek szoktak..mess2009 írta:véletlenül sem szeretném "leütni a magas labdát" hiszen egyértelmű hogy Busquets szerepét a mai Barcában elhibázottnak tartom és ezt számtalanszor le is írtam (megkapva a szokásosat, vagy éppen szóra sem méltatva.) a srác azért alkalmatlan mert egy letünt, túlhaladott szisztéma kulcsfigurája volt és azért különösen alkalmatlan, mert maga LE. is kétségbeesetten próbál MÁST játszatni vele és a csapattal is !
.
egyem a kis szívét rakiticnek, jó, hogy neki nem áll pityeregni. keres havi 300.000 eurót, amikor lehetőséget kap, akkor mutasson olyan játékot ami alapján egy (normális) edzőnek eszébe nem jutna letenni padra.zeli39 írta:az edző teljesen szétcseszte Rakitic önbecsülését azzal,hogy a posztját szétrotálta
Hát hol álljanak ki mellette, ha nem egy Barcelona fan oldalon? Talán tett le annyit az asztalra, hogy az 5-ből 4 károgó mellett legyen egy valaki, aki "megvédi".zeli39 írta: Az az érdekes még mindig vannak emberek akik ennek ellenére kiállnak Busquets mellett főleg az eurobarcán![]()
Persze hogy félre. Még ha bármi konfliktus is lenne az is az öltözőben maradna. Kaptunk egy négyest, és most sokan azt hiszik vége a világnak, pedig vert már nekünk ennyit a Bayern, Real Madrid de még a Celta vagy a Getafe is, de az említett szárcsapatok is szaladtak már bele ekkora vagy nagyobb késbe. Ettől függetlenül el kell vinnie a balhét, de az élet megy tovább és meg kell próbálni behúzni a ligát.Yokozuna írta:Szerintem félremagyarázzák Busquets szavait. Pont a dédelgetett középpályás mondana ítéletet az edzője fölött? Nem hiszem. Éppen ő az egyik felelős azért, hogy itt tart a csapat, évek óta tartó gyenge játékának köszönhetően.
Az persze az edzők és a vezetők felelőssége, hogy nem gondoskodtak a pótlásáról, a középpálya megerősítéséről. Erről nem csak LE tehet.
Egy rossz meccs nem teheti alkalmatlanná az edzőt, nem fordíthatja vele szembe az egész csapatot!
Luchonak volt 2 jó fél szezonja, ennyi. Azért Pepnek anno egy kicsit több volt, akárhogy is csavargatjuk a statokat, anno Pepnek újra kellett építeni a csapatot, Luchonak csak finom hangolni. Szerintem ezt se felejtsük el, a statok nézegetése mellett.Nero. írta:Valószínűleg kiestunk vele a BLből de az minden évben esélyesebb hogy nem nyerjük meg mint hogy igen. Várjuk meg mi lesz a vége, ideáig egy hihetetlen és egy nagyon jó szezon van mögötte, ha a kupa mellé eltudnánk hozni a bajnokságot akkor azt gondolom hogy az idei szezonra is minimum rálehetne sütni hogy jó.
Jók voltunk, de azért ne essünk túlzásokba. Arról a szintről azóta is csak álmodozunk, triplázás ide vagy oda. A 6 kupás Barca szerintem minden idők legjobb csapata volt mint eredményességben, mint mutatott játékban.Nero. írta:Szerintem a 15ös Barca jelentősen simábban hozta el a BLt mint a 09es vagy a 11es.Messias2 írta: Én a 2 edző által hozzáadott szakmai értéket hasonlítom össze, nem a statokat, sry.
Szerintem a 15ös Barca jelentősen simábban hozta el a BLt mint a 09es vagy a 11es.Messias2 írta:Én a 2 edző által hozzáadott szakmai értéket hasonlítom össze, nem a statokat, sry.Nero. írta: Van bizony mert Luchonak jobb statjai vannak mint Pepnek.
Én vagyok a legnagyobb Enrique-hívő és én is elismerem hogy ennek a projektnek vége de ne húzzuk már le ennyire...
Xavi és Iniesta, kb ennyi a hozzászólásodhoz. Két ilyen tökéletes középpályást nem fogunk találni. Ezért kellett volna erre a szezonra valami újat kitalálni. Ez a tikitaka nem lesz már sosem olyan, mint volt.barcami írta:
Messiék abból tudtak építkezni elől a legjobban, ha uraltuk a játékot.
Nálunk volt a labda és keresték a rést, a háromszögeket.
Ehhez pedig kellett a tikitaka, vagy ami utána még megmaradt belőle.
Kellett hozzá a labdabiztos, adogatós középpálya.
Én a 2 edző által hozzáadott szakmai értéket hasonlítom össze, nem a statokat, sry.Nero. írta: Van bizony mert Luchonak jobb statjai vannak mint Pepnek.
Én vagyok a legnagyobb Enrique-hívő és én is elismerem hogy ennek a projektnek vége de ne húzzuk már le ennyire...
Légyszi, engedd már el ezeket a statokat, sokra mentünk tegnap is a statjaival.Nero. írta: Van bizony mert Luchonak jobb statjai vannak mint Pepnek.
Van bizony mert Luchonak jobb statjai vannak mint Pepnek.Messias2 írta:Ja, csak ő Peptől tanulhatott, Unzue meg Luchotól.S.Agüero írta:Tito kinevezésénél is hőzöngtetek, aztán 19 meccs alatt 55 pontot nyertünk, év végén meg pontrekord dőlt, 100 pont ugye.
Azért van különbség, na.