Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Jaja, nem véletlen, hogy Jorginhot jóformán kiszorította. Nagyon jó kis mélységi játékos, ha így fejlődik tovább, 2 év múlva elviszi valaki szerintem.S.Agüero írta:Ez a Diawara rohadt jól játszik.

Hát a Real azért hozzászokott 2005-től 2011-ig, mivel sorozatban 6x a nyolcaddöntőben estek ki, amivel rekorderek.Bob_Marley írta:Az nagy meglátás volt. Azért ez a meccs kicsit értékmérőt is tarthat, hogy spanyol "dominancia" leáldozóban van-e? Nyilván ez csak egy meccs, de pont reggel eszembe jutott, hogy nem tudom mikor esett ki spanyol csapat a legjobb 16 között. Mi se estünk még ki, de azért na.

0-1palesz77 írta:Sarri for Barca!Ahogy teszik-veszik sokszor a labdát, azt öröm nézni. Mondjuk nem kezdtek túl jól, az eddigiek alapján ez sima Real, de még sok van hátra nagyon.

Én szerintem a Real - Napolival kezdek, és ha az olaszok ahhoz hasonlóan tolják, mint ahogy a szezon javában, akkor maradok is ott. Ha viszont nem, akkor inkább megnézem Thiago mit varázsol az Arsenal ellen..Messias2 írta:Ti melyik meccset fogjátok nézni?
Én nem tudok dönteni.
Dolgozom, úgyhogy egyiket sem.Messias2 írta:Ti melyik meccset fogjátok nézni?
Én nem tudok dönteni.
én egyiket sem, nem kínzom magamMessias2 írta:Ti melyik meccset fogjátok nézni?
Én nem tudok dönteni.

Szerintem is. Guardiola idegenben szokás szerint leikszel, az Etihadban meg legalább 2 lesz közte.Tromort77 írta:Figyelemre méltó az, hogy mit művel a Monaco, de azért szerintem még mindig egyértelműen a City a párharc esélyese. Nem kell őket azért annyira lesajnálni. Döcög a szekér, de azért az eredményeket jól hozzák. Bl meg teljesen más kávéház.