Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.08. 11:19:39

Waleba10 írta:Persze új edző kell, mert vele egyből verni fogjuk majd a matrac féléket 6-0kra mi? Azt vettem észre hogy ezen a fórumon Lucho nagyon alul van értékelve, bár igaz ezzel a csapattal bárki nyert volna 8 kupát 3 év alatt, köztük egy triplázás ( és egy öt kupás szezon) valamint egy duplázás, zsinórban 3 kupa döntő, és ha valami nagy dolog nem történik májusig, akkor remélhetőleg zsinórban 3 kupa győzelem, ami 1950!!ben sikerült utoljára, 3 év alatt 1etlen vereség a kupában, és még sorolhatnám... de igen tudom, ezzel a kerettel a szomszéd Mari néni is nyert volna 8 kupát (khhm Tata)... mert ez csak úgy megy, felküldjük az MSN-t mögéjük berakunk valami középpályát meg védelmet, és akkor már jönnek a kupák is... sokan nagyon elvannak-voltak kényeztetve az utóbbi időben, hogy már alapelvárás a szép játék, meg a tripla minden évben (nem mondom, én is örülnék neki, de itt emberek játszanak, nem robotok).... és más edzővel se lenne jobb, meg eredményesebb a játék (ettől eredményesebb :roll: ) ... bár igy utólag, lehet az lett volna jobb, ha tiki takázunk, meg flikk flakk, és kapunk egy ötöst, és mehetünk haza, nem? akkor meg az lenne a baj, hogy hol a küzdés, meg stb stb... ebbe a mai világban már semmi sem jó senkinek...
És akkor most, mivel 8 kupát nyert maradhat élete végéig? Ez a Barcelona és nem más, itt a győzelmi kényszer adott, sőt még az sem mind1, milyen játékkal abszolválod a meccseket. Senki sem vitatja az érdemeit, de ebben a szezonban nem sokat tett hozzá, vagy legalább is nem látszik, hogy mit akar. Legalább valamilyen koncepció körvonalazódna, de nem igen látszik. Ez az igazság. Én sem küldeném el, de valamit, valami elképzelést a játékunk megreformálásáról már mutathatna. Mert az úgynevezett direktebb játék már nem új. Valami hasonló kaliberü dolgot várnék tőle, amivel válaszokat adhatna a kritikákra, mert azok jönnek és jönni fognak a tegnapihoz hasonló "szenvedések" láttán.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.08. 11:13:38

Waleba10 írta:ebbe a mai világban már semmi sem jó senkinek...
most megint azzal jössz (más is), hogy bezzeg tavaly meg tavalyelőtt mi volt. kit érdekel? senki nem vitatja, hogy akkor bombáztunk mindenkit ezerrel, de idén láthatólag félresiklott minden, nincs egymás után két jó meccse a csapatnak. és ez igenis LE sara, mert egyrészt ő hozatta ide ezeket a borzalmasan gyenge játékosokat (AG, DS) másrészt láthatólag sokszor nem tud mit kezdeni az ellenfél játékával (nem tud meccselni ha baj van)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Waleba10
Jugador d'estrella

2017.02.08. 10:59:58

Persze új edző kell, mert vele egyből verni fogjuk majd a matrac féléket 6-0kra mi? Azt vettem észre hogy ezen a fórumon Lucho nagyon alul van értékelve, bár igaz ezzel a csapattal bárki nyert volna 8 kupát 3 év alatt, köztük egy triplázás ( és egy öt kupás szezon) valamint egy duplázás, zsinórban 3 kupa döntő, és ha valami nagy dolog nem történik májusig, akkor remélhetőleg zsinórban 3 kupa győzelem, ami 1950!!ben sikerült utoljára, 3 év alatt 1etlen vereség a kupában, és még sorolhatnám... de igen tudom, ezzel a kerettel a szomszéd Mari néni is nyert volna 8 kupát (khhm Tata)... mert ez csak úgy megy, felküldjük az MSN-t mögéjük berakunk valami középpályát meg védelmet, és akkor már jönnek a kupák is... sokan nagyon elvannak-voltak kényeztetve az utóbbi időben, hogy már alapelvárás a szép játék, meg a tripla minden évben (nem mondom, én is örülnék neki, de itt emberek játszanak, nem robotok).... és más edzővel se lenne jobb, meg eredményesebb a játék (ettől eredményesebb :roll: ) ... bár igy utólag, lehet az lett volna jobb, ha tiki takázunk, meg flikk flakk, és kapunk egy ötöst, és mehetünk haza, nem? akkor meg az lenne a baj, hogy hol a küzdés, meg stb stb... ebbe a mai világban már semmi sem jó senkinek...
Sergi 94:38 Roberto
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.08. 10:54:49

Nos, túl vagyunk rajta és továbbjutottunk. Úgy néz ki, hogy az ellenszer már meg van a játékunk ellen. Agresszív letámadás és kész. Már nem is emlékszem mikor tudtuk utoljára játszani a "saját" játékunkat. A támadásaink, ha egyáltalán nevezhető annak, legtöbbször hanvában hal meg, mert nyomás alatt nem vagyunk képesek a jó döntésekre, se hátúl, se kp-n. Hol van már a labdabirtoklási fölény, a labdajáratások és az ebből adódó lehetőség keresése, vagy a gyors labdakihozatal a kp-n keresztűl, amiből a csatáraink indíthatók. Nincsen LE-nek válasza erre, ide s tova a szezon kezdete óta, vagy az általa preferált játékosok képtelenek végrehajtani. Egyik opció sem megnyugtató. A City meccs után már látszott, hogy a letámadás ellen, ha azt fegyelmezetten hajtja végre egy csapat, nincs ellenszerünk és példát mutatott az elkövetkezendő ellenfeleinknek abban, hogyan lehet megölni a játékunkat és kényszeríteni hibára. Ennek megoldásán kellene gondolkoznia a stábnak, akár igazolásokkal a jövőre nézve, akár taktikai váltásokkal, bár a kettő nyilván összefügg. Nincs mese, egy új korszakot kell indítani, vagy visszasüllyedünk a futottak még kategóriába. Mondom ezt annak ellenére, hogy elvileg minhárom fronton versenyben vagyunk még. El kell kezdeni dolgozni egy új koncepción, de nagyon gyorsan, még akkor is, ha semmit sem nyerünk a szezonban.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Léfe
Entrenador del Barça

2017.02.08. 10:22:04

Régóta irom, hogy tök átlagos középpályás sorunk van. Se támadás, se védekezés se futás. Neymár
baloldali robotja hiányzott. De összességében ez a csapat már nem a régi-sajnos-nem is fog emelkedni a szint. Talán egy tök uj középpályás sor kellene, de ki. Xavik nem teremnek a fán. Busi és Ini sem a régiek, de mégis jobbak mint a többi. D.Suarez, Rafinha,Arda, Rakitics, Gomes szinte
semmit tesznek a játékhoz. S.Robertó középpályán sokkal jobb volt mint a fentiek. Majd meglátjuk. Tegnap ritka nagy mázlink volt, de egyszer nekünk is lehet. Talán uj edző is kellene jövőre.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.08. 09:40:15

érdekes meccs volt a tegnapi, olyan igazi atleti ellen. jó, meg szép játékot leszámítva volt itt minden, 3 kiállítás, vak bíró, kihagyott tizi. a lényeg hogy továbbjutottunk, de amúgy borzasztóan gyengék voltunk, a 2 meccsen volt összesen egy jó félidőnk, most mák, hogy ennyi is elég volt. meccs legjobbjára nem szavaztam, én senkit nem láttam kiemelkedőnek, cillessent se, nagy védése nem volt, kb 3x belelőtték a labdát és ennyi. amúgy hatalmas forma a pali, mikor a füttyös odament neki szólni, hogy ne húzza az időt, csípőre tett kézzel, flegmán rágózva, fintorogva hallgatta ahogy a spori magyaráz neki :lol: DS borzalmasan gyenge volt, érthetetlen számomra, hogy minek erőltetik azt a gyereket... mondjátok h nem vagyok elfogult és más is így látta. ha LE elmegy és jön egy új edző, sztem ő lesz az lesz az első akinek búcsút intenek. robi okos volt, hogy kiszórta magát, pont a legjobbkor, mikor kezdtük felvenni a meccs ritmusát... lajos meg bazz. oké, ő ilyen, ha vezetünk 6-0-nál akkor se bír magával, de tegnap nem igaz, hogy nem bírt odafigyelni, főleg annak tudatában, hogy a vak mindenért szórta a sárgákat. döntőn megint -1 ember lesz, hogy pákót kell nézni. amúgy carrasco 2. sárgája is vicces volt, mert szerencsétlen elcsúszott és úgy kaszálta el a törököt, semmi szándékosságot nem éreztem benne, persze adható lap volt.

este jó lenne ha alaves behúzná, de sanszos h a vigo lő egy gólt, és onnantól nem kérdés hogy ők jutnak be a döntőbe.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Waleba10
Jugador d'estrella

2017.02.08. 00:46:24

Nyiri81 írta:Srácok, ilyen barca meccset kívánok mindenkinek élőben. Úr isten mi volt itt. A szombati meccsen többen voltak és 3-0 lett, de hangulatban ez mindent vitt. Tvben sok minden nem látszik. Amikor megjelent Ini/Busi melegíteni elkezdtek énekelni. Mikor bejött Ini szó szerint felrobbant a stadion. Tudom közhely ez a szó de tényleg az volt. Sírni tudtam volna örömömben. Ha az ultra részleg rázendített valamire a stadion folytatta. Hátborzongató. "Csak" kb. 70 ezren voltak, de így is elképesztő. Teljesen megértem ha valaki kihagy egy tizit. 70 ezer ember gyűlöl és ordít fütyül. Oda azért kell rutin hogy berakd. Barátnőm nem foci drukker. De teljesen átvette a hangulatot. Kiabált és szidta a bírót. Amikor Messit hátulról felrúgták az egész stadion üvöltött. A bíró anyja szerintem csuklásban meghalt. Ennyi Puta-t nem hallottam még :D

Egyébként volt a szektorban atletic szurkoló is. Mikor a lesgól volt és felugrottak majd mikor kiderült hogy nem adják meg, a barca szurkolók elkezdtek nekik beszólogatni de valszeg viccesen mert visszaszóltak majd együtt röhögtek meg piacsiztak

Életem eddigi talán legjobb élménye volt. Imádom Magyarországot, de ide bármikor kikötöznék. Hetente ez elképesztő lehet.

Egyébként hoztam el zászlót a meccsről amit adtak. Ha van klubhely vsgy valami törzshely szívesen odaadom.
mig igy tévén keresztül is a hideg rázott mikor elkezdték énekelni a himnuszt.... el tudom képzelni milyen lehetett ez élőben :D
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.08. 00:33:28

Srácok, ilyen barca meccset kívánok mindenkinek élőben. Úr isten mi volt itt. A szombati meccsen többen voltak és 3-0 lett, de hangulatban ez mindent vitt. Tvben sok minden nem látszik. Amikor megjelent Ini/Busi melegíteni elkezdtek énekelni. Mikor bejött Ini szó szerint felrobbant a stadion. Tudom közhely ez a szó de tényleg az volt. Sírni tudtam volna örömömben. Ha az ultra részleg rázendített valamire a stadion folytatta. Hátborzongató. "Csak" kb. 70 ezren voltak, de így is elképesztő. Teljesen megértem ha valaki kihagy egy tizit. 70 ezer ember gyűlöl és ordít fütyül. Oda azért kell rutin hogy berakd. Barátnőm nem foci drukker. De teljesen átvette a hangulatot. Kiabált és szidta a bírót. Amikor Messit hátulról felrúgták az egész stadion üvöltött. A bíró anyja szerintem csuklásban meghalt. Ennyi Puta-t nem hallottam még :D

Egyébként volt a szektorban atletic szurkoló is. Mikor a lesgól volt és felugrottak majd mikor kiderült hogy nem adják meg, a barca szurkolók elkezdtek nekik beszólogatni de valszeg viccesen mert visszaszóltak majd együtt röhögtek meg piacsiztak

Életem eddigi talán legjobb élménye volt. Imádom Magyarországot, de ide bármikor kikötöznék. Hetente ez elképesztő lehet.

Egyébként hoztam el zászlót a meccsről amit adtak. Ha van klubhely vsgy valami törzshely szívesen odaadom.
Csak is Puyol
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.08. 00:11:48

Nero. írta:Ez a degenerált Burgos tenyleg neki akart menni Unzuénak?
Én is úgy láttam, hogy volt valami dulakodás. De jó lesz hó végén megint menni hozzájuk a Calderonba. Abszolút nem lesz túl fűtött meccs...
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.08. 00:01:00

Ez a degenerált Burgos tenyleg neki akart menni Unzuénak?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.07. 23:53:44

S.Agüero írta:Irigyellek, én már nem bírtam rajta nevetni, hogy egy bíró képtelen észrevenni, hogy két labda van a pályán, és ezért sárgát ad valakinek. =D> Nem baj, megmutatta Gil Manzano, hogy itt ő a jampi, aztán hétvégén ugyanúgy vezetheti a bajnokit a kapitális hibái ellenére. =D>
.
Jó jó, de azért a turpisság benne van Busiban, mint tudjuk. Ki tudja mennyire vette ő észre a 2. labdát, tökéletesen csinálta, ha tudatos volt, ha nem. Ahogy kellett még 20 másodpercet rátett. :D
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.07. 23:42:54

Most jön jól, hogy Vidal mostanában kezdett jól játszani. Szükség lesz így rá a döntőben. Továbbra is szépen tűzbe kell tartani. Meg Pacót is fel kell építeni valahogy addigra. Reméljük más hiányzónk nem lesz.

Utána néztem, 1951-52-53ban nyertünk egyhuzamban 3 kupát. Szép lenne így bő 60 év után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2017.02.07. 23:55:08-kor.
Waleba10
Jugador d'estrella

2017.02.07. 23:37:04

Sokan irják hogy kellett a szerencse is a továbbjutáshoz, azért én ezzel eléggé vitatkoznék, ahova kellett a szerencse az csak a tizi volt a 180 perc során, támadott a matrac, ez igaz, de azért vannak védőink meg kapusaink hogy védekezzenek meg védjenek... és szerintem ma is meg múltkor is majdnem tökéletesen megcsinálták, elől meg amit belehetett azt belőttük, a matrac ellen nem lehet szépen nyerni vagy szépen továbbjutni, szenvedni kell, futni mint egy hülye, keményen odalépni ha kell, taktikai faultok, stb... ellenük nem igazán lehet flikk flakozni meg tiki takázni, mert akkor úgy felrúgják Neyt vagy Messit hogy 2 hónapig a korházból sem jönnek ki, persze minden retorzió nélkül, tudjuk, láttuk, egyszóval, szenvedtünk, de nyertünk, és ez a lényeg.... régen pont ez volt az egyik nagy hiányosságunk hogy mikor nem tudtunk tiki takázni, meg szépen játszani, akkor megállt a tudomány, most már tudunk szenvedni, ha kell kontrázni, ha kell odalépni, ott vagyunk a döntőben zsinórban negyedjére, Luchoval meg harmadjára... azért ez egy kóklertől :D nem is olyan rossz :roll:
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 23:30:12

Irigyellek, én már nem bírtam rajta nevetni, hogy egy bíró képtelen észrevenni, hogy két labda van a pályán, és ezért sárgát ad valakinek. =D> Nem baj, megmutatta Gil Manzano, hogy itt ő a jampi, aztán hétvégén ugyanúgy vezetheti a bajnokit a kapitális hibái ellenére. =D>

Simeonét meg adom.
recrea
Llegenda del Barça

2017.02.07. 23:29:51

Messias2 írta:Simeone: "I don't judge referees. They're human, they make mistakes like us. But when we make mistakes, we get punished. Referees don't"

Nagyon igaz.
Kb. 10-szer leírtam már, h nekem is pontosan ez a problémám. Ha kihúznák a zsebükből egy hónapig a meccsenkénti 1000 eurót, rögtön másképp figyelnének.
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.07. 23:27:57

S.Agüero írta:Egészen nevetséges, amit ezek a bírók megengedhetnek maguknak, és semmi retorzió ezekért. Egy kamu tizenegyes, egy kamu piros, egy meg nem adott gól, Busi sárgájáról nem is beszélve, az volt az i-re a pont. =D> =D> =D>
Mi ez, hogy erre fogjuk, hogy latinok? Az magában foglalja, hogy akkor nem tud meccset vezetni, vagy mi? Hozzanak akkor francia bírókat, vagy bánom is én, de rohadtul unom, hogy minden meccs erről szól, mit fújnak szét a meccsen, és nagyon is sokat befolyásolnak... :roll:

Busi sárgája az maga volt a megtestesült sárgalap, de akkorát röhögtem rajta hogy megérte :D
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.07. 23:23:30

Simeone: "I don't judge referees. They're human, they make mistakes like us. But when we make mistakes, we get punished. Referees don't"

Nagyon igaz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
markionni
Capitá del Barça

2017.02.07. 23:17:48

Tomsa írta:Remélem azért belebetegszik ebbe az atma.
Sportszeruseg lvl 999. Azert boldog egy eleted lehet neked.
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.02.07. 23:17:23

Tényleg sírás volt, amit a bíró csinált, de mindkét oldalt szivatgatta rendesen. Áh, mindegy is. Kicsit örültem ma Gomes játékának, s egyre inkább látszik, higy hiányzik egy jó jobbhátvéd s egy középpályás. Hála Istennek meglett, már csak egy lépés!
més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.07. 23:17:06

És nagy tanulság, az Atletico az egyik legveszélyesebb kupacsapat. Szépet harcoltak, de mi mindent berúgtunk és tartottuk őket. Nagy csata volt, s ezért is szép a továbbjutás, mert pokoli ellenfelek.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.07. 23:16:01

Botrány volt Robi kiállítása után a meccs, csak az Atletin múlott, hogy nem lőnek még gólt gólokat. Nem tudom felfogni, hogy nem tudtuk megtartani a labdákat és miért álltunk be a 16-osunkra. A széleket is feladtuk. Pedig 10-10 ember volt a pályán nagyobb területünk lett volna kijátszani a játékot.

Messi összehozta a gólt meg lőtt megint egy embertelen kapufát és ennyi volt a játékunk. Amit még talán el is tudtam volna fogadni ahogy Bob is irta, de az utolsó fél óra...Suarez is 3 perc alatt két sárga. Atyám...

Kcsit luxus, hogy már most két kezdő emberünk offos. Én is alavest szeretném inkább. Tényleg hétvégén alaves-barca ; atleti-celta. :D

Nyertünk már zsinórban 3 kupát? Meg volt már 4 döntő egymás után?
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 23:15:36

Egészen nevetséges, amit ezek a bírók megengedhetnek maguknak, és semmi retorzió ezekért. Egy kamu tizenegyes, egy kamu piros, egy meg nem adott gól, Busi sárgájáról nem is beszélve, az volt az i-re a pont. =D> =D> =D>
Mi ez, hogy erre fogjuk, hogy latinok? Az magában foglalja, hogy akkor nem tud meccset vezetni, vagy mi? Hozzanak akkor francia bírókat, vagy bánom is én, de rohadtul unom, hogy minden meccs erről szól, mit fújnak szét a meccsen, és nagyon is sokat befolyásolnak... :roll:
mess2009
Director del Fútbol

2017.02.07. 23:12:03

irigylem a nyugalmát, aki simának mondja a továbbjutásunkat 1-1 után. soha nem láttam még a Barcát ennyi eladott labdával és ilyen deffenzív játékkal kínlódni. döbbenet, hogy szinte minden labdát hozzájuk juttatunk, vagy eladással, vagy vaktában kivágva.
szóval ez nekem így frissiben nagyon "mákostésztának" tűnik egy szabályos de meg nem adott góljukkal és egy kihagyott 11-el.
igaz persze a hülye bíró is, de a sok felesleges reklamálás, időhúzás (5 perc hosszabbítás!! megérte?)
egyénileg tetszett a kapusunk( a sárgáját kivéve), és más nem nagyon.
mind ettől függetlenül egy Atma ellen továbbjutni az nem semmi a csapat küzdött ahogy tudott egy ilyen őrült rohanó, vérszomjas bagázs ellen.
a döntő még olyan messze van, most el lehet felejteni egy darabig....
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.07. 23:11:57

Lucho lopott picit a Zidane féle eszköztárból.
Fogtak ma minket odafent.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.07. 23:10:36

9 év alatt 7 finálé. Az kemény, ez is mutatja hogy itthon mi vagyunk a legjobbak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése