Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez meg igaz, de erre írta VEB, hogy töltelék emberekkel próbáltuk ezt megtenni. Kicsit talán erős az a megfogalmazás, de részben igaz. Olyan emberekkel, akik önmagukat keresik, játszhatunk bármilyen rendszerben, az nem fog flottul működni.. Kicsit el kell mozdulni a minőség irányába a mennyiség helyett a középpályán, és máris jobb lesz az összkép szerintem. De ez lehet csak az én álomvilágomba van így persze, viszont attól még én így látom..zeli39 írta:Megpróbálták ebben a szezonban átvariálni a középpályánkat hát nem sok sikerrel .Szerintem ez ügyben valamit a nyáron lépni kell
A Milannal is volt, az erőnlétin átment, ott az anyagiakon nem tudtak megegyezni.Tromort77 írta:Cáceres pár napja volt erőnléti teszten a Southamptonnál. Hetekkel ezelőtt a Palace-nál is volt, de abból nem lett semmi. Most vagy napokon belül bejelentik, vagy nem ment át és akkor nekünk se opció. A Sun már lehozta, hogy beszállhatunk még érte. De nem tudom milyen formában van. Pedig amúgy nem lenne egy elvetemült ötlet. Ismeri a klubbot, évek alatt pedig elég rutint is szerzett.
Ismerve egy-két előzményt, megvan szerintem a klubnál az az ember, aki mondjuk úgy a problémás üzleteket kezeli.Tromort77 írta:Ő lenne a kézenfekvő, de nem biztos, hogy ezt meg lehet oldani. Nem hinném, hogy visszahívási opció volt a szerződésében. Örült a klub, hogy megtudott egyáltalán szabadulni tőle. Csak úgy nem lehet visszahívni szerintem.Bob_Marley írta:Az a baj, hogy jhv az elég szűkös mindenkinél, első számút nem nagyon adna amúgy sem senki. Douglast vissza kell hozni, ez tűnik a legcélszerűbb megoldásnak, szerintem.
Amúgy a sérülése menniyre komoly? Mert látom, hogy van valami térdsérülése.
Ő lenne a kézenfekvő, de nem biztos, hogy ezt meg lehet oldani. Nem hinném, hogy visszahívási opció volt a szerződésében. Örült a klub, hogy megtudott egyáltalán szabadulni tőle. Csak úgy nem lehet visszahívni szerintem.Bob_Marley írta:Az a baj, hogy jhv az elég szűkös mindenkinél, első számút nem nagyon adna amúgy sem senki. Douglast vissza kell hozni, ez tűnik a legcélszerűbb megoldásnak, szerintem.
Asszem a Mundon olvastam, hogy rajta kívül még Bosingwa és Maicon azok, akik szabadon igazolhatók, és szóba kerülhetnek. Maicon így 6-7 évvel fénykora után lehet idejön, vicces lenne.barca0417 írta:Cácerest tudom hirtelen aki szabadon igazolható és használható lenne.
Nero. írta:Ezek a maszkok mennyire fontosak vagy inkább marketing jellege van?
Ezek a maszkok mennyire fontosak vagy inkább marketing jellege van?