Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így utólag visszanézve tényleg nem volt egyszerű de érdekesen pattant be és ezt a beinsportson is megerősítették.csababarca írta:Az baki volt? Most komolyan az BAKI volt?Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
ELment a másik irányba, így is majdnem kikanalazta.
hát Bravot én is jobban szerettem és szerintem is ideálisabb volt/ lenne a csapat számára, de amit a német letesz - újabban - az asztalra azt el kell ismerni.S.Agüero írta: Azért, mert Bravot jobban szereti.
szerintem nézd vissza... nem volt az baki, valamint részben - Messi mellett - neki köszönhetjük a 3 pontot (ma is).Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
Azért mostanában inkább csak a látványos védések jöttek, bakira nem nagyon emlékszem a mai bekapott gólon kívül, de az sem volt egy könnyű szitu, takarásból lőtték rá, és az ellenkező irányba mozgott. Én összességében elégedett vagyok vele a szezonban, az utóbbi időben meg ő az egyik, aki tarja bennünk a lelket.Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
Az baki volt? Most komolyan az BAKI volt?Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
Nem értek veled egyet. Szerintem igenis jó kapus. Fiatal és tehetséges. Vannak hibái, de melyik kapusnak nincs a maga korában. Úgy érzem, ha maradt volna a tavalyi felállás, akkor is kiszorította volna Bravot. Nem tudhatjuk persze, mi lett volna ha Bravo marad, de úgy tűnik a City-ben nem váltja meg a világot.Subinho írta:Az a helyzet, hogy lehet mondani, hogy majdnem kivédte, meg nem rajta múlt, de a góloknál mindig azt látni, hogy vagy egy mp. fáziskéséssel mozdul rá, vagy rá sem mozdul. Nem rossz kapus TS, nem vitatom, hogy tehetséges, DE semmiképp nem egy klasszis. A legalapvetőbb szabály: végy egy jó kapust. Na most nem rossz ő, de gyakorlatilag egy átlagos kapus semmi extra. Azok a plusszok hiányoznak belőle, amik nekünk kellenének... Tavaly 2. kapusnak tökéletes volt, de ő sajnos ennyi...
A négy csapatrészünk közül tegnap ő volt a legevésbé rossz.Subinho írta:Az a helyzet, hogy lehet mondani, hogy majdnem kivédte, meg nem rajta múlt, de a góloknál mindig azt látni, hogy vagy egy mp. fáziskéséssel mozdul rá, vagy rá sem mozdul. Nem rossz kapus TS, nem vitatom, hogy tehetséges, DE semmiképp nem egy klasszis. A legalapvetőbb szabály: végy egy jó kapust. Na most nem rossz ő, de gyakorlatilag egy átlagos kapus semmi extra. Azok a plusszok hiányoznak belőle, amik nekünk kellenének... Tavaly 2. kapusnak tökéletes volt, de ő sajnos ennyi...
csababarca írta:vamosrobi írta:TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!
Te vagy az Bravo?
ma sem rajta múlik, két óriásit védett, bocs már hogy nem ugrik és szétnyilik a sorfal, meg hogy 7 méterről berúgják neki.
vamosrobi írta:TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!
Azért na.vamosrobi írta:TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!