2017.02.15. 13:14:30
Lehet kellene csinálni egy dühöngő fórumot...Kicsit sok a kirobbanás mostanában...
Sokan szidjátok LE-t. meg csapat teljesítményét, de bármennyire is egyet értek vele én is, azért a következő gondolatok futkosnak a fejemben:
1, egyértelmű volt számomra, hogy a fiúk tegnap úgy mentek ki, hogy bármit is csinálnak, kikapnak, mert Emeri úgy felpofozta a csapatot, hogy még 80% os barca se bírt volna tegnap győzni... Majd otthon, úgy is elverik őket elven.
2, 4 gólból én úgy gondolom, hogy kettő teljesen elkerülhető lett volna, ( Di Maria két gólja)
3, a másik kettő Drexxleré meg Cavanié, két szépen végig vitt akció volt( Cavani gólja, lássuk be már egy ideje érlődött)
4, Busi-Gomes duó együtt nem teljesít jól... Vagy az egyik vagy a másik játsszon, mert nem tudnak összejátszani és egyik sem csinálja jól a kiszabott feladat.
- ide tenném hozzá, hogy Busi felett elrobogott az idő...olyan lassú volt tegnap is, hogy futás közben még egy lajhár is rátudott volna koppintani a fejére...
5, Ter Stegen egyszerűen nem tudja megjátszani a labdákat...rendre rosszul méri fel a helyzeteket és rossz helyre rúgja a labdákat... Anno szegény Pintónál volt az hogy remegtem, mikor hátra passzolták a labdát hozzá, mert biztos voltam benne, hogy valahova a bal szélső és Alba közé vágta ki, nagy kiflivel. Szóval...Jesper-t a kezdőbe azonnali hatállyal. MAT meg kezdjen el magába szállni, mert egy kicsit elveszett a talaj alóla...
6, Igazából szerencsénk se volt.... Mind Gomes, mind Umtiti mozzanata gól lehetett volna. Ami egy PSG elleni idegen meccsen teljesen elegendő lett volna....Mindjárt jobban nézett volna ki egy 4-2 es frodulás...
Sok gondunk volt tegnap, középpályánk nem volt...se támadásban, se védekezésben... Sajnos Várhidi Peti is ezt mondogatja, teljes joggal, mikor kikap a csapat, mert eddig is ez volt a fő oka a bakiknak az idényben.
Úgyhogy Rakétát a kezdőbe, mert lehet, hogy a támadásban nem olyan penge mint tavly volt, viszont jelenleg Ő a legjobban védekező kp-nk, a kapitány után.
Úgyhogy nem kell temetni senkit és semmit...
Sajnos ez a Barcelona...itt mindig eredményeket várnak a szurkolók. De sajnos az a tény, hogy jelenleg nem bajnokot kell építeni, hanem egy új csapatot. És ha most elzavarunk minden új igazolást, mondjuk rossza teljesítmények miatt(GOMES), akkor megint nem fog változni semmi jövőre sem.
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different