Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért még vannak a csapatban, akikkel lehet számolni hosszabb távon. A középpályát kell rendbe tenni, és akkor lehet még bőven keresnivalónk. Egy 2015-ös formában lévő Ini-Busi-Rakéta kp-val más lett volna most is.Atalanta írta:Nem. Mindenki látja. Vigye magával ezt a Gomest is. ÉS EGY KORSZAK VÉGE....
jó akik ezt forszírozzák minden meccs előtt, hogy rotálni kell, azok még április májusban is ezt mantrázzák. itt az eredménye.Stalkyard írta:Hagyd, mi mar októberben pihentetunk. A középpályát szerencsére sikerult uj szintre emelni a Xavi-Iniesta korszak után.visca el barca írta:ezért megérte rotálni, mondván hogy hosszú a szezonnekünk itt februárban véget is ért.
Hagyd, mi mar októberben pihentetunk. A középpályát szerencsére sikerult uj szintre emelni a Xavi-Iniesta korszak után.visca el barca írta:ezért megérte rotálni, mondván hogy hosszú a szezonnekünk itt februárban véget is ért.

Ugy kezdte a felkészülést nyáron, hogy 2 bombát vágott a realnak.visca el barca írta:én csak az eb-n láttam, de eléggé kilógott a belga válogatottból, ott talán lehet keresnivalónk. gondolom ő sokkal inkább védekezőbb felfogású mint aurier ezért kezd ő.palesz77 írta:Meunier
én csak az eb-n láttam, de eléggé kilógott a belga válogatottból, ott talán lehet keresnivalónk. gondolom ő sokkal inkább védekezőbb felfogású mint aurier ezért kezd ő.palesz77 írta:Meunier