Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Normandia írta:Komolyan nem értem, hogy mit vártatok? Ez megy kissebb megszakításokkal ősztől. Szenvedünk de nagyon. Az egész eddigi szezonunk ilyen. Most kaptunk egy olyan ellenfelet, aki motiváltabb, gyorsabb, agilisabb és minden elemében oktatott minket arra a játékra, amit szerintünk nálunk senki sem játszik jobban. Minden gyengeségünkre rávilágított a PSG, hogy Gomes egyszerűen nem ez a szint, hogy a védekezésünk labdavesztéskor egyszerűen nem tudja mit és hogyan kell védekezni, hogy kp-n úgy vertek meg minket, ahogy akartak, hogy Busi nem képes nyomás alatt elvégezni a feladatát, hogy keveset mozgunk labda nélkül, hogy a csatárainknak a felezőig kell visszajönni labdáért, mert egyébként nem jut el hozzájuk a labda, hogy LE képtelen időben váltani. Sorolhatnám még, de felesleges. Ezek vagyunk most. Enervált, hitehagyott és leginkább elképzelés nélküli csapat. Nem baj azért a biztonsági passzok, amik mint tudjuk fokmérők valamiért mifelénk, azok most is megvoltak.akkor most kérdezném, hogy hol volt a hatékonyság, a labdabiztonság?
Egyébként meg gratulálok a PSG-nek, mert baromi jól játszottak. Remélem itthon azért megverjük őket.
Visca Barca
csababarca írta:
ez remélem irónia volt
geridoss írta:Nem volt pénz.Barca333 írta:
Amúgy meg ha a keret nem megfelelő akkor miért nem próbálkoztunk igazolással a télen?
ez remélem irónia voltgeridoss írta:Nem volt pénz.Barca333 írta:
Amúgy meg ha a keret nem megfelelő akkor miért nem próbálkoztunk igazolással a télen?
Nem volt pénz.Barca333 írta:
Nem vagyok zseni, csak nézem a meccseinket. Nyilván nem a 4:0- rol beszélek, hanem a játékról, ha neked ez jött le belőle azzal én nem tudok mit kezdeni. Kiragadtad a lényeget.Barca333 írta:Te mit vártál? Ha 4-0-t akkor nagyon nagy zseni lehetsz.Normandia írta:Komolyan nem értem, hogy mit vártatok?
gg86 írta:Ebben érzek egy kis odaszúrást az edzői stáb felé. Persze ha tényleg ezt mondta.S.Agüero írta:Busquets: "A PSG jobb volt nálunk. Jobb volt a taktikájuk, jobb volt a tervük arra, hogyan nyerjék fizikálisan a meccset. Nem a hozzáállásunkkal volt a baj, hanem a játékunkkal. Ők domináltak, mert jobb volt az elképzelésük. A mai eredmény után nem mondhatom azt a szurkolóinknak, hogy bízzanak bennünk."
Önkritika legalább van.
[auto_cenzúra] volt itt mindenki,fölösleges bűnbakot keresni.Titinho írta:Busi a meccs után:
„Egyszerűen jobbak voltak nálunk. Jobban futballoztak, felülmúltak minket taktikailag, fizikálisan messze fölénk nőttek" – vonta meg a mérleget.
Köszi...
Messi meccsmérlege:
0 lövées
37 passz
76% passzpontosság
0 kialakított helyzet
6 kísérletből 2 sikeres csel
16!!! labdavesztés
Neked is köszi...
Tényleg Gomesen kell elverni a port
Titinho írta: Neked is köszi...
Egyetértek, valami újat kéne belevinni az egészbe. Már a spanyol középcsapatok is letámadnak minket és gyakran félpályáig sem jutunk a labdával. Meccsről meccsre ugyanazok a hibákat láthatjuk. Amúgy meg ha a keret nem megfelelő akkor miért nem próbálkoztunk igazolással a télen? Ez a garnitúra úgy érzem legfeljebb májusig marad. Már a vezetésre gondolok.Messias2 írta:Szerintem nem a játékosokon kell elverni a port, meg volt fojtva az alapjátékunk, ők meg edzői fogódzkodók híján azt sem tudták merre van az előre, így picit kevés az önbizalom is.
Ha láttad, Gomest a pályán, (mert játéknak nem nevezném) kb mint valami VIP-néző aki a pályáról nézhette a meccset. Messi az ilyen, van hogy jó van hogy nem egyedül, nem nagyon tudott itt mit csinálni. De GomesTitinho írta:Busi a meccs után:
„Egyszerűen jobbak voltak nálunk. Jobban futballoztak, felülmúltak minket taktikailag, fizikálisan messze fölénk nőttek" – vonta meg a mérleget.
Köszi...
Messi meccsmérlege:
0 lövées
37 passz
76% passzpontosság
0 kialakított helyzet
6 kísérletből 2 sikeres csel
16!!! labdavesztés
Neked is köszi...
Ebben érzek egy kis odaszúrást az edzői stáb felé. Persze ha tényleg ezt mondta.S.Agüero írta:Busquets: "A PSG jobb volt nálunk. Jobb volt a taktikájuk, jobb volt a tervük arra, hogyan nyerjék fizikálisan a meccset. Nem a hozzáállásunkkal volt a baj, hanem a játékunkkal. Ők domináltak, mert jobb volt az elképzelésük. A mai eredmény után nem mondhatom azt a szurkolóinknak, hogy bízzanak bennünk."
Önkritika legalább van.
barlacy írta:Így Tata idejében láttam utoljára játszani csapatunkat.Ez szégyen, s nekem nagy szomorúság...
Meg megkérjük Tom Brady-t, hogy legyen már ő az irányító, még ő is többet fut mint nálunk páran..Tromort77 írta:Majd csak Március 8-án lesz a visszavágó. Addig Bill Belichick-t felbéreljük edzőnek és reménykedünk.Nyiri81 írta:
Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.
Okés az 3 hét. Addigra a PSG elfelejt focizni és a Barca meg tököt növesztTromort77 írta: Majd csak Március 8-án lesz a visszavágó. Addig Bill Belichick-t felbéreljük edzőnek és reménykedünk.
Majd csak Március 8-án lesz a visszavágó. Addig Bill Belichick-t felbéreljük edzőnek és reménykedünk.Nyiri81 írta:
Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.
Meg valami 16-17 éves Milanos gyerek az elején rúgott egy kapufát, ott ha az bemegy lett volna gond. De már mindegy.Messias2 írta:Az egy nagyon gyenge Milan volt.Subinho írta:Álltunk már fel pár éve a Milan ellen, akkor a visszavágón 4-et rúgtunk. Most is meglenne az esély, de nem ezzel a játékkal!
Kesobb lesz a visszavago.Nyiri81 írta:Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.MatsMessi írta: Ez a PSG azert klasszisokkal jobb csapat, es otthon legalabb negyet kene rugni, es akkor is csak hosszabbitas. En biztam mindig a csapatban, de ez az idei teljesitmennyel konkretan lehetetlen. De itt az esely, mutassak meg!