2016.12.12. 16:47:09
Szerintem lassan el kéne engedni ezt a témát. Úgyse tudunk mit tenni, el kell fogadni. Csalás vagy sem, sose tudjuk meg, én speciel kizártnak tartom hogy az európai elit focit, mint üzletágat ne befolyásolják akár egy minimális szinten is a minél nagyobb bevételek felé, de hogy ez épp mikor miben nyilvánul meg, az rejtély. Ma én nem láttam csalásra utaló nyomokat, ellenben mondjuk az előző pár sorsoláson jócskán voltak ilyenek. El kell engedni.
Az hogy a madridisták milyen BL győzelmekre verik a nyálukat, az engem egyáltalán nem érdekel.
Mi évekig leiskoláztuk a világot, és bár voltak nekünk is kétes eredmények olykor a sikerekben, azt sosem kérdőjelezhette meg senki egy pillanatig se hogy játékban a kanyarban nem volt senki. És egyébként ez úgy az idei őszig fenn is állt, illetve most is fennáll, ha csúcsformában vagyunk.
Ilyen korszakuk nekik, mióta a labda gömbölyű, és nem kocka, nem volt és egy darabig nem is lesz.
Nekem ez elég. Emellett persze bosszantó ez az idétlen máksorozat ami megy náluk már túlságosan hosszú ideje, de ha választhatnék a Pep korszak, na meg a Lucho korszak eleje és az ő teljesítményük között, nem lenne kérdés.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"