A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
És akkor most, mivel 8 kupát nyert maradhat élete végéig? Ez a Barcelona és nem más, itt a győzelmi kényszer adott, sőt még az sem mind1, milyen játékkal abszolválod a meccseket. Senki sem vitatja az érdemeit, de ebben a szezonban nem sokat tett hozzá, vagy legalább is nem látszik, hogy mit akar. Legalább valamilyen koncepció körvonalazódna, de nem igen látszik. Ez az igazság. Én sem küldeném el, de valamit, valami elképzelést a játékunk megreformálásáról már mutathatna. Mert az úgynevezett direktebb játék már nem új. Valami hasonló kaliberü dolgot várnék tőle, amivel válaszokat adhatna a kritikákra, mert azok jönnek és jönni fognak a tegnapihoz hasonló "szenvedések" láttán.Waleba10 írta:Persze új edző kell, mert vele egyből verni fogjuk majd a matrac féléket 6-0kra mi? Azt vettem észre hogy ezen a fórumon Lucho nagyon alul van értékelve, bár igaz ezzel a csapattal bárki nyert volna 8 kupát 3 év alatt, köztük egy triplázás ( és egy öt kupás szezon) valamint egy duplázás, zsinórban 3 kupa döntő, és ha valami nagy dolog nem történik májusig, akkor remélhetőleg zsinórban 3 kupa győzelem, ami 1950!!ben sikerült utoljára, 3 év alatt 1etlen vereség a kupában, és még sorolhatnám... de igen tudom, ezzel a kerettel a szomszéd Mari néni is nyert volna 8 kupát (khhm Tata)... mert ez csak úgy megy, felküldjük az MSN-t mögéjük berakunk valami középpályát meg védelmet, és akkor már jönnek a kupák is... sokan nagyon elvannak-voltak kényeztetve az utóbbi időben, hogy már alapelvárás a szép játék, meg a tripla minden évben (nem mondom, én is örülnék neki, de itt emberek játszanak, nem robotok).... és más edzővel se lenne jobb, meg eredményesebb a játék (ettől eredményesebb) ... bár igy utólag, lehet az lett volna jobb, ha tiki takázunk, meg flikk flakk, és kapunk egy ötöst, és mehetünk haza, nem? akkor meg az lenne a baj, hogy hol a küzdés, meg stb stb... ebbe a mai világban már semmi sem jó senkinek...
most megint azzal jössz (más is), hogy bezzeg tavaly meg tavalyelőtt mi volt. kit érdekel? senki nem vitatja, hogy akkor bombáztunk mindenkit ezerrel, de idén láthatólag félresiklott minden, nincs egymás után két jó meccse a csapatnak. és ez igenis LE sara, mert egyrészt ő hozatta ide ezeket a borzalmasan gyenge játékosokat (AG, DS) másrészt láthatólag sokszor nem tud mit kezdeni az ellenfél játékával (nem tud meccselni ha baj van)Waleba10 írta:ebbe a mai világban már semmi sem jó senkinek...

mig igy tévén keresztül is a hideg rázott mikor elkezdték énekelni a himnuszt.... el tudom képzelni milyen lehetett ez élőbenNyiri81 írta:Srácok, ilyen barca meccset kívánok mindenkinek élőben. Úr isten mi volt itt. A szombati meccsen többen voltak és 3-0 lett, de hangulatban ez mindent vitt. Tvben sok minden nem látszik. Amikor megjelent Ini/Busi melegíteni elkezdtek énekelni. Mikor bejött Ini szó szerint felrobbant a stadion. Tudom közhely ez a szó de tényleg az volt. Sírni tudtam volna örömömben. Ha az ultra részleg rázendített valamire a stadion folytatta. Hátborzongató. "Csak" kb. 70 ezren voltak, de így is elképesztő. Teljesen megértem ha valaki kihagy egy tizit. 70 ezer ember gyűlöl és ordít fütyül. Oda azért kell rutin hogy berakd. Barátnőm nem foci drukker. De teljesen átvette a hangulatot. Kiabált és szidta a bírót. Amikor Messit hátulról felrúgták az egész stadion üvöltött. A bíró anyja szerintem csuklásban meghalt. Ennyi Puta-t nem hallottam még
Egyébként volt a szektorban atletic szurkoló is. Mikor a lesgól volt és felugrottak majd mikor kiderült hogy nem adják meg, a barca szurkolók elkezdtek nekik beszólogatni de valszeg viccesen mert visszaszóltak majd együtt röhögtek meg piacsiztak
Életem eddigi talán legjobb élménye volt. Imádom Magyarországot, de ide bármikor kikötöznék. Hetente ez elképesztő lehet.
Egyébként hoztam el zászlót a meccsről amit adtak. Ha van klubhely vsgy valami törzshely szívesen odaadom.
Én is úgy láttam, hogy volt valami dulakodás. De jó lesz hó végén megint menni hozzájuk a Calderonba. Abszolút nem lesz túl fűtött meccs...Nero. írta:Ez a degenerált Burgos tenyleg neki akart menni Unzuénak?
Jó jó, de azért a turpisság benne van Busiban, mint tudjuk. Ki tudja mennyire vette ő észre a 2. labdát, tökéletesen csinálta, ha tudatos volt, ha nem. Ahogy kellett még 20 másodpercet rátett.S.Agüero írta:Irigyellek, én már nem bírtam rajta nevetni, hogy egy bíró képtelen észrevenni, hogy két labda van a pályán, és ezért sárgát ad valakinek.Nem baj, megmutatta Gil Manzano, hogy itt ő a jampi, aztán hétvégén ugyanúgy vezetheti a bajnokit a kapitális hibái ellenére.
.
Kb. 10-szer leírtam már, h nekem is pontosan ez a problémám. Ha kihúznák a zsebükből egy hónapig a meccsenkénti 1000 eurót, rögtön másképp figyelnének.Messias2 írta:Simeone: "I don't judge referees. They're human, they make mistakes like us. But when we make mistakes, we get punished. Referees don't"
Nagyon igaz.
S.Agüero írta:Egészen nevetséges, amit ezek a bírók megengedhetnek maguknak, és semmi retorzió ezekért. Egy kamu tizenegyes, egy kamu piros, egy meg nem adott gól, Busi sárgájáról nem is beszélve, az volt az i-re a pont.![]()
![]()
![]()
Mi ez, hogy erre fogjuk, hogy latinok? Az magában foglalja, hogy akkor nem tud meccset vezetni, vagy mi? Hozzanak akkor francia bírókat, vagy bánom is én, de rohadtul unom, hogy minden meccs erről szól, mit fújnak szét a meccsen, és nagyon is sokat befolyásolnak...
Sportszeruseg lvl 999. Azert boldog egy eleted lehet neked.Tomsa írta:Remélem azért belebetegszik ebbe az atma.