Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Alexist nem venném elő. Magasan az Arsenal legjobbja a szezonban, kb. ő választja el a csapatot a teljes középszerűségtől.Titinho írta:Pontosan. Köze nincs a meccshez az Arsenalnak, pláne a 2. félidőben.LG írta:Közben a másik meccs átmegy lassan gálába. Thiago remek.
De mit is vár az ember egy olyan Arsenalt-tól, ahol Iwobi-Alexis-Ox támadótrió kezd.![]()
![]()
70%-os labdabirtoklás és most volt a 19. kapuralövésük...
Nápolyban a stadion tuti fel fog robbanni, az idegenbeli gól meg legalább megvan, sok esélyük nincs, de ha fejben helyre jönnek, akkor akár sikerülhet otthon egy 2-0, de mint mondtam sok esélyük erre nincs.LG írta:Vmi halvány esélye azért maradt a Napolinak a hazai meccsre, persze ehhez egészen más mentalitásban kell majd kifutniuk. Ha másra nem, arra jó az eredmény, hogy nem veheti félvárról a Real a visszavágót.
Az 1 nagy sérülése óta alig hagyott ki valamit, bőven nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek be van sokszor állítva. Tényleg parádés amúgy a kölyök, bennem ez Tito felé egy örök tüske marad, hogy visszaléptette pár szinttel anno csapaton belül.. Na mindegy, ő is kellett hozzá nyilván, hogy menjen, de ja, most egész jól jönne. Verrattival együtt meg, bele se gondolok inkább, csak a szívem fájlalom..csababarca írta:Thiago elképesztő, az egyik legnagyobb értéke a BM-nek.
Hatalmas kincs, kár hogy sérülékeny.
Szerintem is őket zavarta meg paradox módon, hogy gólt szereztek az elején. Onnan "páholyból" meccselhettek volna, de a RM felőrli őket.palesz77 írta:Én bevallom túlbecsültem őket, mert ennél jobban szoktak játszani.. Nem azért jutottak eddig, és gáláztak annyit a bajnokságban mert így játszanak mindig, sajnálom, hogy ezt már fejben nem bírják.
Real megszintén odateszi ma magát nagyon, CR pl nem tudom mikor játszott ilyen jól legutóbb.

Pontosan. Köze nincs a meccshez az Arsenalnak, pláne a 2. félidőben.LG írta:Közben a másik meccs átmegy lassan gálába. Thiago remek.
Ez tényleg egy nagy nulla. Real a 8 között, holnap pedig a hírek arról hogy amíg Messi bujkál addig CR felszántja a pályát.S.Agüero írta:Rendesen túlbecsülték itt sokan ezt a Napolit. Ilyen berosálva kimenni a pályára, impotensek elől.

S.Agüero írta:Nagyon gyenge a Napoli, labdakihozatalokban nullák, nyomás alatt nullák, egy értelmes kontrát nem bírtak végigvezetni. Pontatlanok, sok az eladott labda, ennél sokkal több kell.