Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Én már Tata idejében mondtam, hogy egy évet be kellene áldozni egy új csapat építésére, új taktikák kidolgozásával, új játékosok beépítésével.
Ez az év az akar lenni? Úgy látszik. De hát ezek az igazolások borzalmasak.
Én azt nem értem, hogy mi a büdös lópikuláért nem léptek ki rá???
Hagyták lőni. Remélem kapunk még hármat. ÉS ezt komolyan mondom.
Most már azt mondom, hogy LE elmehet a nyáron a francba.
És elmehetnek a búsba ezek a lúzer méregdrágán vett újoncok is.
Egyedül Umtiti volt jó vétel.
Húha... az az igazság az évek elteltével felnőtt ez a psg, mi meg azt hisszük bármikor, bármilyen alibivel nyerhetünk. Ez a mai barca egy hatalmas nulla, se akarás, se elképzelés.
vajon mit mondhatott LE a szünetben? minden jó volt így folytassuk ezt a nulla játékot? egyre inkább bunda szaga van... mennyit fizettek az arabok Lucho?
"Xavi is more important than the coach"
Vicente Del Bosque
Egyszerűen nem értem, hogy ki találta ki, hogy ez a Gomes gyerek ide tuti vétel, pláne ennyiért?!
LE: taktika 000
motiválás 000
reagálás 00000
Bááár.... kiből tudna válogatni?
egy MAsch nagyon hiányzik a kp-ról. Kár, h sérült.
Ezt a Barcát ma még a Fradi is meg tudná verni.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025