Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ha megsem tudjak jatszani, mert annyira gyenge a kp, ugy nehez lesz... Kp miatt vagyunk gyengek szerintem, egyszeruen nem tudnak osszejatszani, nem hogy egymassal, de az MSN el sem... Gomes meg egy labdat is alig tud atvenni, nem hogy szervezze a jatekot, mondjuk nem is az a feladata, de vedekezesben se valami nagy was ist das. Emelle Ini is gyengus... Fel kell porogni, kell a gol, hajraTobias88 írta:MSN gyakorlatilag a pályán sincs, mindent elmond a támadó jatekunkrol hogy gomes ért fel egyedül a kapuhoz. Ma 11 játékos volt eddig a pályán, ideje hogy csapatként viselkedjenek. A psg gyakorlatilag minden üres területet egyből bejatszik, nagyon jól tolják. Ha marad a 2 0 akkor ki is estünk, remélem jön két csere meg egy kis buzditas

SR kapcsán azt érzem, hogy a jobb védekezést azután mutatja be, miután elment az emberrel feleslegesen vagy nehéz helyzetbe hozta magát. Mire az ember mellé ér - főleg Draxler esetében - az már a 16-osnál keverget, de már korábban lenne lehetősége kiváltani rá, ha nem lenne kommunikációs zavar, ami jó kérdés, hogy kinek a sara.Tromort77 írta:SR pedig védelemben volt meglepően jó eddig.
Messi felébredhetne mert így nehéz lesz. Rég volt ennyire pocsék félideje.
Ennyire gyenge félidőt még nem produkált a csapat Lucho irányítása alatt.Waleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?

Nem mindegy ki az ellenfel. Az Atletico ellen ugyanez volt csak nekik nem jott be minden mint a PSGnek.Waleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Úgy hogy az a Alaves nem PSGWaleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Lefociznak. Középpályánk megint nincs, keményen letámadnak, rohamoznak. Draxler szétszivatja Robiékat, de Di Maria és kp-ik is nagyon elemükben vannak.palesz77 írta:Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?
Egyszerűen jobbak.Középpályán szetfutnak Messi és Suarez mintha ott se lenne.Egy szabadrúgás beakadt aztán lemattolták a védelmünk.Ennyi.palesz77 írta:Mi van itt gyerekek? 2. gólra értem haza, valaki egy gyors helyzetjelentést írna?